Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס 2003-2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כמי שמתעניין ביאריס בשנים 2003-2006 , אשמח לדעת מה המחלות של הרכב הזה, ובכלל לשמוע דעות על רכישה מעל למחיר מחירון.

תודה

פורסם

למיטב זכרוני היה ריקול של היבואן על רקע של חגורות בטיחות שיכולות להתלקח עקב נפץ שגורם למתיחתן בזמן תאונה..צריך לבדוק האם נעשה שינוי במנגנוני מתיחת החגורות.

מחלות אחרות?לא שידוע לי עליהן.נחשב לרכב אמין מאוד ושומר על ערכו.לשים שמן ודלק,לטפל בזמן ולנסוע.

הבעלים שלהן נצמדים אליהן כמו לזהב.לא נתקלתי בהרבה אנשים שמוכנים למכור את הרכב במחיר מחירון עקב אמינותו ושמירת הערך.

בכל מקרה-אני ממליץ לך לבדוק אותו במכון בדיקה.

פורסם

אם התקציב שלך מספיק ליאריס 2006 אני ממליץ לך לחפש דייהטסו סיריון.

הוא חולק הרבה מכלולים עם היאריס אך מחירו הגיוני וקל יחסית למצוא רכבים פרטיים שטופלו כראוי.

פורסם
אם התקציב שלך מספיק ליאריס 2006 אני ממליץ לך לחפש דייהטסו סיריון.

הוא חולק הרבה מכלולים עם היאריס אך מחירו הגיוני וקל יחסית למצוא רכבים פרטיים שטופלו כראוי.

אני מבין מה אתה אומר אבל - בעת המכירה הוא לא יהיה שווה הרבה.

על היאריס אני שם X ומפסיד ירידת ערך של 8% לשנה. על הסיריון לפחות 12%.

לא כך הם פני הדברים?

פורסם

ירידת ערך זה לא הכל. ומלבד זאת בארצנו הקטנטונת אין לדעת מה יקרה. אם חברות הליסינג יורו המחירון של הגטס עוד יעלה...

ובלי שום קשר. סיריון מיד פרטית ובמצב טוב זה רכב סחיר ביותר והוא נמכר במחירי מחירון.

מלבד זאת זה רכב שכבר שוהה כ-4 שנים על הכביש ולכן כבר ספג את ירידת הערך המשמעותית. ירידת הערך הולכת ומתמתנת עם התבגרות הרכב. קשה לי להאמין ש"תפסידי" אם תרכשי סיריון.

מלבד זאת אני מציע לבדוק את מחירי האחזקה של היאריס כמו טיפולים וביטוחים ולהשוות לאלה של הסיריון, אני חושב שיהיו הבדלים.

מעיון קצת בלוח רכב ראיתי שאם תמתחי את התקציב בכמה אלפים בודדים תוכלי לרכוש סיריון מ-2006 ואילו היאריס שנסחרת במחיר כזה היא משנת 2003. האם את מוכנה לפשרה הזאת?

פורסם

אני ממליץ גם על YRV מנסיון.

אוטו שחולק מכלולים רבים מהיאריס -מנוע ותיבת הילוכים למשל ועוד.

הוא גדול חיצונית במעט ופנימית בהרבה מהיאריס.

היתרון הגדול של הYRV- המחיר!

עמישראל לא "גילה" את הרכב ולכן בגלל מדיניות יבואן

לא נמכרו המון רכבים(ללא פרסום והעדפת הסיריון הקטנה יותר).

מי שמבין קונה YRV שזה יאריס יותר גדולה במחיר הרבה יותר זול.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...