Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

למי שראה אני מחפש מגבר , פתחתי על זה שרשור , אתם מוזמנים בהמוניכם להגיב שם.

בכל מקרה בגלל מה שעובר עלי בחיפוש המגבר , משרשורים שראיתיי בסוף כולם אומרים לך תשמע . אז יופי לאן בדיוק אני ילך ?

זה לא כאילו שיש תצוגות בארץ של סטים ורכבים ...

אז חשבתי אולי לארגן מפגש אקטיבי , ניפגש כמה חברה , כל אחד עם המערכת שלו ונצליב מגברים על רכב מסוים כל אחד יתרום את המגבר שלו ונשמע כמה מגברים שונים וזה יעזור להחליט.

אני מוכן ללממן את העל האש למי שיבוא למפגשון כזה ויסכים לעשות ניסויים ..

מה דעתכם חבריה ?

פורסם

אתה מוכן להשתתף בניסוי...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מה זה מתגובה המאפנה הזו . אני מבקש עזרה . נראה לי לגיטימי ואף דבר מפרה לפורום מבחינת התנסות.

רוצה רוצה , לא רוצה אל תגיב .

אל תהרוס שרשור .

פורסם

אם היית חושב על זה עד הסוף היית מבין שזה לא דבר פשוט לביצוע

רק כיוונים יכולים לקחת חצי שעה עד שעה וחצי

לא כולל פירוק והרכבה של המגבר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אין הרבה אנשים שמוכנים לעשות את זה בדרך כלל

כל פירוק והרכבה של מגבר גם יכול להיות מלווה בשריפת פיוז, חוסר נוחות לבעל המערכת ובסופו של דבר כשמעבירים מגבר מרכב אחד לשני גם צריך לשנות כוונים, אני באופן אישי ממש לא שש ונרגש לעשות אף אחד מהדברים הללו.

כל כך לא שש ונרגש שבזמנו כשחיפשתי הגברה (ממש לפני שרכשתי את הZED לוויתן) אליקו הציע לי בצורה הכי חברית בעולם לנסות ברכב שלי מגבר של TRU לראות אם אני אוהב את התוצאה או לא

את אותה ההצעה הציעו לי אפילו אייל היבואן של סינפוני, דני היבואן של סלסטרה וסיז

ואני לא רציתי לעשות את זה כי לא רציתי לשרוט בטעות לאף אחד מהם מגבר ולא היה לי כוח לסשן של כוונים כל פעם מחדש וחס וחלילה שהיית נוזק להם ציוד או את שלי.

מה שאני מציע לך זה להגיע למפגש ולשמוע מערכות - אתה יכול לקבל מושג על טיב של הגברה גם לפי טיב המערכת.

מערכת שהתחברת אליה או מערכת שאפילו שלא התחברת אליה ונשמעה לך נכון והיה ברור לך שהיא מוגברת היטב - אתה יכול כבר להנעל לכוון המגברים האלו.

ולפעמים גם צריך להמר בחיים ולקחת סיכון - האחרון שעשיתי היה הימור והוא הוכיח את עצמו כאחת מהרכישות הכי טובות שעשיתי.

הרכישה של הZED היתה הימור סופר מוצלח.

הרכישה של האאורה היתה הימור סופר מוצלח.

הרכישה של הL4 והL1 לא היתה הימור אבל - סופר מוצלח.

הרכישה של ההאבוקים היתה די הימור - בהתחלה חשבתי שהם מאוד לא מוצלחים עד שהגברתי אותם על הZED והבנתי שזו היתה רכישה נבונה ומשתלמת ביותר.

הרכישה של הביט1 היתה הימור מוחלט שהתבססה על היכרות שלי עם לאון וזו עד היום אולי הרכישה הכי טובה שעשיתי אי פעם.

כמו שאתה רואה - יש מצב של הימור מושכל בחלק גדול מאוד מהרכיבים אצלי. גם זו דרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי בעיה לתרום מגבר של טרו לעניין:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מה זה כל ההימורים המוצלחים פה ?? :wink:

אדי, שים לי 200 על 9 שחור..

אתה לא רוצה להמר עם פולני מתוסבך שסובל מרגשי נחיתות :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מוכן לתרום XETEC P4 אך לא אוכל להגיע למפגשים בזמן הקרוב, אתה מוזמן לבוא להרכיב ולשמוע, אהבת לקחת :wink: ואם לא אז לא נורא ונחשפת לעוד סוג של מגבר.

ביי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני מוכן לתרום קיקר KX600.4 שעבר תיקון ושיפור :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

רעיון נחמד,אבל ביצוע השווה ברכב זה יהיה בזבוז זמן וכוח!

את ההשווה צריך לבצע בתנאים של הבית,צריך להכין תשתית מתאימה להפעלת מגברים,

(כמה מגברים באותו זמן) חיבור לHU,חיבור לרמקולים איכותיים שעובדים ב4 אוהם,להכין קופסאות מיתוג שמע

כניסה למגברים (RCA) ויציאה ממגברים (חיווט רגיל) כדי לעבור בין מגבר למגבר בזמן קצר ביותר

ככה עשו את זה ברוסיה:http://photofile.name/users/pavelathome/95267692/106747739/

ככה בפולין:

http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=1630&postdays=0&postorder=asc&highlight=msk&start=0

וצריך לחלק את המגברים מקטגוריות-לפי מחיר/רמה שלהם,ומטרת השווה צריכה להיות גוון צליל של כל מגבר ושליטה שלו

על האלמנטים,ולא מה טוב יותר ביחס למחיר!

אז אם אתם רוצים באמת חעשות את זה כמו שצריך,יכול להגיד לכם בהצלחה!

זה יהיה אולי הפרויקט המענין ביותר בפורום!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...