Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירוקו 122 - ללכת בלי להרגיש עם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה הבעיה של רובכם שיביאו את הגרסא הזו, שתפנה ל"פשוטי העם" (במכאות - כי לפי התג מחיר הריאלי שלה, זה לא ממש זול). באמת שלא. אז היא קצת חלשה, ונראת אותו דבר. נו ו-? אני יודע שאם היה לי הממון, הייתי הולך עליה (במידה והיא עולה פחות מהמיטו 155 כ"ס, נניח. אחרת היא לא עסקה שווה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
. ואם תקח למשל את ה-1.4 TSI עם 160 כ"ס אז הוא יוכל לעמוד בקצב של הקליאו בקלות רבה יותר,

רוני

המממ... זו הזמנה? :wink:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין לאף אחד שום בעיה עם הרכב הזה או עם עצם ייבואו לארץ.

לכמה מאיתנו (ואני נמנה עליהם) ברור שזה הולך להיות אוטו של נשים של..., בנות של..., ספרים, ספריות וכו'.

חלק אחר חושב ש 122 כ"ס בשירוקו דוקא יכול לתת מעטפת שנהג שמחפש רכב ספורטיבי יכול להנות ממנה.

יש פה דיון על חילוקי הדעות בין 2 הדעות האלה בלבד , לא אם האוטו טוב או רע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וכמה אנשים בארץ קנו C4VTS?

מעט מאוד. אני לא אשם שלובינסקי לא יודעים למכור מכוניות.

למה אפשר לצפות שיותר מזה יקנו שירוקו 122?

כי צ'מפיון מוטורס יודעים למכור מכוניות.

גם יקרות.

גם יקרות מאוד.

גם עם *רק* שנתיים אחריות.

גם עם שירות שנחשב למחורבן.

כן, הם יודעים למכור ! (ובגלל זה אני בטוח שאם השיווק יהיה נכון, הם ימכרו הרבה יותר ממה שלוביסנקי מכרו C4 VTS).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אין לאף אחד שום בעיה עם הרכב הזה או עם עצם ייבואו לארץ.

לכמה מאיתנו (ואני נמנה עליהם) ברור שזה הולך להיות אוטו של נשים של..., בנות של..., ספרים, ספריות וכו'.

חלק אחר חושב ש 122 כ"ס בשירוקו דוקא יכול לתת מעטפת שנהג שמחפש רכב ספורטיבי יכול להנות ממנה.

יש פה דיון על חילוקי הדעות בין 2 הדעות האלה בלבד , לא אם האוטו טוב או רע.

לי אישית זה ברור שזה הולך להיות אוטו של ספריות ושל ילדים עם הורים עם כסף...

בתכל'ס זה אוטו שהייתי קונה לילד שלי, למה לא בעצם?

הוא לא חזק יותר מכל מכונית מנהלים (למען האמת הוא חלש בהרבה), והוא בטיחותי, כיאה לVW חדשה.

נהג רציני שמחפש אוטו לנהיגה יעדיף ללכת על אוטו ישן יותר, אבל חזק יותר.

אין הרבה מה לעשות עם אוטו כ"כ חלש...

Auto Emoción

פורסם

אני חושב שלפחות חלק מהקונים יראו בו סוג של מציאה, את ההפרש בין הגרסה המוחלשת לגרסה החזקה אפשר לסדר עם שיפורים בעלות סבירה. כמו שההפרש בין הEXO X לראליארט לא שווה את תוספת הכסף שאפשר להשקיע בשיפורים לראליארט.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

את ההפרש בין ה122 ל160 ממש אי אפשר לסדר עם שיפורים בעלות סבירה, ההבדל הוא לא בתוכנת ניהול מנוע או באיזה שינוי קליל בלחץ גדישה אלא בתוספת של סופרצ'ארג'ר וכל השינויים הנלווים לכך.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מתקשה להבין איך שינוי בניהול תוכנה יגשר את המחסום בין מנוע שמותקן עליו סופרצ'ארג'ר לבין מנוע שלא מותקן עליו סופרצ'ארג'ר, וגם לא יביא למוות ספונטני של המנוע באותו הזמן, וכל זה בעודו מוסיף 31% לעוצמת המנוע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גם את ה- 160 ניתן להביא ל- 200.

זה כמובן פוגע באחריות, ושאלה טובה האם זה מקצר את חייב המנוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הבלאי למכלולים מואץ אך במידה ומותקן כנדרש, אני לא רואה איך הניהול החדש יהרוס את המנוע.

יש לציין כי הצ'יפ אינו מתחשב בנתונים כמו זיהום אוויר וצריכת דלק ולכן מנצל כח שכן קיים במנוע וסורס לטובת הנתונים הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי, עם עיצוב שכזה ממש לא משנה אם המכונית חזקה או לא.

חוץ מזה, כמו שכתבו לפניי, זאת תהיה בעתיד הזדמנות טובה

לקנייה מיד שנייה, עם שיפור זול יחסית בדמות צ'יפ.

(להבדיל ממכוניות מכוערות להפליא שנחשקות רק בגלל שהן חזקות מאוד)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...