Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על צבע כהה תוצאת הווקס נראית בולטת יותר. לטוב או לרע.

מנסיון, אם לא הורדת טוב את הוקס, או שלא מרחת אותו בצורה שווה על כל האוטו (פספסת נקודות?), ישארו סימנים כאלו.

נסה לעבור עם מטלית יבשה ולהוריד הכל.

אם זה לא עוזר, נסה להוריד עם ג'ילדה לחה.

אם זה לא עוזר, תעשה שוב וקס, והפעם תשקיע קצת יותר. וכשאני אומר השקעה, לעשות וקס להונדה crv אמור לקחת לך כשעה וחצי (בקצב די מהיר). אל תחפף ותבדוק שלא פספסת נקודות במריחה - ובהורדה.

בהצלחה, יובל.

פורסם

סימו לב שמשום מה בצילום זה נראה ממש ממש בולט... אז לא להבהל ולחשוב שהרכב נראה כך ביום יום... יש להוסיף אולי שסימנים אלו נראים בעיקר כשיש אור על הרכב ולא כאשר חשוך מסביב, ובעיקר באזור שמסביב לאזור שבו קרן האור פוגעת (באם זה השמש עצמה או מנורת רחוב וכדומה)

לשים לב שבתמונה האחורה שהוספתי צילמתי במקום אחר ולאו דווקא על המכסה מנוע (זה על כל הרכב) אבל שם זה מופיע ב"מינון" נמוך יותר...

בתודה מראש

רמי

IMG_4245.jpg

IMG_4243.jpg

IMG_4242.jpg

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אז זו הבעיה ...

זה לא בעיה. אם זה רק בהשתקפות של מקור אור חזק ומקרוב, זה נורמלי. אני מאוד אופתע אם תגיד שזה לא היה שם לפני הווקס.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אם אתה מתכוון לעיגולים סביב ההשתקפות של השמש אז זה שום דבר.

כל צבע (במיוחד כהה) יראה אותו דבר. גם של רכב שהרגע יצא מהמפעל.

יובל.

אז זו הבעיה ...

זה לא בעיה. אם זה רק בהשתקפות של מקור אור חזק ומקרוב, זה נורמלי. אני מאוד אופתע אם תגיד שזה לא היה שם לפני הווקס.

אתם טועים, מכונית חדשה לא באה עם שריטות כאלו השריטות הללו נגרמות בד"כ משטיפה של האוטו בסמרטוטים זולים וקשים (בחלק מהמכוניות גם רכים, תלוי כמה זמן האוטו על הכביש ואיכות הצביעה) ו/או שטיפות במכונה אוטומטית (בכל תחנות הדלק למיניהן).

אצלי זה לא קיים (עדיין) בגלל שאני לא מכניס את האוטו למכונות לשטיפה, שוטף רק ידני.

Finger's gonna kill me.

פורסם

בן כמה האוטו שלך ? אני לא מכיר אוטו אחד בן יותר משנה-שנתיים שאין לו את התופעה הזו, ובעיקר בצבעים כהים כאמור. נכון ששטיפה במכונות וסמרטוטים קשים מזרזת את העניין, אבל לנסיוני זה בלתי נמנע.

אני מסכים שרכב מהמפעל לא נראה ככה, אבל זה רק עוד אחד מההבדלים בין רכב מהמפעל לבין רכב 'מנוסה' ... גם המנוע אצלי לא מבריק כמו שהיה פעם ...

צבע מטאלי בהיר עוזר לטשטוש העניין, עוד סיבה לחברות הליסינג לקנות כסוף בהיר.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

הרכב משנת 2000...

זאת אומרת משהו כמו ארבע שנים וקצת...

לפני הוויקסוס לא היה את זה (או שמא היה מעט יותר ובטח ברמה כזאת שלא שמתי לב לזה בכלל... אבל עכשיו משום מה זה בולט...)

אולי זה שחור מטלי ובגלל שהשתמשתי בווקס כחול של טרטל ווקס לצבע רגיל?

אבל נראה לי שזה לא שחור מטלי כי אין את ה"פיצפוצים" האלה בצבע...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...