Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה אני נתקל בבעיה תוך כדי הנהיגה. אני לוחץ על דוושת הדלק, אולם הרכב מתנהג כאילו הוא ב"ניוטרל", מד הטורים בשמיים והרעש בהתאם. אחרי כמה שניות הכל מסתדר, וכך עד לפעם הבאה

מה שהחל כמשהו נדיר, הפך באחרונה תדיר יותר ויותר. אני רוצה לבוא עם איזשהו ידע מוקדם למוסך כדי שלא יגרמו לי להחליף את כל האוטו...

תודה על כל עזרה

עמית

פורסם

לא אמרת איזה רכב יש לך.אם הוא אוטומט או ידני?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אכן מדובר ברכב אוטומטי... אציין שהבעיה כבר הייתה קיימת בעבר, במוסך אמרו לי שכל העניין קשור בהחלפת שמן התמסורת. שמו לי שמן חדש, ואכן הבעיה נפתרה לכחודשיים. עכשיו היא חזרה

מישהו יודע להסביר מה גרם לשמן לפתור את הבעיה לחודשיים, ומה גרם לה לחזור? האם ייתכן שאני יכול להינצל מהחלפת הגיר?

תודה

פורסם

לא צריך להחליף את הגיר אלא לגשת למכון לגירים אוטומטיים לביצוע בדיקה של הגיר ואם יהיה צורך

לתקנו או לשפצו.

דרך אגב, באיזה מכונית ושנת ייצור מדובר?.

בברכה - רפי לין

פורסם

מילוי שמן גיר הרבה מעל לקו המקסימום,גורם לתופעה כמו אצלך.

כשהגיר מתאמץ,לדוגמא כשנוסעים באיזור הררי,השמן מתחמם ומתפשט,וגם יכול לגרום לתופעה הזאת.

תראה בספר הרכב שלך,מה כתב היצרן לגבי מילוי שמן גיר,וגם לגבי אופן הבדיקה של כמות השמן.

פורסם

הייתה לי בעיה כזו לפני שנה והיא נפתרה על ידי הוספת תוסף לגיר אוטומטי שאינני זוכר את שמו ומאז טפו טפו הכל בסדר.

תנסה, מה יש להפסיד? לשפץ גיר תמיד תוכל

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שיש לך נזילה מתיבת ההילוכים ואתה מאבד כמות שמן

כזאת שאחרי חודשיים המפלס כל כך נמוך שמשאבת השמן יונקת אויר

ואז כמובן נוצר מצב סרק שבו הרכב לא יזוז .

דרך אגב עודף שמן לא יכול לגרום לתקלה כזאת כמו שהציעו מעליי בשרשור .

ברכב אמריקאי לא צריך להיות בעיה לבדוק שמן בתיבה האוטומטית תבדוק ותעדכן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הייתה לי בעיה זהה ברכב זהה, מודל 98' עם הרבה יותר מ300 ק"מ.

מכואי מקומי הסביר לי שזה נובע משחיקת של הדיסקיות בגיר ושיש סיכוי שהמצב ישאר כך עוד הרבה זמן והאוטו עוד יכול להמשיך לסוע במצבו עוד הרבה זמן.

• תוכן חדש...