Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני יומיים התחדשתי בפורד מונדאו שנת 2006 מליסינג, בבדיקה האוטו יצא נקי ובנוסף היו לי "מרגלים" בחברת הליסינג שהוציאו לי מידע מתוך מחשבי החברה על היסטוריית הרכב.

האוטו מנוע בנזין 2.0 ליטר תיבה אוטומטית 4 הילוכים ועבר 81000 ק"מ צריכת הדלק לפי מחשב הדרך היא בערך 1/6 (כשאני אומר בערך אני מתכוון למקרים הטובים 1 ל6 ובמקים הרעים צריכה גבוהה יותר).

אויר בצמיגים לפי ספר רכב ואופי הנהגיה שלי הוא רגוע מאוד.

לפי מס' דיונים שראיתי כשהרצתי בחיפוש על הפורד הבנתי שצריכת הדלק אמורה להיות 1/9 ואפילו 1/10.

אשמח לעזרתכם.

תודה!

פורסם

יכול להיות שמה שאתה רואה במחשב זאת צריכה רגעית משתנה. גם אצלי בפיז'ו הצריכה משתוללת ונעה לעיתים בהורדת

הילוך גם ל1/5 - 1/6. זאת לא צריכה אמיתית. בטח ובטח אם אתה נוסע רגוע.

בצע בדיקה כמו שצריך. תדלק את הרכב מלא (בדוק כמה לטרים נכנסים), אפס את המונה, ובדוק כמה ק"מ ביצעת עד התדלוק המלא הבא. ואז תוכל לחלק את מה שהרכב צרך ,בכמות הק"מ ותקבל צריכה ממוצעת עירוני/ בין עירוני (או מה שנסעת).

אם אתה נוסע באופן ממוצע/ רגוע, אני מעריך שהרכב צריך לעשות לפחות 1/9.

אם עברת לרכב, מרכב אחר עם נפח יותר קטן, סביר להניח כי אתה צפוי לצריכה מעט יותר גבוהה (אם כי בוודאי לא 1/6).

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עברתי לרכב הנ"ל מגאלנט 91 עם 1.8 ליטר שקרעה אותי בדלק.

מה שאני אומר זה שכשישבתי במספר מונדאו אחרות צריכת הדלק שלהם הייתה במחשב המנוע 1/9 בערך גם בנסיעה בעיר.

הייתי בשתי מכוניות מאותו הסוג מלבד שלי וצריכת הדלק הייתה נמוכה מאצלי.

כמו כן כשקיבלתי את הרכב איפסתי את המונה ואכחה שיגמר המיכל ואבצע את הבדיקה כמו שהמלצת.

תודה!

• תוכן חדש...