Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בלוח שעונים אין שעון טורים, קניתי שעון טורים חיצוני ואני רוצה לחבר אותו.

יש בו 5 חוטים -

אחד ירוק, שני אדומים ושני שחורים.

הבנתי לפי יעוץ וחיפושים שהירוק מיתחבר לקויל, אבל לאיזה חוט? יש לי שלוש חוטים - שחור, אפור ואפור לבן.

ולאן הולכים האדומים והשחורים... ?

(קראתי איפשהו בפורום פה שהחיבורים צריכים ללכת לקויל, חשמל ודיסטריבוטור. אבל איזה חוט הולך לאן בדיוק? )

תודה רבה למי שמכיר ויוכל לעזור לי.

פורסם

אין הוראות שבאו עם השעון?

פלוס 12V

מינוס, לדעתי שני השחורים אפשר לחבר יחד

פלוס של הידית אורות

מינוס משתנה מהקוייל, עם מנורת ביקורת תאתר את החוט הנכון

פורסם

בדקתי בעוד כמה מקומות... (מצטער על ההקפצות...)

יכול להיות שאדום אחד הולך לפלוס - והשני לאורות (יש לי שני אדומים), ושני השחורים הולכים למינוס?

פורסם

לדעתי אתה קצת בצרה

למיטב ידעתי ביונדאי אין coil סטנדרטי אלא יחידה שמיצרת מתח גבוה לפלגים לפי אותות ממחשב הרכב ואם תתחיל להתעסק שם ולחבר את השעון אתה עלול ליגרום לנזק למחשב הרכב או ליחידת ההצתה וזה כבר יעלה אלפי שקלים.

לא ניראה לי שתצליח לעשות משהו עם השעון הזה ברכב הזה.

לרכב כמו שלך יש פתרונות אחרים לתצוגת טורים אבל הם יקרים.

פורסם

אוקיי ובכל מישהו יודע איזה משלושת החוטים הוא זה שנותן את האות?

יש לי חוט אפור, חוט אפור לבן וחוט שחור.

תודה

פורסם

שוב סליחה על ההקפצה אבל יש אולי מישהו שיוכל לעזור לי?

לאן אני מחבר את החוט הירוק בישביל לקבל את האות של הטורים ?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

תחבר את השחור לשחור, ו"תשחק" עם השניים האחרים. יש רק שני מצבים: אדום לאפור וירוק לאפור לבן, אדום לאפור לבן וירוק לאפור. תחבר את כל האדומים בינייהם וכנ"ל את כל השחורים.

רק תיהיה מודע לעובדה שאתה יכול לגרום נזק לשעון במקרה הטוב ולרכיבים שונים ברכב במקרה הפחות טוב.

פורסם

acc הכוונה לפלוס אחרי הסוויץ, את החוט האדום השני אתה יכול לחבר גם לפלוס אחרי סוויטש או לידית אורות זה תלוי איך אתה מעדיף שהתאורה תידלק.

לגבי ה SIGNAL עניתי לך כבר תבדוק עם מנורת ביקורת או רב מודד את שלושת החוטים, אתה צריך מינוס משתנה מהמחשב ניהול מנוע.

במידה ואין לך ידע כזה גש לחשמלאי, עדיף לשלם 100 ש"ח על התקנה מאשר אלפי שקלים על נזק כזה או אחר שאתה יכול לגרום בטעות.

• תוכן חדש...