Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתתי רק דוג' לC4, לאוטו בטוח, ולא יקר(אחרי ירידת הערך)

למי שאמר ש4 כריות אוויר וESP מספיק לו.

מצידי שיהיו 100 כריות אוויר, ברגע שהוא קיבל 3 כוכבים במבחני הריסוק, זה פשוט מסוכן.

אנחנו התלבטנו בין 2 מכוניות, וההחלטה נפלה על הבטיחות(שתיהן היו חמישה כוכבים, אחת קיבלה 79% על מבוגרים, ואחת קיבלה 97%)

יודע מה, גם אם היא האוטו הכי נוח ואיכותי בעולם, זה פשוט מסוכן.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזוב אותך,מה שצריך לקרות יקרה. אם כתוב לך שתצא חי מתאונה,אתה תצא גם אם כל האוטו יימעך וכל ה 100 כריות אויר יפתחו. רוצה להרגיש בטוח? תקנה וולוו , או האמר.

פורסם

מבחן ריסוק אוסטרלי : 4 כוכבים (שוני בדגם המוצע בארץ היעדר כריות אוויר צידיות)

http://www.nzta.govt.nz/resources/ancap/suzuki/alto-2009.pdf

קיראו את התוצאות הבאות ב EURO NCAP

http://www.euroncap.com/files/362_datasheet.pdf

ובמיוחד את הפיסקה הבאה :

In response to Euro NCAP's new rating scheme, Suzuki have decided to make electronic stability control an option on

all variants of the Alto and standard on some. Sales of ESC as standard equipment are not expected to meet Euro

NCAP's requirements for the full three points to be awarded but are sufficient to gain the car an additional point for

.this area of assessment..

למיטב הבנתי - לולא היתה בקרת היציבות באלטו מוצעת כאופציה רק בחלק מרמות הגימור ולא כסטנדרט - היתה האלטו זוכה בנקודה נוספת,

תקנו אותי אם אני טועה.

ולשם השוואה ,מבחן ריסוק ליונדאי I10 - כדאי לשים לב לפגיעה באיזור החזה (ושוב כריות אוויר צידיות במבחן)

http://www.euroncap.com/tests/hyundai_i10_2008/323.aspx

פורסם
איפה כותבים דברים כאלה?

רק אם אתה בן אדם מאמין...אם לא,זה לא ידבר אליך.

IL ,הלינק של EURO NCAP- לא כ"כ הבנתי.

בשורה התחתונה,מה אני אמור להבין?

פורסם

לתשומת לבכם, מי שעוד לא רכש את הרכב ורוצה להנות מההנחה של מועדון הצרכנות חבר: תוקף המבצע הוא עד 21.5.2010 ז"א עד מחר (יום שישי).

במסגרת ההטבה ישנה הנחה של כ 3000 ש"ח ממחיר המחירון כך שאלטו ידנית עולה 57808 כולל אגרת רישוי.

ההנחה תוענק לעמיתי "חבר" ובני משפחתם מקרבה ראשונה בלבד (בני זוג נשואים, אב, אם, בן, בת, אח, אחות) .

יום טוב :)

פורסם
רק אם אתה בן אדם מאמין...אם לא,זה לא ידבר אליך.

IL ,הלינק של EURO NCAP- לא כ"כ הבנתי.

בשורה התחתונה,מה אני אמור להבין?

מה שאני הבנתי - שהדגם עם בקרת יציבות יכול לזכות ב 4 כוכבים.

פורסם

היום התקשר אליי הסוכן! סוף סוף!

הרכב הגיע! אני באספקה של יוני. מה שנישאר זה רק לשלם ותוך עשרה ימים הרכב יגיע!

הללויה!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

לאחיי בעלי האלטו שלום!

רק לעידכון ,אכן מיבצע "חבר" ניגמר מחר (21.5.10),אך מברור שלי(בשביל חבר ), המיבצע יחזור בגירסת חברי הסתדרות המורים.

לאור הביקוש הרב במסגרת המבצע(במיוחד של האלטו),החליטה יבואנית סוזוקי(מכשירי תנועה),לחדש את המיבצע למורים

המיבצע יהיה לקראת חודש 8 למי שרוצה לקנות עדיף להמתין.

דרך אגב מדדתי צריכת דלק והגעתי ל-1/20 (בנסיעה רגועה כולל מזגן,3 נוסעים).

היום במקרה יצא לי לדבר עים מוסכניק שמייעץ לגבי קניית רכבים,הוא אמר לי שהאלטו זו העיסקה הכי מישתלמת היום בשוק,

אישית אניי מבסוטט עד השמיים,סתם קטלו את האוטו ללא סיבה ויש שממשיכים,אולי מתוך קנאה.

מחכה לעידכונים ....:)

נירו.

פורסם
היום התקשר אליי הסוכן! סוף סוף!

הרכב הגיע! אני באספקה של יוני. מה שנישאר זה רק לשלם ותוך עשרה ימים הרכב יגיע!

הללויה!

כפיר אני שמח יותר מהיום שבו יתקשרו אליי, מגיע לך צל"ש נאמנות ממכשירי תנועה 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...