Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני ,דווקא יש אנשים (לא אני ואתה) שארוחה במקום כמו מקדונלדס הוא סוג של פינוק עבורם.

אלו אנשים שרגילים ביום יום לאכול לאפות, פלאפל שקשוקה,סביח בכל מיני דוכנים מאולתרים.

ואז פתאום להכנס למקום ממוזג , עם מקומות ישיבה מסודרים ואווירה נקיה זה סוג של פינוק (למרות שזה תת רמה של בשר)

כן, אבל גם אותם אנשים, אם יש להם קצת שכל בקודקוד, מבינים שאפילו שזה הרבה יותר טוב ממה שהם רגילים אליו, זה עדיין לא גורמה. בדיוק כמו שמי שנסע על פיאט אונו שנת 92 ועבר לאלטו לא חושב שיש לו עכשיו מרצדס...

למה להוריד? זה נחמד לבינתיים.

בכל מקרה בקשר לדיסוננס - אני יודע מה זה. ולצערי אני לא לוקה במחלה. אבל תודה על הדאגה.

אני מסכים איתך שהרעיון של השלט נחמד - אפילו לי היה שלט כזה לתקופה קצרה בשביל הצחוקים כשהייתי צעיר. העניין הוא שכל מי שטיפה מבין במכוניות ויראה את השלט יפלוט נחרת בוז, כי מצטער אבל פשוט אין דבר כזה "פורש". כותבים "פורשה", נקודה.

ותסלח לי - לפי מה שכתבת על האוטו, אתה בהחלט לוקה ב"מחלה".

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, לא מבין מה הבעיה שלך ושל אנשים אחרים (ונתקלתי בהרבה כאלה) עם השם ''פורש''.

נכון שקוראים לחברה ''פורשה'', אבל ''פורש'' זה שם חיבה/קיצור. ממש כמו שאומרים ''שבי'' במקום ''שברולט''.

לא צריך לעשות מזה סיפור.

פורסם

אז לא אכפת לך אם יגידו שיש לך : מאזד ?

רוני, אני מסכים איתך. אבל יש כאן אנשים שחיים "קצת" בסרט.

אגב, הרכב הזה מסתמן כמעכב התנועה החדש בנתיב השמאלי. זו המסקנה שלי מהתקופה האחרונה.

מסקנה נוספת : כל הגברים שרכשו את הרכב הזה כותבים כאן בשרשור, כי לא ראיתי מעולם אלטו נהוגה ע"י גבר :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגב, הרכב הזה מסתמן כמעכב התנועה החדש בנתיב השמאלי. זו המסקנה שלי מהתקופה האחרונה.

:)

מה נסגר איתך? אתה בכוח מחפש סיבות להיות אנטי נגד הרכב? מה זו השטות הזאת? מכוניות אחרות לא נתקעות בנתיב השמאלי על 80? אתה יודע כמה פעמים ראיתי גולף זוחלת? מאזדה 3? די כבר. אין לי בעיה עם טענות לגיטימיות נגד הרכב, אבל די כבר לזרוק כל טענה מגוחכת כדי לעשות דה-לגיטימציה לרכב.

פורסם

עד 100-110 קמ"ש הרכב מאיץ וזריז כמו כל רכב ממוצע ואם יש הבדלים אז הרי שהם זניחים, בטח לא ברמה שהרכב יפריע או ישתרך.

מה שכן, בגלל המחיר של הרכב יכול מאד להיות שתראה יותר נהגות חדשות שאבאל'ה פינק אותם במתנת יומולדת ולכן תיתקל במקרים שכאלה, הרכב לכשעצמו זריז מספיק בשביל התנועה שלנו בארץ.

השבוע אעלה איתו לירושלים, זה המבחן האמיתי מבחינתי 8)

פורסם

אחי הרי אתה בוודאי יודע שכשרכב "תקוע" בנתיב השמאלי זה באשמת הנהג.... או בד"כ הנהגת

פורסם
מה נסגר איתך? אתה בכוח מחפש סיבות להיות אנטי נגד הרכב? מה זו השטות הזאת? מכוניות אחרות לא נתקעות בנתיב השמאלי על 80? אתה יודע כמה פעמים ראיתי גולף זוחלת? מאזדה 3? די כבר. אין לי בעיה עם טענות לגיטימיות נגד הרכב, אבל די כבר לזרוק כל טענה מגוחכת כדי לעשות דה-לגיטימציה לרכב.

ידידי היקר, הסיבה היחידה בעולם שראית מאזדה או גולף זוחלת זה רק בגלל הנהג , לא בגלל הרכב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לגבי כל אלה שמשגעים על פורש או פורשה - תתקדמו. זה הכל.

לגבי יגאל וכל מי שקיבל היום - אז המון המון מזלט! ושכל הקנאים... יתקדמו! :wink:

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אני ממש משתדל לפרגן לכול בנאדם, גם אם הוא קנה פיאט עאונו שנת 91 אני תמיד אומר "מברוק" "תתחדש" וזהו, אפילו אם יש לי מאה ואחת מילים רעות להגיד על הרכב אני יישתוק כי הבנאדם כבר קנה את הרכב ואין מה לעשות עם זה,

אבל להגיד "שכול הקנאים יתקדמו", תשמע אתה עובר את גבול הפרופורציות, תכלס רכב סבבה ולא יותר מזה,

ואין בעיה להתלהב כי זה לגיטימי, אני התלהבתי מהפג'ו 205 שנת 93 שהייתה לאחי הגדול פעם, כי זה היה הרכב הראשון שנהגתי בו, אבל תכלס במבט לאחור אני מודה שזה היה רכב גרוטאה מוחלטת וכול בוקר שהיה טיפה קר היה צריך לעשות מלחמות עם הרכב כדי להניע.

מה שאני מנסה להגיד פה זה שאני לא רואה סיבה שמישהו יקנא באלטו, עם כול הכבוד וכול הפירגון שיש, כול רכב אחר במחיר שלו נותן הרבה יותר, הוא אוליי לא יהיה חדש אבל ייתן תמורה הרבה יותר טובה, לפחות לדעתי,

סתם לדוגמא: אתם קניתם אלטו ב60+ אלף שקל, דוד שלי קנה סיויק שנת 2006 (צורה חדשה) ב70+ אלף שקל, אוליי לא רכב חדש, אבל לדעתי נותן תמורה גבוהה בהרבה לכסף. סתם נקודה למחשבה. יש להתלהב ויש להגזים ולהיסחף.

ד"א אני בטוח שכול הרוכשים ייצאו בהתלהמות נחרצת וחוצבת להבות להגנת רכבם האהוב, אבל אני סך הכול מביע את דעתי, ואם קניתם ואתם אוהבים את הרכב זה לגיטימי לגמרי ותתחדשו ותהנו ממנו הכי הרבה שאפשר, רק לצאת בהצהרות שזה הרכב הכי טוב בעולם זה קצת מוגזם.

פורסם
אני ממש משתדל לפרגן לכול בנאדם, גם אם הוא קנה פיאט עאונו שנת 91 אני תמיד אומר "מברוק" "תתחדש" וזהו, אפילו אם יש לי מאה ואחת מילים רעות להגיד על הרכב אני יישתוק כי הבנאדם כבר קנה את הרכב ואין מה לעשות עם זה,

אבל להגיד "שכול הקנאים יתקדמו", תשמע אתה עובר את גבול הפרופורציות, תכלס רכב סבבה ולא יותר מזה,

ואין בעיה להתלהב כי זה לגיטימי, אני התלהבתי מהפג'ו 205 שנת 93 שהייתה לאחי הגדול פעם, כי זה היה הרכב הראשון שנהגתי בו, אבל תכלס במבט לאחור אני מודה שזה היה רכב גרוטאה מוחלטת וכול בוקר שהיה טיפה קר היה צריך לעשות מלחמות עם הרכב כדי להניע.

מה שאני מנסה להגיד פה זה שאני לא רואה סיבה שמישהו יקנא באלטו, עם כול הכבוד וכול הפירגון שיש, כול רכב אחר במחיר שלו נותן הרבה יותר, הוא אוליי לא יהיה חדש אבל ייתן תמורה הרבה יותר טובה, לפחות לדעתי,

סתם לדוגמא: אתם קניתם אלטו ב60+ אלף שקל, דוד שלי קנה סיויק שנת 2006 (צורה חדשה) ב70+ אלף שקל, אוליי לא רכב חדש, אבל לדעתי נותן תמורה גבוהה בהרבה לכסף. סתם נקודה למחשבה. יש להתלהב ויש להגזים ולהיסחף.

עכשיו יביאו כל האלטואיסטים ויגידו שקשה יותר להחנות סיוויק בת"א.

Auto Emoción

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...