Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט, מסכים לגמרי.

אגב עניין ההמתנה לגיר הידני הופך את כל העסקה ממשתלמת מאד למעצבנת מאד.

מישהו שם במכשירי תנועה נרדם בשמירה.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יותר אוטו - כלומר אוטו פחות בטיחותי (בבקשה אל תענו, פשוט תראו את תוצאות הריסוק ולא את הניקוד בכוכבים שמאוד קל לשפוט לפיו), יותר איטי, פחות זול ושנראה כמו יונדאי אטוס (שגורם לחלחלה רק מלדמיין אותו)?

אגב - מי שאמר לי לא להכליל, מצטער להודיע לך אבל פספסת את כל הפואנטה במשפט שלי, התכוונתי בדיוק ההפך, שאין מה להכליל את המכוניות ושזה תלוי באופי הנהיגה של כל בנאדם.

פורסם

כפיר עזוב אותך מכול השטויות מה עם תמונות ?:] אתה מושך אותנו כבר הרבה זמן, חכינו איתך חודשים עכשיו תן לנו קצת חוות דעת מפורטת ובעיקר תמונות (כולל פנים)

פורסם

כן באמת ציפינו כבר לבוק ממך.

אגב אחרי שהתלוננתי על ההמתנה הארוכה קיבלתי הערב טלפון, אתם רואים שהם קוראים פה בפורום?:-D

פורסם
יותר אוטו - כלומר אוטו פחות בטיחותי (בבקשה אל תענו, פשוט תראו את תוצאות הריסוק ולא את הניקוד בכוכבים שמאוד קל לשפוט לפיו), יותר איטי, פחות זול ושנראה כמו יונדאי אטוס (שגורם לחלחלה רק מלדמיין אותו)?

אגב - מי שאמר לי לא להכליל, מצטער להודיע לך אבל פספסת את כל הפואנטה במשפט שלי, התכוונתי בדיוק ההפך, שאין מה להכליל את המכוניות ושזה תלוי באופי הנהיגה של כל בנאדם.

עשיתי מחקר קטן ו-i10 ידנית הרבה יותר משתלמת. קונסולה מרכזית מקורית, ג'אנטים קלים מקוריים, 4 חלונות אמיתיים, 4 חלונות חשמל, מראות חשמליות, 4 בלמי דיסק, מנוע 4 צילנדרים, שעון סל"ד, ריפודים איכותיים ועוד. אני אפילו לא מדבר על איכות החומרים הטובה יותר והמרווח ברכב. אבזור נטו. אלטו משתלמת בגרסה הבסיסית הערומה בלבד. ברגע שמתחילים לעשות שדרוגים פערי המחיר מצטמצמים משמעותית ו-i10 הרבה יותר משתלמת.

פורסם

כל השירשור הזה הפך להיות שיח חרשים הזוי, ובאמת שכבר מיצה את עצמו עם כל הדברים שנאמרים וחוזרים על עצמם.

אז אולי נסכם ונסגור עניין:

כמו כל רכב, גם לאלטו יש יתרונות וחסרונות.

כמו כל רכב, גם האלטו עונה על צרכים של אנשים.

מי שהאלטו עונה על הצרכים שלו - יקנה ויהנה. מי שלא - לא.

אין טעם לנסות לשכנע אנשים שלא ישתכנעו (משני צידי המתרס), מהטעם הפשוט: יש אנשים צרי אופקים שלא מסוגלים להסתכל על נקודות ההשקפה של אחרים ולקבל אותם., גם אם לא מסכימים איתם.

שתהיה לכולנו נסיעה טובה, בכל רכב שנבחר לקנות...

:wink:

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם
עשיתי מחקר קטן ו-i10 ידנית הרבה יותר משתלמת. קונסולה מרכזית מקורית, ג'אנטים קלים מקוריים, 4 חלונות אמיתיים, 4 חלונות חשמל, מראות חשמליות, 4 בלמי דיסק, מנוע 4 צילנדרים, שעון סל"ד, ריפודים איכותיים ועוד. אני אפילו לא מדבר על איכות החומרים הטובה יותר והמרווח ברכב. אבזור נטו. אלטו משתלמת בגרסה הבסיסית הערומה בלבד. ברגע שמתחילים לעשות שדרוגים פערי המחיר מצטמצמים משמעותית ו-i10 הרבה יותר משתלמת.

לא בשביל לקבל חיזוק אלא בגלל שהמחשבה על הI10 עברה אצלי גם כן בראש בזמנו ואמרתי לעצמי ממש מהר, אין מצב לא בכזה הפרש.

אז תן לי לשאול אותך, הרי ההפרש הוא 15 אלף ש"ח.

איך האבזור הזה, ואני לחלוטין לא מזלזל בו, איך הוא שווה 15 אלף ש"ח??

אני רואה יתרון בכך שהמנוע הוא בעל 4 צילינדרים ולא 3, מעבר לכך כל האבזור שהזכרת, מד סל"ד, מגנזיום, חלונות חשמל מאחור ומראות חשמל - איך זה בדיוק מגיע ל15 אלף ש"ח?

פורסם

אם אתה מחליט לרכוש מגנזיום בחנות פרטית (למיטב ידעתי היבואן לא מציע מגנזיום מקורי) הפער כבר לא עומד על 15 אלף אלא 12-13. מוסיפים עוד מספר שדרוגים של היבואן (אין ברשותי את המחירון) והפער מצטמצם עוד קצת ל-11 אלף בקירוב. הבוקר קראתי את המפרט הטכני ומספר ביקורות על i10 בעקבות תגובתו של RS. אם הייתי עומד לפני רכישה איכות חומרים, בידוד רעשים, נוחות, מרווח פנים, בלמים, מנוע, ריפודים ואבזור מקיף יותר לדעתי שווים את תוספת. לא מדובר בתוספת זניחה, אבל בסופו של דבר רכב רוכשים למספר שנים טובות.

פורסם

שאלה לבעלי האלטו:

בלילה, כשאתם מדליקים את האורות. האם יש חיווי בלוח מחוונים שהאורות דלוקים? כי לי אין את זה. רק שאני שם אורות גבוהים

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אין חיווי, פשוט רואים שכל האורות על הלוח שעונים דולקים.

לפחות ככה זה בכל רכב שאני נהגתי בו.

לאורות גבוהים תמיד יש חיווי בולט שלא תשכח שאתה עם אורות גבוהים.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...