Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטיפול חזה בטן וגב, כולם מלכלכים על כולם ואני לא יודע מה לעשות, בדקתי ב-4 חברות, ואלו ההצעות:

קאר 5800 ש"ח, 11 טיפולים, מדובר במכשיר לייזר אבל הטיפול לא נעשה ע"י רופאים, כל טיפול מעבר עולה 150-250 ש"ח.

פרופורציה 6400 ש"ח 12 טיפולים, מכשיר לייזר, טיפול ע"י רופאים וכל טיפול מעבר 150-200 ש"ח.

אמרקן לייזר 5500 ש"ח, טיפולים ללא הגבלה, מכשיר אינפרא שנחשב לפחות טוב [או לפחות ככה מציגים אותו שאר אנשי המכירות מהחברות המתחרות] הטיפול לא נעשה ע"י רופאים.

נטוראפיל, 5800 ש"ח, 11 טיפולים, מכשיר לייזר, הטיפול נעשה ע"י רופאים וכל טיפול מעבר 150-200 ש"ח.

הכי מפתה ללכת לאמריקן לייזר כי כולם מסכימים כי אחת לחצי שנה יהיה צורך בטיפול "תחזוקה" אבל שמעתי דעות [מאנשי מכירות לא אובייקטיביים] כי מכשיר האינפרא משיג תוצאות נמוכות יותר מאשר מכשיר לייזר.

מה לעשות?

האם יש לכם ניסיון עם החברות והמכשירים? אשמח לשמוע.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

יש לי ניסיון עם נטורפיל. עשיתי אצלהם מעל 10 טיפול בחוזה ללא הגבלה עד שהם פשטו את הרגל (בפועל השתלם לי כי סה"כ הטיפולים שעשיתי השווי שלהם היום הוא יותר מהסכום ששילמתי + יש לי כבר תוצאות על הגוף לכל החיים ואני מבסוט). מה שכן אני מפחד מאוד לחתום על חוזים לטווח הארוך.

רופא או לא רופא לא צריך לעניין אותך. יש לי איזה בחור אחד בחדר כושר שמצא קוסמטיקאית שהיא חברה של אשתו של הדודה של השכן של הדודה שלו שקנתה מכשיר לייזר ועושה טיפולים אצלה בעסק, הטיפולים מסירים את השיער בצורה מלאה ואפקטיבית למשך שלושה חודשים ולאט לאט השיערה נחלשת (דהיינו טיפול לייזר למהדרין כמו המכונים הגדולים). הייתי מציע לך לשקול לבדוק את האפשרות של קוסמטיקאיות פרטיות שיש להם את המכונת לייזר ולוקחות עלות על פי טיפול ולא עלות גלובלית.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני אישית הייתי הולך על גישה הפוכה

השתלת טסטוסטרון באשכים

ואז הוא גם יצטרך למכור את האוטו...

(ולהחליף את הכלב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לך לקמיסה מנתניה, עשתה לאחותי גבות, ידיים ביקיני וכו' עם חוט.

אחלה מחירים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לקוח של אמריקן לייזר, הנה ה-50 סנט שלי:

לא משנה מה יגידו לך, טיפול הלייזר ממזער את כמות השיער ומדלל אותה משמעותית אך אינו מסיר את גידול השיערות לחלוטין.

(הם טוענים עד 80 אחוז, אני לא יודע איך אפשר למדוד את זה בכלל).

הצלחת הטיפול היא אינדיבידואלית ותלויה בהרבה פרמטרים כמו סוג העור, בהירות השיער, הגנטיקה של המטופל וכו'.

התחלתי את הטיפול באמריקן לייזר אי שם ב-2003/4.

בהתחלה עשיתי טיפול כל כמה חודשים (3 או 4 אם אני זוכר נכון), אחר כך עשיתי הפסקה של שנה (חו"ל) וחזרתי לטיפולים של פעם בחצי שנה.

ככלל מהשירות אני מרוצה. הם נותנים מענה ומעקב לאורך כל התקופה וכשעברתי דירה הם העבירו לי בלי בעיות את מקום הטיפול לעיר הקרובה לאזור מגוריי.

אל תחפש את הטיפולים ע"י רופאים כמשהו הכרחי- הם כולם עוברים הסמכה ובמיכשור של היום לא צריך להיות ד"ר כדי להעביר את הקרן על האזורים המטופלים.

כן חשוב שרופא יראה אותך בתחילה ואחת לכמה טיפולים והוא זה שיודע מה לעשות ומה להעביר למטפלים.

אני חושב שכמות טיפולים מוגבלת זה שטותי ולא יעיל.

אם אתה רוצה לשמור על תוצאה מסויימת שמספקת אותך, אתה תצטרך גם לעשות טיפול תקופתי מדי פעם.

אצלי למשל, אני רואה את היתרון בזה שאם מגיע הקיץ ואני רוצה להיות מוכן לחום הישראלי ולחוף הים אני יכול תמיד להזמין תור מתי שמתחשק לי ונוח לי.

באמריקן לייזר יש מכשיר שנקרא B-MAX שאיתו אני מטופל מהתחלה, בדוק אם הוא מתאים לך (רופא מחליט) ואם כן- זה אחלה מכשיר עם ממש מעט סבל.

הוא אולי פחות יעיל ממכשירים אחרים אך הטיפול בו מהיר ופשוט.

יתרון נוסף של אמריקן לייזר זה מספר סניפים גדול וגב עסקי עם הכי מעט סיכוי לפשוט רגל ולהיעלם לך באמצע הטיפולים.

בהצלחה.

פורסם

BMW

אחרי הטיפול הראשון רוב השערות ירדו?

והאם אפשר לעשות רק כמה טיפולים בשביל תחילת הקיץ ואז לתת כל שנה טיפול תחזוקה?

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

קודם לטיפול גילוח מלא של האזור.

השיער בטיפול הראשון גודל מאוד לאט (אם אני זוכר נכון, ככה היה אצלי לפחות) וכשהוא כבר גודל אז הוא יחסית מדולל אבל לא בהרבה, לא יודע באיזה אופן יחסי.

לגבי כמות טיפולים וטיפולים בודדים- תתייעץ עם רופא בתחום.

פורסם

אצלי גדל אחרי חודשיים (ואני הייתי אולטרא-שעיר) וגדל לצורה מלאה. רק אחרי כמה טיפולים הקרחות התחילו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בכל מקרה אל תעשה במכשיר שנקרא aria shr

אני עשיתי את הטיפול ואני כבר אחרי 8 טיפולים , והשיער אומנם צומח לאט, אבל צומח, ועכשיו מתחילים לצוץ תגובות באינטרנט על זה שהמכשיר לא באמת עושה את העבודה שלו, אומנם הוא נטול כאב לחלוטין, ונותן את האופציה להחשף לשמש כבר שבוע אחרי הטיפול, אבל צצים עוד ועוד אנשים שלא מרוצים מהטיפול במכשיר.

כשאני התחלתי את הטיפול התגובות על המכשיר היו מהפכניות, מכשיר הסרת שיער ראשון ללא כאב, ואין בעיה להחשף בתקופת הטיפול לשמש, כנראה שהמכשיר היה חדש מידי, ואנשים עוד לא התנסו מה קורה לאחר ביצוע ה10 טיפולים.

אני כרגע נמצא במצב בעייתי, מצד אחד שילמתי 4000 ש"ח על עשרה טיפולים, לא קיבלתי מה שהובטח לי, הקוסמטיקאית לא יודעת מה להגיד לי, ממשיכה לטעון שאחרי עשרה טיפולים יהיה בסדר,מדיבורים ברשת יש שמועות על תביעות על היצרן הישראלי של המכשיר.

והכי גרוע, שאפילו לא עשיתי חוזה עם הקוסמטיקאית, אז לא יודע אם יש לי הרבה מה לעשות.

פורסם

אני מאוד מעוניין להיות חלק לקיץ הקרוב ואין לי ממש כסף להשקיע בהמון טיפולים, בכל זאת אני תלמיד כיתה י"ב.

אני שוקל את האופציה של שעווה אבל ממש דואג מהכאבים.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

שעווה = חבל על הכסף וכאב ברמות הזויות.

לך לקוסמטיקאית שיש לה מכשיר לייזר. תעשה טיפול חודש לפני הקיץ. תהיה מבסוט למשך חודשיים.

פורסם
מה לעשות?

אני אישית מציע שלא תלך לשום מקום, תלמד להשלים עם מי שאתה, וה-6 אש"ח שאתה הולך להוציא על זה, תתרום לי. תחשוב על זה כעל שכר לימוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...