Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום דבר פסול ברכב חדש שעושה את העבודה בצורה האמינה ביותר,עם גודל טוב שמתאים לחניות עירוניות,

עם צריכת דלק מעולה וחסכונית ולטעמי גם עיצוב. (נראה נהדר בשחור!)

יש בו את כל מה שאני צריך ואני מקבל את זה חדש מהניילונים ,במחיר הנמוך ביותר שקיים בשוק.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כל מה שאתה מחפש מרכב זה שיהיה חסכוני, זול וקטן אז אין ספק שהאלטו היא בשבילך.

אם אתה מחפש משהו קצת פחות ספרטני, שנראה "מכובד" יותר (כי האלטו צורחת "זול" מכל זווית שתסתכל), מהנה יותר לנהיגה ובכלל טוב באופן כלשהו שהוא לא גודל (יותר נכון קוטן) אז אין שום סיבה לקנות אלטו.

Auto Emoción

פורסם

אם אתה מחפש משהו קצת פחות ספרטני, שנראה "מכובד" יותר (כי האלטו צורחת "זול" מכל זווית שתסתכל), מהנה יותר לנהיגה ובכלל טוב באופן כלשהו שהוא לא גודל (יותר נכון קוטן) אז אין שום סיבה לקנות אלטו.

ראשית כל, הדבר היחיד שהאלטו צורחת היא "אני קנייה מושכלת לאלה הנבונים דיים לרכוש אותי", נשמע כאילו יש פה אנשים שמבקשים לכפות על אחרים להתנצל על רכישת הסוזוקי אלטו ויתר על כן נשמע כאילו האנשים האלה נוהגים בלא פחות מ-

Infinity M (ויש לי מן תחושה שלא כך הם פני הדברים..). נכון, אין ספק, יש מכוניות טובות יותר, עם בקרת אקלים, מחשב דרך, שליטה על החלון לצד הנהג ולבל נשכח את המראות בצבע הרכב... ועוד שטויות כאלה ואחרות שנוגעות להאדרת החשיבות העצמית של הנוהג ברכב... (או כמו שאתם קוראים לזה- אבזור נוחות...). בסדר. שיבושם לכם. יש אנשים שמכירים ויודעים את "מגבלות" האלטו ובוחרים לרכוש אותה אך ורק בגלל שהיא ממלאת את כל צרכיהם (זאת בניגוד לאלה הקונים רכב שטח שמסיע אותם מהבית לעבודה במשרד או פורשה קיימן כשב- 2 המקרים המצב האידאלי הם מפיקים עשירית ממה שהרכב מסוגל לספק להם- הכל בשם ה"שופוני")

רק בשביל אלה שיאמרו שאני מקצין מאוד את הדיון- כמובן להוציא את אלה שיש להם משפחות (או אבא'לה עשיר...), ונוהגים על רכב משפחתי כזה או אחר, אני אישית לא מוצא שום סיבה לקנות רכב שכזה כשמדובר באנשים ללא משפחות, או ללא צורך אמיתי ברכב עם בגאז' גדול, שכל צרכיהם מהרכב הוא הגעה ממקום אלף למקום ב' - אם הרכב הזה מגיע היישר מהיצרן, עם שלוש שנות אחריות ב- 60 אלף ש"ח- הרי זה משובח.

ד.א

האלטו באה עם 4 כוכבי בטיחות כאשר לוקחים את ה ESP בחשבון, שכן היא נבחנה ללא ה ESP ב EURONCAP כך שטענה זו שווה כקליפת השום, שכן לא חסרים גם בשוק המכוניות החדשות רכבים עם 4 כוכבי בטיחות "בלבד".

פורסם

כמו שאמרתי, אם כל מה שאתה רוצה מהרכב שלך הוא מחיר זול (לקנייה ואחזקה) וגודל קטן אז אין שום סיבה שלא תקנה את האלטו.

אם יש עוד משהו שאתה רוצה מהרכב שלך חוץ מזה אז האלטו כבר לא ממש רלוונטית.

ולמה סוזוקי מייצרים רכב עם ESP ושולחים לNCAP גרסה בלי?

Auto Emoción

פורסם
מישהו יודע אם אפשר לחבר לרדיו דיסק של האוטו MUTE של דיבורית?

אתמול פירקתי את הרדיו כדי לראות והיה שם שני חיבורים

אחד עגול שחור שמזכיר חיבור לצ'ינגר, ואחד לבן מרובע שדומה לחיבור תקשורת.

מישהו ידוע מה אלה?

עגול כנרא צ'נגר והמרובע יכול להיות חיבור לדיבורית

לגבי עגול יכול להיות שאפשר לחבר קו AUX דרכו::-P

http://sunbizhosting.com/~spiral/secret%20files/kenwood.html

נראה לי שאנסה את זה כאשר יגיע הרכב (יולי)

פורסם

קיבלתי מהעבודה דיבורת BT ושהלכתי להתקין בחברת פלאפון לא הסכימו לחבר לרדיו דיסק.

נראה לי שהם לא יודעים איך.

מישהו מכיר מתקין אודיו טוב באיזור קריות/חיפה?

אולי הוא ידע אם אפשר לחבר לדיבורית, ולחבר משהו ל AUX נגן MP3 או משהו דומה

פורסם

אף אחד לא מבקש התנצלות מאלו שמזמינים אלטו, מה שמבקשים זה שצריך להבין שזה פתרון נקודתי לקהל יעד מסויים,

ולהמליץ עליו באופן גורף לכל מי שיש לו תקציב של 60 אלף ש"ח זה לא במקום.

מסכים. תוסיף בטיחות פאסיבית ואקטיבית והתנהגות כביש בטוחה.

הרכב הזה לא מתאים לשיוטים בין עירוניים , מי שלא יוצא אף פעם מהעיר כנראה שזה מתאים לו.

אנשים צנועים נוסעים במכוניות צנועות (וההיפך).

אני מבין מה שאתה רומז, אבל צניעות זה עניין יחסי.

גם אני נוסע ברכב צנוע יחסית לרכבי הפוזה שקיימים באותו מחיר... וזה לא במקרה. (למרות שהרכב מנקר עיניים מעבר למה שציפיתי ואני לא הכי אוהב את זה )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מבין מה שאתה רומז, אבל צניעות זה עניין יחסי.

גם אני נוסע ברכב צנוע יחסית לרכבי הפוזה שקיימים באותו מחיר... וזה לא במקרה. (למרות שהרכב מנקר עיניים מעבר למה שציפיתי ואני לא הכי אוהב את זה )

אני בכלל לא מסכים בקשר לקטע של הצניעות.

אם היה לי מספיק כסף הייתי קונה פרארי, כי הייתי רוצה להנות מהנהיגה, והייתי קונה פאנטום או מייבאך בשביל לנסוע בנוחות.

אם היו מייצרים פרארי/פאנטום עם עיצוב של מאזדה 3 אולי הייתי קונה כזאת, אבל אין. אז מה, לוותר על דברים שאני נהנה מהם בשביל לשמור על "צניעות"?

Auto Emoción

פורסם

לפי דעתי אם האלטו היתה יותר חצי מטר אורך ויותר חצי מטר רוחב, באותו מחיר, זה היה משנה את כל התמונה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
צריך להבין שזה פתרון נקודתי לקהל יעד מסויים,

ולהמליץ עליו באופן גורף לכל מי שיש לו תקציב של 60 אלף ש"ח זה לא במקום.

אם מישהו מתכנן ביצועים ומראה של גולף GTI , אז ההמלצה לא במקום,

למרות התקציב המתאים.

אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהרכב נותן תמורה גבוהה מאוד,

לקהל רחב:

אין שום דבר פסול ברכב חדש שעושה את העבודה בצורה האמינה ביותר,עם גודל טוב שמתאים לחניות עירוניות,

עם צריכת דלק מעולה וחסכונית ולטעמי גם עיצוב. (נראה נהדר בשחור!)

יש בו את כל מה שאני צריך ואני מקבל את זה חדש מהניילונים ,במחיר הנמוך ביותר שקיים בשוק.

לדעתי זו בחירה נבונה.

רוב האנשים צריכים רכב, הרכב צריך לענות על דרישותיהם.

בתור רכב בסיסי לסטודנט/ למי שמעוניין בעלויות נמוכות הרכב מתאים כמו כפפה ליד.

אני וחבר בדקנו והגענו למסקנה שהעלויות החודשיות של האלטו נמוכות לעומת רכב משומש מקביל (צריכת דלק ותיקונים),

גם אם חלק מהסכום הוא מימון.

-

פורסם

ולכן הרכב מתאים לחלק מהאנשים!

אני, לדוגמה, יודע שאם יהיה לי אלטו בחניה אני אבכה כל פעם שאני אכנס לרכב, כי האלטו לא נותן לי את מה שאני מחפש ברכב.

ולכן להגיד משהו כמו "תסתכל בייעוץ רכב , אנשים רוצים לקנות אוטו בן 7 וחצי שנים באותו מחיר , ולא מבינים שהם זורקים כסף סתם" זה לחלוטין מטומטם, כי לרכב בן 7 שעולה כמו אלטו יש המון יתרונות.

Auto Emoción

פורסם
ולכן הרכב מתאים לחלק מהאנשים!

סיכמת היטב :-).

אבל אם מתאים כרכב בסיסי,

כלומר נסיעה בעיר ברוב הזמן, במינימום כסף, עם שקט של רכב חדש, כולל אחריות יצרן.

זו עסקה מעולה.

-

פורסם
קיבלתי מהעבודה דיבורת BT ושהלכתי להתקין בחברת פלאפון לא הסכימו לחבר לרדיו דיסק.

נראה לי שהם לא יודעים איך.

מישהו מכיר מתקין אודיו טוב באיזור קריות/חיפה?

אולי הוא ידע אם אפשר לחבר לדיבורית, ולחבר משהו ל AUX נגן MP3 או משהו דומה

אפשר לחבר השתקה לרדיו ברכב, אחד הפינים בחיבור הלבן עושה את זה.

גש לרדיו-ליין, 04-8411032 מול לב המפרץ. חפש את מקס. הוא הבעלים / מנהל.

הוא התקין לי באלטו את הדיבורית BT שלי.

הצטרפו ל"סוזוקי אלטו החדשה" בפייסבוק

פורסם

לאלטו יש יחס מחיר - תמורה מטורף. הרכב לא מתאים לכל אחד, אבל זו לא בחירה גרועה. זו בחירה מצויינת לרוב האנשים. בחירה מטומטמת זה לקנות רכב ב-100,000 ש"ח כדי לנסוע 8 ק"מ ביום לתחנת רכבת ובחזרה או לקנות ג'יפ ג'ימני אוטומט צמא לבת כדי שתיסע 10 ק"מ לאוניברסיטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...