Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 30 דקות הנעתי את הרכב, [סיאט לאון 20VT 2004] והמנורה פתאום לא בא לה לתכבות.

בדקתי בספר רכב ורשום שמה לבדוק את הרצוע עם היא רופפת אבל היא בסדר גמור, כמו כן כתוב לפנות למוסך הקרוב, מהסתקלות שלי הכל תקין, גם יש לי מצבר חדש מלפני 3 חודש אולי ומניע הכל פיקס.

אז השאלה שלי היא,

צריך לאפס את התקלה או שיש מהשו חריג בתקלה הזאת?

פורסם

כאשר המנורה נדלקת היא מסמנת שהאלטרנטור לא תקין, כרגע אתה נוסע על החשמל שיש לך במצבר והוא יתרוקן ותיתקע בדרך.

תבדוק אם הרצועה מתוחה הייטב?

האם כשהרכב דלוק נשמעים רעשים של חריקה?(יכול להעיד על כך שהרצועה לא מתוחה מספיק).

יכול להיות שזאת סתם הרצועה שהלכה לעולמה.

קובי

פורסם

אין שום רעש, הכל מתוך טוב,בדקתי עם היד, כמו כן הרצוע בממצב מצוין.

מוזר...

עם לחבר אותה לואג קום איתן תשובות?

פורסם

אין צורך בסורק תקלות.

מולטימטר פשוט יתן לך את כל התשובות שאתה צריך.

במדידה על קטבי המצבר:

14.1 V סל"ד סרק ללא עומס

13.8 V סל"ד סרק בעומס (אורות+מזגן פועך)

14.3 ללא עומס אך בסל"ד 1500.

תוצאות נמוכות מזה ותכין לך כסף לשיפוץ אלטרנטור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם תזדקק לאלטרנטור קבל את המלצתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=227388&highlight=rexton

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב, חבר שלי הגיע עם המדידה, איך שהנעתי המנורה ניכבתה, אבל בכל מקרה בדקנו והארטרנטור יראה את המספרים שלמעלה.

מקווה שהבעיה חלפה לה.

תודה לכולם!

פורסם

אני מאמין שזה בגלל הגשמים האוטו עמד בגשם, בטח איזה חישן שבא לו לפעול.. האוטו מתפקד כמו חדש וימשיך לתפקד. עם היו בעיות אני יעדכן.

• ספונסר פורום
פורסם

במקרה של בעיה בבית הנתיכים הראשוני שעל המצבר

הנורה של האלטרנטור לא תידלק אך המצבר לא יטען ואצלו זה

כנראה לא העיניין .

לדעתי מתפתחת לך תקלה באלטרנטור ,והזמן יעשה את שלו .

בזמן שהנורה דלקה שמעת רעש חריג מאיזור המנוע ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שום רעש, פשוט נידלקה לה ולא רצתה לתכבות, אחרי שתי הנעות שהיא לא ניכבתה נסעתי לבית של אבא, אחרי 30 דקות ירדתי הנעתי כי חבר שלי בא, המנורה כבר לא דלקה מאז הכל חזר לקדמותו.

• תוכן חדש...