Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק תביעה משותפת תעזור לדעתי ,אם כל אחד יילך לחוד הכל נידון לכשלון
sbh

דני ,משפטית אתה חייב לתבוע אישית את הנזק שנגרם לך וזה לא ניתן לעשות בקבוצה. אממא אנחנו מתארגנים לשכור עורכי דין ושמאי מהשורה הראשונה. 1) תשאיר לי בפרטי את מס' הטלפון שלך 2) תדבר טלפונית עם יוס 0523636468 הוא מרכז את כל הפניות 3)תפנה בפרטי לקדילאק הוא עובד על כתבה בעיתון סביב נושא "גזילת המכס/אריה זלטין.

לסיכום מי שהתיעצנו איתו קובע שתביעות משפטיות יוציאו גם יוציאו כסף ובגדול מהגזלנים.

פורסם

קובי

כעקרון אתה צודק ,אבל במסגרת מועדון שבו מרוכזים כל הנפגעים אתה בהחלט יכול לתבוע אפילו כתביעה יצוגית

ליוס יש את הסלולר שלי

תודה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

מה ההליך שעומד בפניי עכשיו לאחר שהמכונית פורקה מהמכולה ועומדת בנמל? (אשדוד)

לדברי עמיל המכס שלי התבקשתי להעביר לחשבונו את הסך של עלות הקנייה שלי בצירוף ההובלה מוכפלת ב118% מכס ועוד מע"מ

זה לפני שהמוכס ייגש לרכב לאישור או לתוספת מכס.

חברים המומחים בתחום אנא עצתכם

באיזה שלב עכשיו אני כבעל הרכב נכנס לתמונה? האם יקראו לי לצורך דרישת המכס לתוספת? או מה עלי לעשות בשלב הזה?

תודה לעונים

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
לא ניתן להכניס לארץ רכב במצב 6

אריה

לפי קראוס ניתן, לא בהכרח רמה 6 לחלקים. בכל אופן את המכס זה לא מעניין הם קובעים שומה ע"פ מראה ומצב כללי אז למה לא.

פורסם
רק תביעה משותפת תעזור לדעתי ,אם כל אחד יילך לחוד הכל נידון לכשלון

הי דני, יש כבר לובי מכובד ביותר ויותר מזה התקדמנו בעניין עו"ד מומחה בנושא, אל תשאל כמה החברה כועסים ולא רק שהכניסו

את היד לכיס שלנו אלא עושים לנו דלגיטימציה בגלל חשדות ומקרים שהיו. אנחנו אנשים ישרים שבסך הכל רוצים לשלם את מה

שמגיע למדינה ע"פ הוכחת הקניה ואו דירוג אמיתי והוגן.

ע"פ קראוס: בודדות המכוניות ברמה 2 בארץ, רוב המכוניות הן ברמה של 4 ומטה.

חבל שלוחצים אותנו לקיר ללא מוצא אלא לתבוע את זכויותינו.

ההובי שלנו בנפשנו וחבל שגם על זה צריך להלחם.

יוס 0523-636468

פורסם
קובי

כעקרון אתה צודק ,אבל במסגרת מועדון שבו מרוכזים כל הנפגעים אתה בהחלט יכול לתבוע אפילו כתביעה יצוגית

ליוס יש את הסלולר שלי

תודה

דני

אגב כדי הסר ספק, לא ניתן לתבוע תביעה ייצוגית אלא כל אחד בנפרד, אך, אנחנו מרכזים את כל התביעות במקום אחד ומגישים את כל התביעות יחד וכל אחד לחוד. האפקט של הרבה תביעות כמובן יתפרסם כמתוכנן, המבין יבין.

בהקשר לתביעה ייצוגית, בהחלט ניתן לתבוע אך ללא נזיקין, הנזיקין הינו זרז עובדתי שניתן וצריך להשתמש בו, באם מועדון ה 5 ירים את הכפפה אזי הסיכויים שלנו מעבר ל 80% ואנני מביע את דעתי בעניין משפטי זה אלא אנשי מקצוע משפטנים שתומכים בנו.

יוס

פורסם
לפי קראוס ניתן, לא בהכרח רמה 6 לחלקים. בכל אופן את המכס זה לא מעניין הם קובעים שומה ע"פ מראה ומצב כללי אז למה לא.

בנוסף: אם קוראים בעיון את קראוס לגבי קביעת רמת רכב מסתבר שרוב הרכבים המיובאים ברמה 4 בממוצע.

יוס

פורסם
בזמן אחרון אני שומע על חברים שמיבאים רכב ונאלצים לשלם סכומים

גבוהים במאות אחוזים

חבר אחד שילם 15000$ על רכב שעלה 7000$

חבר קרוב יותר נדרש לשלם 8500$ על רכב שעלה 2000$

והשמאי העריך אותו רמה 5 ובמחירון קראוס הוא שווה 2000$

ושאלת השאלות אם המכס החליט לסגור את היבוא

חברים, העניין קרוב לליבנו באם נמשיך בפסיביות לבסוף יסגרו באמת את הייבוא או שיהיה יקר מאד לייבא ואנחנו רק נסתכל.

אנחנו ציבור גדול שרוצה חיים מעבר למתח היום יומי שלנו, האם נשב בחיבוק ידיים? וגם את ההובי הזה ידכאו לנו.

פורסם
יש להפנות את כל החצים למר אריה זלוטין,לא יתכן כי אדם אחד יחליט החלטות דרקוניות ובמכס יקבלו זאת,ככזה ראה וקדש.ואין מה לעשות.דבר ראשון יש להפסיק ליבא רכבים,ציבור המיבאים הפך להיות פרה חולבת של שלטונות המכס,אם יפסק היבוא לא יכנס כסף לא למדינה ולא למר זלוטין(שיורה לעצמו ברגל).כמו בכל דבר אם יש מונופול לאדם אחד אז הוא יכול להתעמר בציבור שלם ללא דין ודיין.צריך להיות מנגנון שמפקח על אדם כזה ומגביל אותו.עוד דבר שיכול לעזור הוא ביצוע שמאות לפני היבוא ע"י גוף מקובל על המכס בכדי לא להיכנס למלכודת לאחר שהרכב כבר כאן.

אם נפסיק את הייבוא ונתקפל מה נעשה מחר, הלא אף אחד מפקידי המכס לא חושב עלינו ולו לשניה אחת, לכן הם ימשיכו בטרוף הזה מבלי מפריע. איך לימדו אותנו במדיה " אין ארוחה חינם " יוס

פורסם
אריה ,את כל השאלות יש להפנות לאריה זלטין שמאי ירושלמי שמונה ע"י המכס למעריך בתקוה שהמכסים שהוא תוקע יסגרו את גרעון המדינה,אבל גרמו למספר חברים לחור בחשבון הבנק ולקביעת תור ברבנות.:cry:

על איזה חרם בדיוק מדובר? כדי לעשות חרם צריך שלמישהו מהמכס יהיה איכפת, ואם לתת דוגמא לאי איכפתיות, אריה זלטין, ובטח הם חשבו עלינו על חברה ישרים שמעוניינים קצת אויר לנשימה.

פורסם

ההליך התחיל:

הרכב הורד מהקונטיינר בנמל

עלויות התחלתיות לתשלום

הובלה,קאר פקס (מה זה?),ביטוח, שירותי נמל (מה זה?),מכס (לפי הצהרה, בשלב קדם שמאי),דמי פריקה,פקודת מסירה,עמילות מכס.

המסחטה החלה:lol:

אעדכן בהמשך!!!!

לקחתי רגיעון

מירוצי מכוניות

פורסם
ההליך התחיל:

הרכב הורד מהקונטיינר בנמל

עלויות התחלתיות לתשלום

הובלה,קאר פקס (מה זה?),ביטוח, שירותי נמל (מה זה?),מכס (לפי הצהרה, בשלב קדם שמאי),דמי פריקה,פקודת מסירה,עמילות מכס.

המסחטה החלה:lol:

אעדכן בהמשך!!!!

לקחתי רגיעון

דמי חניה ליום 30-40 שח

פריקת מכולה 1700

תשלום ראשון למכס לפני שמאי 130%

נגיד 1000$ קניה 1000$ הובלה

2600 דולר מכס ראשוני לפני שמאי

אחרי שמאי עוד 3000 דולר

דוד שלי שילם 350% מכס

מאיפה זה בא צריך לשאול את אדון זלוטין

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

רכשתי גרוטאת מרצדס ככל הנראה עם גיר תקוע, ומנוע גמור במגרש מכוניות בארה"ב ב-730$ דרך E-BAY המכס כמובן פסל לי את המחיר ודורש 4500% שזה 600% מעל למה שכתוב בחשבונית, יש לי חשבונית מזכיה במכרז E-BAY, האם לא עדיף שנילחם יחד?

אנחנו לא גנבים ולא נוכלים, החוק המוזר שקיים בארץ הוא שהמכס חייב להכיר בחשבונית שלך אלא אם היא מזוייפת או נגועה בפלילים, אבל נטל ההוכחה הוא עליך!!!

חברים בואו נרכז כוחות ונילחם בהם יחד,

פבזנר אלכסנדר 052-5574346.

• תוכן חדש...