Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל כשמסתכלים על הלוח רואים שיש סימן כזה.. הוא כאילו לא עובד. מדוע?

אגב באילו וד רכבים זה? נהגתי לפחות באיזה 10 רכבים בחיים וזה לא היה ככה.

כפיר הג'ינג'י

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחלק מהמכוניות באמת נדלקה מנורה ירוקה עם האורות הרגילים, אבל באלטו לא.

רק מנורה כחולה לסמן את הגבוהים.

אגב, לאחר שאתה מדליק אורות מתווספת לך האופציה לכוון את עוצמת התאורה בלוח השעונים עם אותו כפתור של איפוס מד הנסיעה.

פורסם

וואלה כפיר, עד שלא העלית את הנקודה הזאת בכלל לא שמתי לב לזה..חח

טוב,אחרי שבוע בדיוק עם הרכב החדש,אני יכול רק להגיד מילים טובות על האלטו. אני באמת נהנה מכל רגע איתה.

פורסם
וואלה כפיר, עד שלא העלית את הנקודה הזאת בכלל לא שמתי לב לזה..חח

טוב,אחרי שבוע בדיוק עם הרכב החדש,אני יכול רק להגיד מילים טובות על האלטו. אני באמת נהנה מכל רגע איתה.

כנל אחרי 5 ימים.

בקרוב אעלת תמונות + סקירה מקיפה או קצרה

כפיר הג'ינג'י

פורסם

הצלחתם לגרום לי לצחוק. אלטו טובה מה-i10?

היונדאי i10 עדיפה בכל על האלטו, גם בתמורה לתקציב (במידה ויש את האופציה). נכון שהיא לא שונה משמעותית בעיצובה מה(קופס)אתוס, אך האלטו אינה מדהימה אף היא מבחינה עיצובית (וגם זה בלשון המעטה). אולי חמודה, ולא מעבר לזה.

ל-i10 יתרון מנועי, יתרון מרחבי, יתרון בטיחותי ושזכור לי גם יתרון איבזורי.

נכון - היא יקרה יותר ובפער זניח ביחס לתמורה הנוספת שהיא מעניקה על פני האלטו. אתם בחרת באלטו ולא אכנס לשיקולים המדוייקים שלכם (נוטה להאמין שמדובר בנושא התקציבי) וזאת זכותם. מאחל לכם רק הנאה (עד כמה שניתן) ממנה...

חבר'ה, בחייאת דינאק, אתם באמת מאמינים שהיא עדיפה על ה-i10?

די נו, תיהיו רציניים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הצלחתם לגרום לי לצחוק. אלטו טובה מה-i10?

היונדאי i10 עדיפה בכל על האלטו, גם בתמורה לתקציב (במידה ויש את האופציה). נכון שהיא לא שונה משמעותית בעיצובה מה(קופס)אתוס, אך האלטו אינה מדהימה אף היא מבחינה עיצובית (וגם זה בלשון המעטה). אולי חמודה, ולא מעבר לזה.

ל-i10 יתרון מנועי, יתרון מרחבי, יתרון בטיחותי ושזכור לי גם יתרון איבזורי.

נכון - היא יקרה יותר ובפער זניח ביחס לתמורה הנוספת שהיא מעניקה על פני האלטו. אתם בחרת באלטו ולא אכנס לשיקולים המדוייקים שלכם (נוטה להאמין שמדובר בנושא התקציבי) וזאת זכותם. מאחל לכם רק הנאה (עד כמה שניתן) ממנה...

די נו, תיהיו רציניים.

אוראל, אם תראה בתחילת השרשור היה ויכוח בנושא, אני כבר ויתרתי ממזמן.

אני מוכן להסכים שלמי שהפרוטה לא מצויה בכיסו ומוכן לחסוך בכל מה שלא כדאי לחסוך אז האלטו הידנית עוד איכשהו יכולה לתת פייט ל-I10 הידנית. אך ברגע שמכניסים היגיון בריא למשוואה (ולא רק הגיון כלכלי) או גיר אוטומט ה-I10 רומסת את האלטו.

ושוב, כפי שרשמתי מקודם, בשביל להשוות בין ה-2 תצטרכו לאבזר את האלטו כמו את ה-I10, מה שיביא את המחיר של האלטו כמעט לרמות של ה-I10 (שמגיעה עם יותר אבזור סטנדרטי מרוב המשפחתיות שנמכרות כיום).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה שהאלטו היא תחליף לרכב משומש למעשה ולא מתחרה עם רכבים חדשים, גם לא עם i10 בפועל.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

די נו, תיהיו רציניים.

אתה יודע מה? אני אענה לך בצורה הכי שיטחית: כן,אני מעדיף את האלטו על ה I10 ולו רק בגלל שלדעתי היונדאי מכוערת פי 100

מהאלטו.

פורסם

טוב לגבי העיצוב אין טעם להתווכח, לחלוטין עניין של טעם, לדעתי האישית האלטו נראית חמודה מאד לדעת אחרים לא, זה מקובל.

לI10 מספר יתרונות כשהעיקרי הוא האבזור.

לI10 גם יתרון מבחינה מנועית בסל"ד נמוך בגלל ארבעת הצילינדרים ומומנט מעט יותר גבוה, אך בסל"ד גבוה האלטו זריזה יותר ומאיצה ל100 טוב יותר, גם על הנייר וגם בפועל. (על הנייר ההפרש משמעותי, 15.5 לעומת 14 שניות).

מבחינת בטיחות אין הבדל - כפי שכבר חפרנו מספיק בשרשור, ע"פ הודעה רשמית של הNCAP לאלטו עם ESP מגיע גם כן 4 כוכבי בטיחות.

מבחינת איכות החומרים וההרכבה, אני לא הרגשתי הבדל באיכות ההרכבה אבל אני בהחלט חושב שהדשבורד של הI10 יותר מושך ומרגיש שלם יותר.

ההפרש באבזור הוא משמעותי אך לדעתי לא שווה 15 אלף ש"ח, אנחנו מדברים על חלונות חשמל מאחור, מראות חשמל, מד סל"ד, מושב אחורי מתפצל ולא רק מתקפל ומגנזיום. שכחתי משהו נוסף?

מבחינת מימדים האלטו קצרה ב6 סמ אך רחבה בחצי סמ. לאלטו צמיג צר ב1 סמ אבל היא חסכונית מהI10 בהפרש ניכר, היונדאי שוקלת 100 קילו + יותר.

בסופו של דבר, אם 15 אלף הש"ח לא היו משמעותיים בעיניי הייתי הולך על היונדאי, מעבר לכך אני רואה מספר יתרונות בולטים לאלטו ובואו לא נשכח ששתיהן מורכבות בהודו.

מקווה שסיכמתי את ההשוואה בין 2 הרכבים, מספיק 8)

פורסם

יגאל יופי של סיכום!

את האמת מבחינתי האלטו מנצחת את I 10 .

היריבה הגדולה של האלטו היא הפיזו 107 הידנית שהגיע החודש לארץ!

את האמת אים היא היתה מגיעה קודם ,יש מצב שהייתי מיתחרט.

אבל שלא תבינו לא נכון אני מבסוט מהאלטו חבל"ז.

עידכון דלק:1\19 נהיגה משולבת כולל מזגן כולל נוסעים,את האמת ההתחלה היתה מבטיחה (1\21)

אולי ביגלל שנסעתי רגוע...:(

פורסם

אישית מאד אהבתי את העיצוב של ה107, מכל זוית (כן אפילו הלוע)

האמת שאותי לפחות משמח לראות יותר ויותר מכוניות מיני על כבישנו, וגם אם רק בגלל איכות הסביבה והיתרונות לכלל הנהגים מבחינת פקקים/חנייה.

לגבי הצריכה שציינת, 1/19 בנסיעה משולבת עם מזגן ונוסעים - אפילו לא ציפיתי לתוצאה כל כך טובה :lol:

פורסם

היום, לאחר נסיעה של 250 ק"מ ב 5 ימים! אני אבדוק את הצריכת דלק.

כמו כן, לכל אלו שמחכים... אל דאגה. היום צילמתי תא המכונית סוף סוף. בקרוב אעלה סיקור טוב ואז יהיה עוד ת'רד עם 700 תגובות ב'ה. שבת שלום!:wink:

כפיר הג'ינג'י

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...