Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קינג, אתה צודק בדבר הזפקו- אכן אין להם סט של שלושה חלקים, כי אם שלושה חלקים שמרכיבים מהם סט בדלת.

תודה על המלצתך, אני משוכנע שהיא ראויה טובה וכדאית, רק שאינני סבור שאני בנוי לאסוף אביזרים להתרוצץ ולחפש מתקין, שיתאים לי, אתחבר אליו, אסתדר איתו ושיבצע את העבודה וההתקנה לשביעות רצוני (אני פדנט לא קטן). אני מעדיף לאסוף ולהרכיב את החבילה במקום אחד, לקבל שרות במידת הצורך ומבלי להתרוצץ בין אחד לשני, אני גם מודע לעלות הגבוהה יותר.

על כל פנים, המידע שהזנתם אותי בו, כמו גם האינדיקציות לגבי הציוד שהצגתי, עזרו לי מאוד לגבש דעה לגבי הקונספט שצריך להיות ברכב ולהבין הרבה יותר משהבנתי קודם השרשור הזה ואין לי ספק שהאינפורמציה הזו תסייע בידי להגיע לתוצאה טובה יותר ובמחיר נמוך (הרבה) יותר.

אני בהמשך אעדכן ואם יהיו לי השגות או שאלות נוספות, עכשיו אני גם יודע היכן לשאול אותן :wink:.

שוב, תודה לך ולכולם על הסבלנות והטרחה,

איציק

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...