Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירוקו 122 - ללכת בלי להרגיש עם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי היא לא תצליח פה. אני מעריך שהיא תתומחר באזור ה-160K ואז המיטו עם ה-155 כ"ס באותו מחיר. התחרות אפשרית רק במחיר של 140K, מול המיטו 120 כ"ס.

פורסם

שירוקו מסורסת - נשמע כמו אחלה דיל לאלה שמחפשים פוזה בלבד (ולא חסר כאלו בארצנו הקטנטונת).

אם תתומחר באופן הגיוני/סביר, אני דווקא צופה לה הצלחה יפה כאן.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם יצליחו לסדר שם הפרש של 30000 שקל כמו בין הגולף 122 לגולף 160 אז זו יכולה להיות הצלחה - אין הרבה מכוניות שנראות ככה במחיר הזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חבל. השירוקו כ"כ ייחודי בנוף. למה להפוך אותו לעוד גולף ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אהההמ,אהמממממ.... כי זה מה שהיא? :roll: (Z4, כפרה עליך, הדבקת אותי!)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא רואה שום בעיה לקחת אוטו יפה, לשים לו מנוע קטן חסכוני וטוב, להשאיר את אותו הגיר ורמת הבטיחות ולקחת כמה שקלים פחות

פוזה אמרתם? גם 8) אבל אפשר לראות בכיף גם חסכון בדלק וגם חסכון בקניה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

איזה כיול יהיה לרכב?! כמו של שירוקו 160 או כמו של גולף 160?

נשמע לי קצת מצחיק כיול ספורטיבי ל122 כ"ס, הרי ברור שמי שיירכוש לא מתעניין בפאן הספורטיבי שברכב.

פורסם

יפה מאוד שדווקא הגרמנים חוזרים לטרנד שהם התחילו לפני יותר מ-30 שנה. לדוגמא אופל מנטה 1200/1300 סמ"ק, אופל GT 1100 סמ"ק, אופל קליברה 2000 8V, קוראדו 1800 8V וכו'. רכבים שנראים כמו מיליון דולר אבל עם ביצועים של משפחתית ממוצעת (תוצאה של הקלות מס לפי נפח מנוע ומשברי דלק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לארצנו הקטנטונת זה רכב שיצליח דיי יפה , ראו את היונדאי קופה שבאה עלינו ב2003 נמכרה במספרים יפים אח ורק בשביל הפוזה .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

נכון, אבל אני מניח שבאמת יהיה רכב "נשים".

למה לקנות לבת גולף אם עכשיו אפשר באותו מחיר לקנות לה שירוקו בו תנהג במתינות למכללה ולבית הקפה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הם לא ממש חוזרים, הם היו שם כל הזמן, זה פשוט שהיבואנים לא ממש ששים ליבא את הדגמים האלה (לא הרבה בארץ ישלמו תוספת של 10K ש"ח בשביל שהאיביזה 1400 אוטומטית שלו תיראה ותאובזר בדיוק כמו קופרה)זאת מסורת של כל היצרנים האירופאים.

כמעט תמיד יש להם דגם פשוט וחסכוני שמאובזר חיצונית ופנימית (אבל לא מכנית) כאילו הוא הדגם הספורטיבי.

פשוט לא מביאים את הדגמים האלה לארץ.

טיגרה 1400 אוטומטית היא דוגמא מצוינת לרכב כזה שכן יובא לארץ.

בתפיסה האירופאית, SLK קטני נפח גם נופלים לקטגוריה ולכן כמעט תמיד אתה רואה בתוכן נשים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

השלדה היא אותה שלדה.

המתלים הם אותם מתלים (?)

היכולת הספורטיווית נשארה (או לפחות עם פוטנציאל).

את המנוע אפשר בקלות לשפר ל160 כ"ס עם צ'יפ.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אם גברים יכולים לנהוג בגולף 122 אז למה השירוקו 122 היא לנשים או לאלה שאין להם כסף? מה רע ברכב שמשלב מראה טוב, ומחיר שפוי? זה לא שה-122 עגלה לגמרי.

קרוב לוודאי שצ'מפיון יחליטו לוותר עליה.

• תוכן חדש...