Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפיר גם ככה האלטו יצאה פה לכולם מהחורים, עדיף פה :idea:

חבר'ה מה מסכמים לגבי ההרצה?

מהן המלצות היצרן?

נגמר עידן ה80 קמ"ש ב2000 קמ הראשונים?

פורסם
טוב

מבחינת איכות החומרים וההרכבה, אני לא הרגשתי הבדל באיכות ההרכבה אבל אני בהחלט חושב שהדשבורד של הI10 יותר מושך ומרגיש שלם יותר.

ההפרש באבזור הוא משמעותי אך לדעתי לא שווה 15 אלף ש"ח, אנחנו מדברים על חלונות חשמל מאחור, מראות חשמל, מד סל"ד, מושב אחורי מתפצל ולא רק מתקפל ומגנזיום. שכחתי משהו נוסף?

מבחינת מימדים האלטו קצרה ב6 סמ אך רחבה בחצי סמ. לאלטו צמיג צר ב1 סמ אבל היא חסכונית מהI10 בהפרש ניכר, היונדאי שוקלת 100 קילו + יותר.

בסופו של דבר, אם 15 אלף הש"ח לא היו משמעותיים בעיניי הייתי הולך על היונדאי, מעבר לכך אני רואה מספר יתרונות בולטים לאלטו ובואו לא נשכח ששתיהן מורכבות בהודו.

מקווה שסיכמתי את ההשוואה בין 2 הרכבים, מספיק 8)

יתרונות i10 מבחינת איכות על סמך ביקורות בארץ וחו"ל: מנוע, פלסטיק, מושבים, בידוד רעשים ומרווח פנים. i10 לא שוקלת 150 ק"ג יותר לחינם.

יתרונות מבחינת אבזור על סמך המפרט טכני באתר היבואן: קונסולה מרכזית מקורית, מערכת שמע מקורית, 4 חלונות אמיתיים, 4 חלונות חשמל, מראות חשמל, ג'אנטים קלים מקוריים (ידנית בלבד), ריפודים איכותיים ויפים יותר (ידנית בלבד), ידיות אחיזה, תא כפפות, תא אחסון מתחת למושב נהג (ראיתי בתמונות), מושב אחורי מתקפל, שעון סל"ד ועוד כל מיני דברים קטנים.

בטיחות: 4 בלמי דיסק ו-4 כוכבים במבחני הריסוק. (בואו לא נתווכח על זה)

15 אלף זה לא מעט, אבל מקריאת המפרט וצפייה בתמונות יונדאי נראת הרבה יותר שלמה ומאובזרת. אני אישית הייתי מתבאס לרכוש רכב בשנת 2010 שנופל ברמת האבזור מרכבי שנת 95.

פורסם

אני עושה הרצה עד 960. כך רשום בספר יצרן.

אגב, עידכון חם. אחרי שנסעתי ברכב 280 ק"מ ותדלקתי יצא לי ק"מ פר ליטר- 12 בלבד!!! :-(

איזה בעסה זה.

חייב לציין שגם נסעתי רק בעיר (חוץ מפעם אחת מחוץ לעיר נסיעה קצרה להרצליה (אני גר בפ"ת)). וכל הזמן עם מזגן. מה אתם אומרים??

כפיר הג'ינג'י

פורסם

כפיר , עלי לציין שצריכת הדלק שלך די מאכזבת לרכב שהיתרון המרכזי בו אמור להיות הוצאות אחזקה נמוכות ובפרט צריכת דלק

מהטובות בארץ.

אני מבין שאתה מדדת את הצריכה בדיוק, והיות שציינת שאתה היית בהרצה הרי אני מניח שלא "קרעת" את הרכב.

ייתכן שלאחר כמה אלפי ק"מ הצריכה תשתפר. אם לא - כנראה יש פה הפתעה לרעה.

מעניין מה המצב אצל שאר בעלי האלטו הידנית . דרך אגב , לאישתי פנדה רובוטית ובעיר בלבד עם מזגן נונ-סטופ הצריכה

עומדת על 1:14.

פורסם

אחרי שנסעתי ברכב 280 ק"מ ותדלקתי יצא לי ק"מ פר ליטר- 12 בלבד!!! :-(

1:12 עם מזגן, ורק עירוני?

זה לא רע בתור התחלה, אבל כדאי שתבדוק שוב.

תתדלק את המיכל לגמרי, תאפס את מד המרחק, ואז תיסע עד התידלוק המלא הבא.

אתה חייב להתחיל ולסיים את הבדיקה עם אותה כמות דלק בדיוק (מיכל באותו מצב).

-

פורסם

הכריזמה 98 שלי עושה תוצאה טובה יותר, תחזיר את האוטו.

ועכשיו ברצינות, כבר כמה פעמים אנשים פה כתבו שהגיעו בין 1:16 ל1:21 בממוצע עם מזגן

תן לזה זמן, האוטו חדש לגמרי.

מעבר לזה תנסה לנסוע קצת יותר רגוע, עברת ממנוע 1600 ל1000 אז בעדינות.

אני אישית הייתי מתבאס לרכוש רכב בשנת 2010 שנופל ברמת האבזור מרכבי שנת 95.

אמנם לאלטו אבזור דל, הוא לא נופל מרכבי שנות ה90 לא צריך להגזים.

הרכב מגיע עם 2 חלונות חשמל (הוספתי שליטה על חלון ימין ב200 ומשהו שח), נעילה מרכזית, מזגן, הגה כוח, כיוון אורות לגובה, מערכת MP3, ארבע כריות אויר, ABS ו ESP.

עכשיו הכל שאלה של צרכים, אם אני מעולם לא פותח חלונות מאחור (או לא מסיע אנשים מאחור) לא מפריע לי שהחלונות שם לא באמת נפתחים, מראות חשמל זה משהו שבאמת אפשר לחיות בלי (במיוחד אם מדובר בנהג יחיד) ככה שלמרות שאין ספק שחסכו על האלטו בשביל להביא אותה למחיר כזה זה לא שהיא מגיעה ללא מזגן או כריות אויר.

שוב פעם לדעתי האישית, כל האבזור הנוסף של הI10 לא שווה את ההפרש המאד גדול, לדעתי אם היונדאי הייתה נמכרת באזור ה65 אלף היא הייתה יכולה לתת פייט רציני מאד לאלטו.

פורסם

מדדתי כך:

כשקיבלתי את האוטו תדלקי פול.

הגעתי ל 280 ק"מ נסיעה (האוטו היה על 4/10 מהטנק). ואז תדלקתי שוב פול. יצא 23 ליטר. חילקתי את ה 280 ק"מ שנסעתי ב 23 ליטל שתדלקתי ויצא 12.1

וזה מבאס רצח.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אין לך מה להתרגש.

תמדוד צריכת דלק למרחק גדול יותר (400-500 ק"מ, אם אפשר יותר מה טוב) ואל תשכח שהאוטו עדיין "בתול". אחרי כמה אלפי ק"מ המנוע יגיב טוב יותר וצריכת הדלק תרד. בנוסף, מנסיוני האישי האצות מתונות והעברת הילוכים בסל"ד נמוך משפרות את תצרוכת הדלק, כדאי לך לנסות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבחוץ הרכב נראה טוב, אבל מבפנים הפלסטיקה הזולה הזאת מעוררת בי חלחלה... זה כמעט מגוחך.

ולמה הכיסוי הזה? למה זה טוב?

Auto Emoción

פורסם
לכל השגענים באשר הם (:wink:).. לבינתיים אלו התמונות. סיקור יעלה בקרוב.

שבת שלום!

יפיפייה, מאד מתאים לה כחול.

אגב, שמתי לב שבשכונה שלך היפניות שולטות. :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...