Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הרכב מורכב בהודו, גם הI20 מורכבת בהודו ועוד 20 שנה גם הבימר שלך יורכב בהודו (אם אתה קצת עוקב אחרי מה שקורה בעולם)

אני אומר שמי שלא מעניינת אותו האלטו, לא צריך להכניס את האף לשרשור.

בסופו של דבר אנחנו בסך הכל משתמשים בפלטפורמה המצוינת של הפורום הנהדר הזה בשביל להחליף קצת חוויות, טיפים ודברים שקשורים לאלטו באופן ספציפי מאד.

וחשוב לציין, אנחנו עושים את זה כרגע ר-ק על גבי שרשור אחד בודד.

וכן, אני מתרגש מזה שהאלטו שלי מגיעה בימים הקרובים גם אם יש פה כאלו שחושבים שזה עושה אותי לסוג של יצור :twisted:

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יגאל אני איתך. ומבין מאד מאד את הרגשתך.

ומחכה לך כבר שנילך ביחד לשים תא הרמקולים - זה מתחיל להציק לי. אז תקבל כבר את האוטו! :wink:

כפיר הג'ינג'י

פורסם
ליאור23 אם תראה מהתגובה הראשונה שלי בשרשור הזה תראה, שאני לא באתי נגד הרוכשים אלא כלפי הרכב שהוא מיוצר בהודו ולא יותר מזה ככה שזכותי המלאה להביע את דעתי על הרכב וגם אם צריך על חפירות שאנשים כתבו פה.

זכותך המלאה, אבל לא בדרך הגועלית שבחרת. נראה לך בסדר להיכנס לדיון יעודי לסוזוקי אלטו ולהתחיל לרדת על הרכב? איך לך טיפת תרבות דיון? לא מעניין אל תקרא. מה הבעיה שלך? :roll:

פורסם

זה היופי בפורום פתוח, כל אחד יכול להביע את דעתו. גם אם היא לא מתאימה לדיעה של האחרים.

הנהלת הפורום לא הגדירה את השרשור הזה כשרשור הלל לסוזוקי אלטו.

תמיד צריך להראות גם את הכיוון השני, לא הכל וורוד בקשר לרכב הזה (למעט המחיר) אז כדאי לדעת גם לשים את האצבע על החסרונות ויש לא מעט כאלה.

עם דבר אחד אני יכול להסכים : אי אפשר לזלזל באנשים שמחכים לרכב, כי לכל אחד יש את ה"BMW" שלו כלומר את הרכב עליו הוא חלם ומייחל ליום בו יקבל אותו וזה לא משנה אם זה רכב של 1000 שקל או של מליון שקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זכותך המלאה, אבל לא בדרך הגועלית שבחרת. נראה לך בסדר להיכנס לדיון יעודי לסוזוקי אלטו ולהתחיל לרדת על הרכב? איך לך טיפת תרבות דיון? לא מעניין אל תקרא. מה הבעיה שלך? :roll:

כן, מה הבעיה להכנס לשרשור יעודי על הרכב ולהגיד את החסרונות שלו?

הרי אם לא היינו אומרים, כל מי שהיה מתלבט לגבי האוטו, היה רואה רק שבח ודברי הלל, ואז מה? הוא חושב שהוא עומד לקנות את ה-אוטו הכי טוב בעולם.

אבל לא, הוא לא, ולכן כמו שאתם מראים את היתרונות, אז יש את מי שמראה את החסרונות.

פורסם

אין שום בעיה להגיד את החסרונות. יש בעיה להיכנס לדיון, להתחיל לרדת על אנשים ולציין בכל משפט שני "יש לי BMW X5 אני מגניב הג'אנטים עולים כמו חצי אלטו, נמאס כבר לשמוע על החרטא הזאת, בלה, בלה, בלה". מינימום תרבות דיון זה כל מה שאני מבקש.

פורסם
אין שום בעיה להגיד את החסרונות. יש בעיה להיכנס לדיון, להתחיל לרדת על אנשים ולציין בכל משפט שני "יש לי BMW X5 אני מגניב הג'אנטים עולים כמו חצי אלטו, נמאס כבר לשמוע על החרטא הזאת, בלה, בלה, בלה". מינימום תרבות דיון זה כל מה שאני מבקש.

עכשיו הבנתי מה אתה רוצה להגיד, מסכים איתך ב100%.

פורסם

קודם כל בתור רוכש אלטו שבדיוק סיים להעביר את הכסף לסוכנות ומת כבר שהאוטו ידיע - תודה לכל מי שפרסם את דעתו השלילית והחיובית בפורום זה. את הדעה שלי לגבי האוטו קל לנחש אבל אני שמח שהדעה הזאת מתבסתת על חוויות של לא מעט אנשים ועל ביקורת חיובית ושלילית של משתמשי הפורום.

באמת חבל שיש מי שלוקח את הדיון הזה למחוזות לא רלוונטיים של "למי יותר גדול" או מה שהשטויות האלו לא יהיו.

לעניין מס' התגובות הגדול שיש בתרד הזה - אני חושב שכשיש כמות לא קטנה של רוכשים או מתעניינים שמחכים הרבה (באמת הרבה) זמן לרכב אז צפוי שהשרשור יהיה ארוך. ואולי לחלק מקוראי וכותבי השרשור לא מעניין לקרוא הודעות על "מתי נכנסת אוניה" או על "כמה פינקו אותך" אבל אני בטוח שאת מי שבדיוק רוכש או שוקל לרכוש זה מעניין.

ד"א חלק מהתגובות שהביאו אותנו למס' המרשים הזה הן גם ההתנצחויות הילדותיות בין משתמשים שבאמת לא צריכות להיות בשרשור זה.

אני שמח שנכנסים לפה לא רק fanboys של האלטו כך שאפשר לקבל תמונה יותר מאוזנת אבל הייתי שמח אם אנשים היו מתייחסים קצת יותר בכבוד להחלטות של אנשים אחרים - בשבילי ואני בטוח שגם בשביל חלק לא מבוטל מאנשי הפורום הזה 60 אלף שקל זה המון כסף ואף אחד לא אוהב לשמוע שהוא "זרק" את הכסף על "גרוטאה". כמו שציינו לפני, יש דרכים מקובלות להביע ביקורת.

בתקווה להמשך שרשור אינפורמטיבי ורלוונטי.

פורסם

ELIEZ ,

הכל תלוי ממה אתה מצפה מהרכב. אני לא יודע אם אתה טיפוס שאוהב רכב עם פינוקים או להיפך. עשית נסיעת מבחן?

התרשמת בדרך כלשהי מהפנים/חוץ ?

אז לפי זה תדע אם אתה תהנה עם הרכב או לא. אני בנתיים לא מאוכזב ב"ה !

פורסם

אני חושב שהמבחן האמיתי של האלטו וזה מה שצריכים להבין כל אלה המקניטים את הרכב הוא שכל מי שקיבל את הרכב לא מאוכזב!

ואפילו יש כאלה שמרוצים מעל לציפיות שלהם.

אגב הטענה העיקרית של החברה פה היא הנוחות, אז בפעמיים שנסעתי על אלטו היא נוחה מאוד, היא מרווחת מלפנים כמו כל אוטו אחר שאני מכיר, יש בעיה קצת מאחורה אבל אני מניח שרוב מי שרכב את הרכב על פי רוב לא נוסעים איתו נוסעים מאחורה.

פורסם

מאחור היא באמת לא נוחה נקודה. אני לא גבוה בכלל והראש שלי כמעט ונוגע בתקרה.

באופן אישי יוצא לי להסיע אנשים מאחור אחת לכמה חודשים, ובבגאז להשתמש אחת לכמה שבועות.

באוטו הנוכחי שלי, את המושב האחורי והבגאז 400 ומשהו ליטר אני סתם ככה מסיע ממקום למקום, לא מאמין שאנשים שמסיעים אנשים מאחור לעיתים קרובות ילכו על מיני.

פורסם
מאחור היא באמת לא נוחה נקודה. אני לא גבוה בכלל והראש שלי כמעט ונוגע בתקרה.

באופן אישי יוצא לי להסיע אנשים מאחור אחת לכמה חודשים, ובבגאז להשתמש אחת לכמה שבועות.

באוטו הנוכחי שלי, את המושב האחורי והבגאז 400 ומשהו ליטר אני סתם ככה מסיע ממקום למקום, לא מאמין שאנשים שמסיעים אנשים מאחור לעיתים קרובות ילכו על מיני.

נכון. אבל מה שחשוב זה שמקדימה היא נוחה לא פחות מהרבה רכבים אחרים ואם בנוחות עסקינן אז הרי שהיא נוחה משמעותית יותר בנסיעה עירונית וחיפוש מקום חניה שאלו גם פרמטרים חשובים לדעתי.

פורסם

גם עם רכב בגודל של פוקוס לא קרה לי שהייתה לי בעיה במציאת חניה (לא משהו שרכב קטן יותר היה פותר).

אז איזה יתרון אמיתי יש לאלטו על נגיד גולף?

Auto Emoción

פורסם

רכשתי איקאה שולחן ומעמד לאמבטיה ונכנס כמו כלום עם עוד שניים ברכב חוץ ממני.

אחלה אוטו נקודה.

ולגבי זה שאמר פה על זה שרוכשי האלטו מרוצים ואף מער ומצופה - אתה כל כך צודק! :-)

כפיר הג'ינג'י

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...