Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עברתי טסטס ביום חמישי למכונית, התקשרתי למורה שלי בבוקר והוא אמר לי שהוא יבדוק. ב 2 וחצי התקשרתי אליו והוא אמר לי שהוא מתקשר לבדוק, אחרי דקה חזר ואמר לי שזה לא הגיע לשם (ניראה לי זה צריך להגיע למשרד הרישוי), ונראה לי שהוא סתם מסבן אותי כבר מהבוקר. שאלתי עוד כמה חברים שלי שלמדו אצלו והם גם חושבים שזה חרטא. אני לא יודע מה הסיבה לזה, נראה לי בגלל שהוא מלמד על אופנועים בעיר אחרת והוא לא יכול להביא לי את זה, אבל אני לא יודע אם זה היום או ביום שלישי.

שאלתי אותו עם יש מצב שזה עוד יגיע והוא אמר לי שלא כי זה עד 3, והוא יביא לי מחר.

אבל כבר לא קבעתי משמרת וכל היום חיכיתי לנסוע, יש מצב שאפשר לברר איך אפשר לקחת את הרישיון או משהו? אם בכלל הוציאו והדפיסו אותו?

תודה לכולם!

פורסם

אם עברת יום חמישי (אם הטסטר אמר שעברת. לא המורה) אתה יכול לגשת כבר למשרד הרישוי עם קבלה מהדואר ששילמת אגרה ע"ס 101 ש"ח ולהוציא את הרישיון (מודפס, עד שתעבור את שלושת חודשי הליווי). ברגע שיגיע התאריך המיוחל - תקבל בדואר (בין שבוע לשבועיים אחרי התאריך, אני קיבלתי שבוע אחרי) את הרישיון מפלסטיק.

לסיכום - המורה מסבן אותך. זה לא אמור להגיע לשום מקום. אתה צרי להגיע לסניף משרד הרישוי הקרוב למקום מגוריך, לשלם את האגרה (בדואר) ולבוא עם הקבלה.

כל זאת רק אם עברת את הטסט.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

המורה לא מסבן אותך ולא נעליים.

אין לו שום טופס להעביר ,הטופס היחידי שיש לו שלך זה הטופס הירוק והוא מועבר לטסטר כבר לפני הטסט.

או שהיה עומסים ביום שעברת טסט ,או בגלל סיבות אחרות לא הדפיסו לך את הרישיון.

הרישיון שלך אמור להגיע למקום של הרישוי .זאת אומרת שמקום שיוצאים ממנו לטסטים.

roeibf ,אתה לא יכו ללשלם את האגרה של הרישיון לפני קבלתו כי חותמים לך עליו בדואר שזה שולם.

המורה שלו צריך להביא לו אותו.

(לדוגמא ,לי הדפיסו את הרישיון 5 ימים לאחר שעברתי טסט.)

פורסם

אני הלכתי לקבל את הרישיון במשרד הרישוי בתלפיות. התבלבלתי בסדר - צריך לגשת לקחת אותו מהמשרד, ואז לשלמו בדואר, ואז הוא תקף בצירוף ת.ז. (או תעודה מזהה אחרת - דרכון או משהו בסגנון). אבל התלמיד צריך ללכת ולקחת אותו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כשעברתי טסט (18.10.09) המורה אמר לי את התרוץ שכל המורי נהיגה משתמשים בו 'משרד הרישוי נשרף יקח קצת זמן' עם בירורים של מישהו ממשרד הרישוי הבנתי שזה חרטא ברטה, כל יום התקשרתי למורה שלי שיביא לי את הרישיון. ב22.10 התקשרתי אחר הצהריים והוא אמר שאין כלום, ביקשתי אחרי שעתיים-שלוש מאבא שלי להתקשר לברר, הלו שילמתי על הרישיון הזה ועברתי לפני פאקינג 4 ימים! ואז הוא אמר שהרישיון אצלו והוא יעביר לי אותו מחר (23.10) ברישיון רשום בגלל שהוא הודפס ב20 לעשירים. יענו הוא שכב אצלו 3 ימים, סעמק..

אתה חושב שהיומיים האלה לא משמעותיים בין הטסט להדפסת הרישיון? חכה שתגיע לחודש האחרון (אני עכשיו סובל מזה חח)..

תבקש מאחד ההורים להתקשר זה בטוח יעבוד.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...