Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי קולט 94 ידנית.

המושבים שמורכבים כעת ברכב עשו לי כבר פריצת דיסק כיוון שכל השלד של הכיסא משמע הברזלים של המסגרת תקועים לי עמוק בגב.

יש כמה אופציות לטיפול בבעיה.

אני אישית מעדיף להחליף למושבים מרכב אחר שטיפה יותר נוחים ותומכים מאלו של הקולט .

שאלתי היא כזאת:

מושבים של איזה רכבים יכולים להתאים לקולט שלי שהיא, שוב, שנת 94

ועדיף עם כמה שפחות התאמות וחיתוכים במסילות הקיימות.

אני מאיזור הצפון ככה שאם מישהו שמע על פירוקייה שיש בה משהו מתאים זה יעזור מאוד .

תודה מראש לכל העונים והמייעצים!:-D

פורסם

הבעיה שבסופר לנסר אין את המנגנון ההזזה שיש בקולט כי שוב המרכב של הקולט הוא קופה והמעבר למושב האחורי מתבצע על ידי הזזת המושב הקדמי. בעייתי .:x

וחוץ מזה התכוונתי שאני רוצה מושבים יותר נוחים מהמקוריים ויותר תומכים בצידי הגוף.

השאלה היא איזה אופציות קיימות בשוק שיתאימו למסילות הקיימות או לחילופין שהמסילות יתאימו למרחק הברגים המקורי של בסיס המושב.

וכמובן עדיפות לדגם מושבים מרכב מתקדם בשנתון (חוסך הוצאות על ריפוד:lol:)

פורסם

אולי על הדרך לרפד את המושבים מחדש ולבקש שיוסיף לך ספוגי תמיכה איפה שאתה צריך. זה נראה לי יותר יעיל ומשתלם.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

השאלה כמה זה יעיל ועמיד אם רפד עושה לך את זה או שפשוט להביא זוג מושבים שיצאו ככה מהחברה.

אני פשוט מעדיף להחליף.

פורסם

אם בנוחות מדובר אז זה צרפתיות, לגבי ביצוע התאמות זה לא כזה נורא, אתה בכל מקרה משאיר את המסילות המקוריות שלך ומעביר רק את הכסא.

עבודה אצל רפד עולה המון כסף, תעשה סקר שוק מה יותר משתלם.

פורסם

אוקיי, תודה nissan

אבל שוב אני חוזר לשאלה המרכזית שלי: " מושבים של איזה רכב יתאימו לשלי?" הרי לא כל מושב יתאים, שוב, ללא צורך בתאמות מיוחדות!

פורסם

אף מושב לא יתאים ללא התאמות - רכבים זה לא לגו עם מרכיבים סטאנדרטיים.

אפילו בין דגמים שונים של אותה החברה לא ניתן להחליף מושבים (מפז'ו 206 לפז'ו 106 לדוגמה), על אחת כמה וכמה בין יצרנים שונים.

אופציה שתהיה bolt on, אם כי קצת יקרה, תהיה לקנות מושבים מחברה יעודית (רקארו, ספארקו ודומיהן) עם מתאם לרכב שלך (בהנחה שיש אחד כזה).

• תוכן חדש...