Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש גבר! רק קח בחשבון שכיסוי הגה ממש ,אבל ממש לא בטיחותי...אם אתה יכול לוותר- תוותר!

פורסם

לגבי צריכת הדלק: זה סביר שהצריכה גבוהה בהתחלה. זה יתאזן ויסתדר בתדלוקים הבאים לאחר שהמנוע יפתח קצת.

גם לי התדלוק הראשון הניב 14.5 ק"מ לליטר, האחרים היו טובים הרבה יותר (17.5-17 ק"מ לליטר).

כמובן שסגנון הנהיגה משפיע על הצריכה, וגם ההיכרות עם הרכב.

לגבי הסכנה בכיסוי להגה: עם הזמן הוא יכול להתרופף ועלול להיווצר מצב של סיבוב הכיסוי בלי סיבוב בפועל של ההגה. עדיף להוריד...

בכל מקרה - תתחדש!

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אמא שלי קנתה לי ישר אחרי שהבאתי את הרכב. אז שמתי. לא חשבתי על זה. אורדי את זה בקרובץ

בכל מקרה אתם הגעתם בהתחלה ל 14-15 ק"מ לליטר.

איך לעזאזל אני הגעתי ל 12.1?? בגלל שנסעתי רוב הזמן בעירוני + מזגן?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

היי - שאלה לאנשים שרכשו את האלטו...

ביצעתי הזמנה בסביבות מרץ ובסוכנות (סניף המרכזי) אמרו שהרכב יגיע בסביבות יוני (מצויין בהזמנה - אך לא מתחייבים)...

בינתיים עוד לא שמעתי מהם... מי שקיבל כבר את הרכב - יש מישהו מכם שלא קיבל את הרכב בחודש האספקה שהיה אמור לקבל? או שהם עומדים בזמנים?

תודה מראש לעונים.

פורסם

אני עוד לא שמעתי על מישהו שלא קיבל בחודש הצפוי.

אני גם הזמנתי בסניף המרכזי במרץ והאמת שהם החליטו להפתיע אותי ולהקדים לי בחודש ולמרות שהרכב אמור היה להגיע ביולי הוא כבר בארץ ועובר רישוי AS WE SPEAK.

הכי טוב, תתקשרי אליהם ותשאלי מה עניינים.

פורסם

מאיפה מגיעה המסקנה שאלטו לא מסוגלת לנסוע בכבישים מהירים?

בשוויץ, כל יום בדרך לעבודה (נסיעה על כבישים מהירים) שזה מרחק של מעל 60 ק"מ, רואים מספיק אלטואים שפשוט סוחבות בלי להתבייש (וכן יש כאלו עם מזגן), לאחרונה היתי באוסטריה וגם בדרך לאוסטריה ראיתי אלטואים.

מזל טוב לכל מי שהזמין את הרכב, לפי דעתי רכב חמוד מאוד.

פורסם
אני עוד לא שמעתי על מישהו שלא קיבל בחודש הצפוי.

אני גם הזמנתי בסניף המרכזי במרץ והאמת שהם החליטו להפתיע אותי ולהקדים לי בחודש ולמרות שהרכב אמור היה להגיע ביולי הוא כבר בארץ ועובר רישוי AS WE SPEAK.

הכי טוב, תתקשרי אליהם ותשאלי מה עניינים.

מזל טוב. באיזה צבע הזמנת?

פורסם
מבחוץ הרכב נראה טוב, אבל מבפנים הפלסטיקה הזולה הזאת מעוררת בי חלחלה... זה כמעט מגוחך.

ולמה הכיסוי הזה? למה זה טוב?

תשמע, זה הרכב הכי זול בארץ, אתה מצפה שתהיה לו פלסטיקה כמו בגולף?

חוץ מזה, זה נראה זול, אבל די נעים לעין לדעתי

ולמה זה טוב לרשום תגובה כזאת בשירשור של רוכשי הרכב?

פורסם

מתדלקים פול...מאפסים את מד המרחק.נוסעים ומתדלקים שוב פול.

מחלקים את מספר הקילומטרים במספר הליטרים שנכנסו.

קפיש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...