Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק.

בוא נחזיר אותו לענייני אלטו ופחות אגו.

מישהו מהרוכשים ביטח בחברת ביטוח של היבואן?

ובכלל אם הרוכשים יוכלו לרשום כמה עולה להם הביטוח זה יהיה מעולה.

תודה מראש, יוני.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לך חצי מהכסף לקנות את הרכב שאתה קורא לו "גרוטאה" (X5) לפי התיאור שלך? אתה יודע מה, אני אשאל אותך אם יש לך חצי מהכסף שעלו הג'אנטים? אספר לך שכמעט חצי ממחיר אלטו ידנית.

אתה יודע איזה עוד רכב יש לי בחנייה? אז לפני שאתה מדבר איתי על מה מיליונר היה קונה, ועל מה הוא היה צוחק תבדוק על מה אתה נוהג ומעביר ביקורת על אחרים.

אם תשים לב אני בכלל לא באתי להשוואת את הרכב שלי אבל מכיוון שיגאל, ציין שהוא רואה באלטו יתרון על פני ה-X5 ציינתי בדיוק למה הרכב הזה מתאים.

ראשית כל, גם אם היה לי כפליים הכסף ממחיר הרכב ה"מהולל" שלך, הייתי בוחר להשקיע אותו באפיקים נבונים יותר מאלה שמניבים לי מינוס שלושים אלף בחשבון הבנק בגלל ג'אנטים...

שנית...להעביר ביקורת זה דבר בריא, אתה פשוט לא יודע לקבל אותה...אבל בסדר...תלמד..תתפתח...

שלישית, מהתגובה שלך נשמע כאילו יש לך תחושה שאתה יותר טוב מהסביבה שלך בגלל שלך יש X5....עצוב...כדאי שתסתייע בעזרה מקצועית כדי לאבחן את המקור לכל רגשי הנחיתות האלה שאתה מפגין בתגובה שלך...

אהה..ואולי כדאי לשקול להפסיק לפצות על רגשי הנחיתות האלה באמצעות העשרת סוכנויות רכב דוגמת BMW והאוטו המסתורי שעומד לך בחניה...

שני דברים אחרונים-

chemjuy ...:-P:-P:-P:-P

ויגאל- אם זה מה שהוא אמר במהלך השרשור- אני נוטה להסכים איתו לחלוטין נוכח הבעיות האקוטיות של חניה/מחיר הדלק/זיהום האוויר אל מולם ניצב כיום רוב העולם המודרני.

תעשה חיים על ה- x5 אבל כשמחירי הדלק יאמירו..

let us enjoy from saying....we told you so...

פורסם

לעניין הביטוח, בינתיים ההצעה הנמוכה ביותר שקיבלתי הייתה 3200 כולל ה-כ-ל (מעל גיל 24) מביטוח ישיר, אם יציעו לכם ביותר פשוט תגידו תודה שלום ויחזרו אליכם עם הצעה נמוכה יותר.

יש להם איזה קטע עכשיו עם חודש חינם ולכן יוצא זול.

פורסם
לעניין הביטוח, בינתיים ההצעה הנמוכה ביותר שקיבלתי הייתה 3200 כולל ה-כ-ל (מעל גיל 24) מביטוח ישיר.

מחיר מעולה,

אבל בדקת מה הסכום המקסימלי לכיסוי, במקרה של צד ג'?

כדאי לבדוק :wink:.

-

פורסם

למי שיש אופציה לבטח את הרכב שלו דרך עובדי בזק בסוכנות "צבר" של הכשרת היישוב שילך על זה.הם נותנים מחיר של כ2700 ש"ח ופוליסה מקיפה לדוגמא לצד ג' מכסה עד

700000.

המחיר הזה הוא עבור כל נהג מעל גיל ‏24

פורסם

שלום חברים.

בקשר ל י.ל. עם הבמוו X5 שלו - שיהיה לו לבריאות. וזהו בעצם!

דבר שני, הרכב הגיע.. אין דברים כללו!

היה שווה לחכות עד כה. (אגב התקינו יל בחינם קודנית אינטגלית וטיפול ראשון חינם - שלא היו מתוכננים אז כל הכבוד לסוכנות בפ"ת)

ביטוח עלה לי 3600 כולל הכל בביטוח ישיר. (עם ארוחת בוקר מתנה).

תמונות וסקירה מקיפה יועלו בהמשך.

עד אז. לילט וחלומות פז לכולכם!

תודה לכולם על הברכות מראש ולכל אלו שמחכים.. חכו עוד קצת. זה ממש שווה!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

נתחיל מה"איחולים" שלכם תודה ברוך ה' הבריאות בסדר גמור מקווה שגם אצלכם.

אני אענה לכם בקצרה כי אין לי מה להמשיך להתווכח עם אנשים שהראש שלהם בקיר. לגבי הרכב שלי אני מאוד אוהב אותו ולכן אני גם משקיע בו למי שראה ערך מוגזם בהשקעה של גא'נטים אני עובד בשביל הכסף הזה ואני עושה איתו מה שאני רוצה ואני לא צריך אישור מאף אחד. דבר שני מההודעה הראשונה שפרסמתי אני לא באתי להתגאות או להשתחצן למי "יש יותר גדול" פשוט הבהרתי דבר מאוד נכון לרכב שניקרא אלטו ולא יותר מזה ברגע, שהתחלתם להטיף לי מוסר וכיוונתם אלי על הרכב שלי הרי אתם מדברים פה על לקבל ביקורת לא? אז עניתי לכל אחד ואחד מכם, והבהרתי בדיוק איזה רכב הוא רכש ולמה הוא משמש ותו לא.

אז תרדו מהעץ שעליתם עליו הרי בפועל אתם תיסעו באלטו הנחותה שלכם ואני אסע בבהמה שניקרת X5.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אני חייב לומר, שמקריאת ההודעות האחרונות שלך, אתה נשמע כמו מישהו שמנסה לפצות על משהו, שחצן שכנראה אין לו יותר כלום חוץ מהאוטו שלו, אם גם זה יש לו באמת.

Renault clio RT 1994

פורסם
האוטו הזה לא לצעירים, הוא פשוט לאנשים שמחפשים לחסוך, כי מה לעשות האוטו הזה באמת חוסך,הצריכת דלק שלו מעולה, למה לאנשים קשה לפרגן לאנשים שקונים רכב חדש, לאנשים שרכב הוא לא פנאי ( כלומר אכפת מהנאה מנהיגה מרחב פוזה ושטויות כאלה) האלטו יהיה אחלה של רכב, שימושו לקחת אותך מנקודה A לB, והוא עושה את זה בסדר גמור אה כן וגם אוכל פחות מחצי ממכוניות ספורט או כמכוניות פאר.!

אין בכלל מקום להשוואה.

הרי כל מי שהזמין אלטו עשה זאת משיקולים כלכליים בעיקר (צריכת דלק ,אחריות,חסכון על מוסכים וכו').

אין כל ספק שלמי שהממון שופע בכיסיו היה בוחר ב X5 ולא היה מחשבן לצריכת הדלק או להוצאות הביטוח.

ולא אני לא ילד - ויורד מרכב עם מנוע כפול בגודלו מהאלטו,

אבל בעמידה היום יומית שלי בפקק,אין לי כל ספק שהאלטו יעשה את העבודה כמו רכב גדול.

זה כל מה שניסיתי להעביר בביקורת שלי, אנשים צריכים לקרוא לילד בשמו ולהודות בעובדות : זה רכב לאנשים שמחפשים לחסוך, רכב כזה נקנה משיקולים כלכליים בלבד ,זה יופי של דבר לתחבורה עירונית. אין לו מה לחפש כרכב בין עירוני יום יומי כי זו כבר התעללות עצמית ו"חסכנות" לשמה.

אל תעשו ממנו מה שהוא לא , מדובר ברכב זול על כל המשתמע מכך אבל כנראה שהוא יספיק לשימושים מסויימים ולקהל מסויים.

אתם מתקשים לראות מנקודת מבטכם למה זה נראה מגוחך, אבל לאנשים שנוסעים ברכבים חזקים או אפילו ברכבי 1.6 אוטומט זה נראה מגוחך להתלהב מביצועים של 0 ל100 ב20 דקות ומאיכות הרכבה וחומרים הודית שהיתה סטנדרט בשנות ה80.

בכל מקרה, תעשו טובה - אל תתנחלו על השמאלי באיילון אם הרכב בקושי עובר 100, אתמול נתקלתי באחד עקשן כזה שלא רצה להתפנות.

נ.ב. להזכיר X5 עם אלטו באותו משפט זה עלבון לX5. אין שום דבר משותף בין המכוניות מלבד העובדה שלשתיהן יש 4 גלגלים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתם מפספסים פה נקודה חשובה.

העובדה שאנשים קונים מכוניות כמו אלטו זה דבר גדול במדינה כמו שלנו.

יש לנו מדינה קטנה מאד עם בעיות כלכליות וזיהום אויר נוראי ברוב גוש דן, העובדה שיש פה אנשים שעוברים לרכב קטנטן וחסכוני זה דבר מצוין לכוווווווווולנו.

תסבירו לי איך זה שבאירופה מכוניות קטנטות כמו טוינגו מטפסות את האלפים וזוכות לאהדה ופה במדינתנו הקטנטונת בנאדם שנוהג על פחות מ1600 אוטומט הוא חצי גבר :roll:

גישה מוזרה קצת לדעתי.

פורסם

אף אחד לא אמר דבר כזה ואני מברך על כניסת מכוניות מכל הנישות.

פשוט לא צריך לעשות מדברים,משהו שהם לא.

ברגע שהבנו את זה אפשר להמשיך הלאה וכמובן לברך את כולם על רכביהם החדשים :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מן הסתם רוכשים אלטו כדי לחסוך. (אתה מדבר בטון מזלזל כאילו זה דבר רע) אלטו עונה על הצרכים של אותם אנשים בדיוק כמו רכבים שעולים כפול ממנה. הטענה לפיה אדם הרוכש אלטו כדי לנסוע 40 ק"מ בינעירוני הוא חסכן, קמצן, ילד ומזוכיסט בזמן אחד שרוכש הונדה סיוויק ב-140,000 לאותה מטרה בדיוק צריך לקבל פרס נובל בכלכלה היא מגוחכת. במיוחד מעצבן הטון המזלזל " נראה מגוחך להתלהב מביצועים של 0 ל100 ב20 דקות" אתה אפילו לא מסוגל לדייק בעובדות. אלטו מאיצה מ-0 ל-100 ב-13.5 שניות. נתוני תאוצה דומים תמצא במפרט הטכני של כל משפחתית 1.6 אוטומטית בארץ. כאשר רכב שעולה חצי מאותן משפחתיות מציג נתוני תאוצה זהים פתאום זו עגלה, מלכודת מוות, נתונים מגוחכים וכמובן מתנחלים בנתיב השמאלי.

פורסם

חסכון זה לא רק במובן של כסף, זה בדיוק העניין.

לנסוע בעיקר בינעירוני עם רכב כזה זה לחסוך על עצמך מבחינת נוחות ואיכות חיים או איך שהיטבת לתאר : מזוכיסטיות.

לא נראה לי כזה כיף לשייט ברכב קטן, רועש, צפוף וקופצני עם מנוע שנמצא על טורים גבוהים במשך רוב הנסיעה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכול הנובחים למינהם אין לכם מושג ,וחצי מושג על האלטו.

שמתם לב שרוב האנשים שיורדים על האלטו הם בגדר "יושבים טוב",ואני מיתערב שרובם גם צעירים.

אני ,שלאחר היתייעצות כבדה עים המון אנשי מיקצוע בתחום הרכב ,ולאחר שנסעתי על לא מעט רכבים (בלי להישתחצן)

הגעתי למסקנה כי האוטו נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף.

נכון לא חיפשתי ריגושים,עור ,טורבו,אקסייט...,עברתי את הגיל של ה"פוזה".

מאידך מצאתי רכב עים עיצוב מדליק,מהיר יחסית(ידני),אחיזה טובה,חנייה בעצימת עיניים,חסכוני ברמות(1.21).

לכול אנשי האלטו בהווה ובעתיד(ויש הרבה כאלו),עשיתם עיסקה מצויינת!!!!!!!

אגב,לאחרונה עודכן כי האלטו כבשה את המקום ה-1 בקטגוריית המיני סופר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...