Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות philips diamond vision נשרפו, הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעלקות:

האמת שגם התחלתי להתעניין בנורות הנ"ל (פיליפס דיימונד ויז'ן). זה לא למטרת יופי, פשוט אני לא רואה כ"כ טוב בחושך, ולדעתי נורות חזקות יותר יעזרו.

אני צריך שני זוגות של H1 (זוג לאור גבוה, וזוג לאור נמוך), אז מה נחשב מחיר טוב לזוג? מצאתי ב-EBAY זוג ב-$35.99 (משלוח 6.99$), זה נחשב בסדר? מוכרים אז זה בארץ? אם כן, אז איפה, ובכמה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידידי, הן לא חזקות יותר מאשר נורה סטנדרטית - וברב המקרים יאירו פחות טוב למרחק, אך טוב יותר (משמעותית) לשוליים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ידידי, הן לא חזקות יותר מאשר נורה סטנדרטית - וברב המקרים יאירו פחות טוב למרחק, אך טוב יותר (משמעותית) לשוליים.

בשביל להאיר יותר טוב לשוליים יש לי פנסי ערפל.

אז אתה אומר שלא כדאי להתעסק? במיוחד שהגוון האור דומה מאוד לקסנון, ולא בא לי כל פעם להוכיח לשוטרים ש"אני לא גמל", במיוחד שהקסנון אף פעם לא הותקן סדרתית על קסנטיה X1.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדיף שתוותר ותנסה לקחת נורה אחרת (לאו דווקא לבנה) של פיליפס - לא חסר להם נורות עם טווח משופר :-)

אני עם הדיימונד ויז'ן על פרוז'קטורים וכל פעם שעוברת לידי ניידת יש לי חששות...

דיימונד ויז'ן על רפלקטורים זה ממש לא בריא :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כרגע יש לי נורות הלוגן של OSRAM (צהובות, לא זוכר דגם). כולם אומרים לי שהן מאירות בסדר גמור, לי זה לא כ"כ מספיק (לא רואה טוב בחושך).

אז מה כדאי לי לשים (חוץ ממשקפיים), כדי גם להאיר יותר טוב וגם להימנע מאי-נעימויות עם שוטרים?

נ.ב. יכול להיות שיותר מאוחר אצלם נסיעה בחושך, ואז תגידו לי אם זה נראה טוב או לא.

פורסם
בשביל להאיר יותר טוב לשוליים יש לי פנסי ערפל.

אז אתה אומר שלא כדאי להתעסק? במיוחד שהגוון האור דומה מאוד לקסנון, ולא בא לי כל פעם להוכיח לשוטרים ש"אני לא גמל", במיוחד שהקסנון אף פעם לא הותקן סדרתית על קסנטיה X1.

אסור לנסוע עם פנסי ערפל בלי ערפל, המשטרה יכולים "לנייק" אותך על זה באותה מידה כמו על דיימונד ויז'ן.

מכיוון שעל רכבים כאלה עם עדשה קדמית לא צלולה לא הגיעה תאורה בגוונים האלה הייתי נמנע מראש.

עדיף שתוותר ותנסה לקחת נורה אחרת (לאו דווקא לבנה) של פיליפס - לא חסר להם נורות עם טווח משופר :-)

אני עם הדיימונד ויז'ן על פרוז'קטורים וכל פעם שעוברת לידי ניידת יש לי חששות...

דיימונד ויז'ן על רפלקטורים זה ממש לא בריא :wink:

תלוי באיזה רכב.

רכבים ישנים חסרי יומרות שדיי ברור לכולם שלא באו עם זה - מתכון לצרות.

רכבים שנתפסים כיוקרתיים יותר -סיכון נמוך יותר.

בדרך כלל יעצרו מישהו בגלל עוד דברים ברכב, כלומר מאפיינים של רכב פשע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
התעלקות:

האמת שגם התחלתי להתעניין בנורות הנ"ל (פיליפס דיימונד ויז'ן). זה לא למטרת יופי, פשוט אני לא רואה כ"כ טוב בחושך, ולדעתי נורות חזקות יותר יעזרו.

אני צריך שני זוגות של H1 (זוג לאור גבוה, וזוג לאור נמוך), אז מה נחשב מחיר טוב לזוג? מצאתי ב-EBAY זוג ב-$35.99 (משלוח 6.99$), זה נחשב בסדר? מוכרים אז זה בארץ? אם כן, אז איפה, ובכמה?

ה DV יאירו פחות חזק. לא יעזור לך.

אפשרויות:

פיליפס +50%

או אורסם נייטברייקרס +90%.

שתיהן אגב, צהובות.

בדוק את מודעת המכירה שלי בחתימה לגביי האורסם (היה לי גם פיליפס אבל נמכרו מזמן).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בכול אופן הגון נראה יותר טוב מנורה רגילה. עכשיו שמתי לב שהנורות האלו זה orsam silver star ultra

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אגב, היום צילמתי איך האורות שלי מאירים, איכות זוועה, מקווה שתראו משהו:

http://www.youtube.com/watch?v=8ZlsHCsvpis דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אגב, הנורות עכשיו, זה לא אוסרם, אלא HELLA.

נ.ב. יש לי קול מוזר, אני יודע :-P

פורסם
בלו ויז'ן זה בזבוז כסף. עדיף כבר להתקין נורה רגילה.

אני הזמנתי מהאתר הבא ,מומלץ :

http://www.autolamps-online.com/halogen/index.htm

אייל אתה טועה ידידי.

הרכבתי את הבלו אתמול ויש הבדל גדול בניהם לבין הנורות הרגילות.

אני אצלם יותר מאוחר ואעלה תמונות.

פורסם
קסנון. :wink:

אני רוכב למעלה מחצי שנה עם קסנון ואפילו שסינוורתי שוטרים הם לא עשו לי כלום.

אם הרכב שלך המודלים החדשים אז הסיכויי שהמשטרה תתעניין בך הוא נמוך מאוד.

כי יש קסנונים שמגיעים מקוריים מהמפעל והמשטרה לא יודעת כנראה להבחין בידיוק בין קסנון אפטרמרקט לקסנון מקורי.

ואואואואואואואו איזה מגניב אתה !! יא אללה, סיוורת שוטרים והם לא עשו לך כלום ?! וואואואו בטח בפעם הבאה גם תקלל אותם ותירק עליהם (הם לא יעשו לך כלום)

אתה פשוט גבר-גבר.

(אגב אין לך קטנוע ?)

לפותח השירשור - תזמין מאיביי סט נורות.

• תוכן חדש...