Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מגבר של חברת שירוקו מזכיר מאוד את הפלטניום אודיו 1000W .

כאשר התקנתי אותו כיונו לי אותו למצב שהבאס יורגש יותר מאשר האיכות .

השאלה שלי היא איך אני מכוון אותו שאני ישמע צליל יותר איכותי מאשר באס .

ישל לי קנווד 300W ור'ד lg7700 (חוסך כסף לקומפוננט סאב ויתרתי אין מקום לעגלה של הילדה).

פורסם

לא מסכים עם הטענה הזאת,היא נפוצה ושגויה לטעמי.

תרים את הגיין במגבר עד לרבע,תלך לרדיו דיסק תשים על 75% מהעוצמה ואז תכוון את הרדיו דיסק לפי איך שאתה אוהב ונשמע לך הכי טוב-טרבל,באס,מיד וכו'.

תלך למגבר ותעלה את הגיין עד שאתה שומע עיוות-תוריד טיפה.

אח"כ תחזור שוב לרדיו דיסק ותבדוק שהכיוונים נשמעים לך טוב גם בווליום הזה,אם כן הכל סבבה,אם לא תכוון את הרדיו דיסק[אני מאמין שהשינויים שתעשה-אם תעשה יהיו קטנים],תלך שוב למגבר ותראה אם יש עיוות-תוריד עד שלא יהיה עיוות,אם אין עיוות תעלה עד שאתה שומע עיוות-תוריד טיפה.

פורסם

הוא נותן פיתרון לבעיה עם סאב לי אין סאב.

הווליום אצלי מכוון ל רבע וברגע שאני עובר אותו אפילו במעט אני מרגיש כאילו הרמקולים רוצים להרביץ לי לפני כן לא היתה לי בעיה (במגבר הקודם)

• תוכן חדש...