Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה למברכים!

הזמנתי לפני שבוע,אוטומטית.שחורה.

יאללה,שיתקשרו לכל מי שהזמין,נעשה תמונה קבוצתית :wink:

פורסם
כפיר אני שמח יותר מהיום שבו יתקשרו אליי, מגיע לך צל"ש נאמנות ממכשירי תנועה 8)

תודה רבה אחי! הרגת אותי מצחוק.

ובאמת נעשה תמונה משותפת של כולם.

יאללה שיתקשרו גם אליך כבר!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

תמונה לפני אתה לא צריך אתה כבר מכיר.

הנה תמונה עם הפס הזה לגריל, אני גם חשבתי לשים אותו אבל ירדתי מזה.

קח בחשבון שאני לא מתחייב שזה בדיוק מה שתקבל פה בארץ, הסיבה לכך שאני לא בטוח במאה אחוז היא כי היבואן רוצה על זה רק 200 ומשהו ש"ח כאשר באנגליה זה עולה 75 פאונד שזה מעל 400 ש"ח - בגלל שזה עולה באנגליה 400 ומשהו שקל הייתי מצפה מהיבואן לקחת על זה לפחות אלפייה.

CHROME GRILLE SURROUND.JPG

פורסם

מישהו מכיר את אפשרויות המימון לאלטו?

חיפשתי בנושא אבל לא מצאתי מידע (אני בודק לחבר, הוא מעוניין במימון גבוה ככל האפשר).

-

פורסם

מימון לאלטו (כמו כמעט לכל רכב אחר) הוא עד 100% ובהחזר של עד 60 תשלומים.

כמובן שיש לקחת בחשבון את תנאי ההחזר החודשיים. זה משתנה בין סוכנות לסוכנות וניתן לקחת את המימון ישירות מהבנק.

ממה שידוע לי, בסוכנות מכשירי תנועה בכפר סבא המימון הוא בתנאים של פריים מינוס חצי.

בסוכנות בראשון פריים פלוס חצי.

פורסם

תודה לכל העוזרים :-),

עשינו חישוב כללי לגבי נסועה של 20K, והיה חסר לנו את הנתון של המימון.

הגענו למסקנה שהעלויות החודשיות של האלטו נמוכות לעומת רכב משומש מקביל (צריכת דלק ותיקונים),

כך שבתור סטודנט עדיף לרכוש אלטו (עם מימון) ולהנות מרכב חדש+אחריות,

מאשר להתעסק עם רכישת רכב יד שנייה.

-

פורסם

קודם כל מזל טוב לכל המקבלים החדשים.

דבר שני, כמו שכבר ציינתי המון פעמים בשרשור, הסיבה שהאלטו קיבלה 3 כוכבים ולא 4 היא משהו שלא קיים בארץ - הESP שמגיע בחו"ל כאופציה ובארץ כסטנדרט. בארץ יש כריות צד אבל אין בוילונות הצד, כלומר יש אחת בהגה, אחת בדשבורד ושתיים במושבים הקדמיים.

ו1 ל20? אני כנראה ממש חייב להירגע בנסיעה כי ירדתי ל1:15 בפעם האחרונה. מה שכן, 1:17-18 זה הגיוני וידידה מהכיתה שגם נוהגת באלטו הגיעה ל1:19.2 אז יש לאן לשאוף חברים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...