Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם בפינת העצבים - הולכי רגל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי לאחרונה לנהוג הרבה בסביבה עירונית ,ומטבעה של הסביבה יש הרבה אנשים שמסתובבים ברחובות ראשון לציון .

כמו בכול עיר יש מעברי חצייה , ואיך לא יש אנשים שמזיי*נים את השכל הפלאפון או סתם מתעסקים בו .

ומשום מה הם מרגישים שהמעבר חצייה היא המשך טבעי של המדרכה לא מסתכלים לצדדים או בכלל חושבים שאולי יש מכוניות שעוברות ,ושחס וחלילה אם הנהג מספיק אהבל אז הוא יעיף אותם .

מקסימום הוא יקבל שלילה ( עם עו"ד מעולה ) והאדם יהיה מרוח בכסא גלגלים לכול החיים .

הולכי רגל תתעוררו !!!!!!!! תוציאו את האף מהכרית ותסתכלו לצדדים . נכון שה"חוק" לצדכם , אבל זה לא פוטר אתכם ולבדוק את הכביש לפני .

זה עד לפה .

תגובות יתקבלו בדריסה :twisted:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלה שהולכים במעבר חצייה כאילו זה המשך טבעי של הכביש זה עוד סביר,לפחות אתה רואה מעבר ואז אתה מודע לזה שעלולים לעבור בו אנשים.

הכי גרועים שנתקלתי בהם זה החרדים בירושלים,שבשבילם מעבר חצייה זה המלצה בלבד.

התחביב הרשמי שלהם זה ככל הנראה לצוץ ישר לאמצע הכביש מבין 2 מכוניות שחונות בצד,ורצוי בלילה באזור עם תאורה גרועה, כשקודם כל צצה העגלה עם התינוק ורק אח"כ החרדי\חרדית שדוחף אותה. :?

V5

פורסם
בנתניה זה בולט במיוחד.

כמו האלה שהולכים מצד אחד של הכביש (בין שתי מכוניות חונות כמובן) לאורך הכביש באלכסון לצד השני:bad-word:.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
הכי גרועים שנתקלתי בהם זה החרדים בירושלים,שבשבילם מעבר חצייה זה המלצה בלבד.

המקום הכי גרוע מניסיוני, מבחינה יום-יומית של אי ציות של הולכי רגל הוא דווקא בת"א (שם מדובר בכזו מכה עד כדי כך שיש שם שוטרים שקונסים הולכי רגל על חציית כביש בעת שרמזור להולכי הרגל הוא אדום...) מבחינת ירושלים הבעיה עם החרדים (לייט - אדוקים) הולכי רגל, מניסיוני, מתבטאת בעיקר בין כניסת השבת ליציאת השבת, בה הם לא שמים על הרמזורים וחוצים את הכביש מתי שמתחשק להם (כאילו שבגלל שהשבת נכנסה המכוניות לא יעברו כאשר הרמזור של הולכי הרגל הוא אדום...).

פורסם

הולכי רגל תתעוררו !!!!!!!! נכון שה"חוק" לצדכם , אבל זה לא פוטר אתכם ולבדוק את הכביש לפני .

בוקר שוק.

ה"חוק" כמו ששקראת לו, מחייב אותך לעצור במעבר חצייה.

הנימוס הבסיסי, דורש שתעצור ותתן לאדם לחצות.

מה הקשר לסלולרי, לא הבנתי כל כך, אבל ניחא.

אז-נכון, אני מסכים אתך לחלוטין שצריך לבדוק את הכביש לפני.

אבל זה רק בגלל נהגים כמוך, שלא חושבים אפילו על לעצור ולתת לעבור.

כשאתה הולך במו 2 רגליך, ומגיע למעבר חצייה, היית רוצה שיעצרו לך? אז יישם את זה על אנשים אחרים, ותפסיק להתבכיין פה. אני מקפיד לעצור במעברי חצייה כל עוד הדבר אפשרי (מה לעשות, יש סיטואציות שזה לא ישים במיוחד, קורה:roll:).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כבר בהולכי רגל עסקינן מה עם אותם אנשים שחושבים שזה יהיה נחמד לרוץ על כביש ראשי, כי אני אספיק לחצות לפני שתדרוס אותי

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

עם כל הכבוד שההולך רגל מצפה לעצור! הוא צודק, הם פשוט נכנסים לכביש כאילו כלום, לא חושבים על מה יכול לקרות להם, שלא נדבר על הנהג המסכן שכבר לא היה במצב של אפשרות לעצור לפני המעבר חציה , ויכול פשוט ל"אכול" אותה כל החיים ולשלם פיצויים.

אתה יכול להיות ממש 10 מטר לפני המעבר חציה ובום יקפוץ לך מישהו.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בבני ברק נראה כאילו מחנכים את הילדים לחצות את הכביש איפה שמתחשק.יצא לי לעבוד שם תקופה קצרה בתור נהג חלוקה,היה פשוט קטסטרופה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לגבי אלה עם הסלולרי אתה צודק 100%, הם פשוט מנותקים ממה שקורה סביבם.

מילא מעבר חציה, שם אתה מצפה להולכי רגל, ולכן מאט/עוצר/שם לב טוב טוב

להולכי רגל.

הבעיה שהם לפעמים מחליטים לחצות במקום לא צפוי, ופשוט ממשיכים כאילו כלום.

היום בדיוק התפרסמה כתבה באחד האתרים, שבארהב, כמות הולכי הרגל שנפגעו

עקב שימוש בסלוללרי, הוכפלה!

פורסם

הולכי רגל לעיתים הם בלתי צפויים, לכן צריך לפקוח עיניים, אך הדבר לעיתים לא מסתיים בטוב.

לא אחת נתקלתי ובטח גם רבים מגולשי הפורום, בהולכי רגל המתפרצים לכביש בין חניית רכבים, חוצים את הכביש באור אדום, ותמיד מצפים שהנהג יבלום בזמן אם חלילה יקרה משהו.

אפשר לתת דוגמאות נוספות, אתמול לדוגמא נסעתי בלילה על כביש 44 לכיוון מזרח (צריפין), מי שלא מכיר את הכביש ישנו חלק מאוד חשוך מבית דגן עד לכפר חב"ד, נסעתי בנתיב השמאלי מתוך שניים כאשר אני מבצעת עקיפה, כאשר אני מסתכלת לנתיב הימני כדי לחזור אליו, הבחנתי בחטף בדמות לובשת שחורים שנמצאת על הנתיב השמאלי בצמוד לגדר ההפרדה בין הנתיבים, הטפשות "חוגגת", גם ללבוש שחור, וגם לעמוד בנתיב נסיעה ולחצות לצד השני כאשר אף אחד אינומבחין בך. :roll:

אבל אין לי צפייה רבה מאותם הולכי רגל, מכיוון שהולכי הרגל הללו הם גם אלו שיעלו על הרכב וינהגו באותה הצורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הולכי רגל הם בערך 1/3 מהנפגעים בתאונות דרכים.

לפי דעתי הם צריכים לשלם ביטוח לפחות כמו אופנוע 500.

שלא נדבר על רוכבי האופניים בכבישים מהירים,להם יש בערך 90% סיכוי להרג בתאונת דרכים.

amisha

זאת פעם ראשונה שאתה נכנס לעיר?

מה אתה רוצה שיעשו להולכי רגל,יעצרו אותם?

אייל

• תוכן חדש...