Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה לאנטיס 97 מנוע 1840

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים יש לי משהו מוזר ברכב שלי שאני מנסה לעלות על זה מאז שקניתי את הרכב {חודש וחצי} וגם אנשים מקצועיים ניסו!

שהרכב עומד מבלי לתת גז יש קטע כזה שפתאום הטורים יורדים ועולים וזה קורה במכה אחת ומפסיק

ואפילו לפעמים יש לו היסחפויות שהוא ממש מרעיד את הרכב כאילו עוד שניה מתכבה

וגם כשאני נותן גז ממש בהתחלה יש רעש של כמו בריחת אויר משהו שנשמע כמו זיוף קטן של המנוע וזה מכיוון הפילטר אויר

החלפתי חוטי הצטה כי חשבתי שזה מזה אבל בסוף זה לא {אבל גם ככה הם היו גמורים}

והרכב אחרי טיפול גדול של מסננים פילטרים שמנים והכל חוץ מפילטר דלק שלא יוצא לי להחליף

ויש בין הבית של האיג'קטורים שם לפילטר אויר יש צינור עבה כזה ששמתי לב שהוא טיפה קרוע ובורח אויר

ויכול להיות שזה מזה ואם מישהו יודע ממה זה אז אני אשמח לשמוע

בכל מקרה מי יודע איפה אני משיג את הצינור הזה במחיר טוב מהאזור של אשדוד?

תודה אנשים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

פורסם

בדגמים של הלאנטיס 97 יש בעיה במצערת שמתלככלכת, יכול להיות שזה קשור.

במאזדה שלי גם הטורים משחקים מידי פעם בין 750 ל 1000, אבל אין לי רעידות דרסטיות.

אם אתה אומר שיש חור בצינור של האוויר, וכשאתה נותן גז אתה שומע שבורח משם אוויר. אז כנראה זה מקור הבעיה.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...