Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוודאי שקיים, יש חובה להדליק אורות ב"זמן תאורה" שמשמעותו בלילה (שעות החשכה) או בכל זמן אחר כאשר הראות לקוייה מחמת מזג אוויר או תנאים סביבתיים (לדוגמא: גשם)

אז אני מניח שיש לזה סעיף שונה, לא? , בכל מקרה השעה הייתה 9 בבוקר והיה יום יפה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתקשר לתחנה של השוטר, תבקש לדבר עם המפקד הישיר שלו (אם אני רואה נכון קוראים לו ניסים מלכה) ותבהיר את הבעיה.

כל מה שצריך לעשות זה לבטל את הדו"ח, לרענן את הנהלים לשוטר ושלום על ישראל.

תומר, לא נסחפת? כלא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה לא כלא?

1. הוא משקר לאזרח

2. הוא גונב מהאזרח כסף

3. הוא עושה את כל זה במודע

על גניבה לא מגיע כלא? מי יפצא את כל אותם האזרחים שנפלו אצלו ברשת?

הכלא נועד כדי להרתיע שוטרים אחרים מלהרגיש אלוהים. נזיפה כנראה שלא עושה רושם ולא יוצרת הרתעה, אבל סביר להניח ששליחת שוטר לכלא תהיה אפקטיבית יותר. אף שוטר לא ירצה לסכן את עצמו בכלא בשביל עוד איזה דוח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ואחרי זה עוד מתפלאים שיש הרבה אלימות בארץ.

כלא? על מה? על טעות קטנה ופעותה יחסית, שלא גרמה נזק רב, וניתן לתקן אותו ללא קושי?

אנשים, קחו קצת אוויר, השוטר לא עושה את זה במודע, הוא עושה את זה כי הוא לא מכיר את התקנה במדוייק.

קורים פה ושם מקרים כאלו, השוטרים גם בני אדם.

הוא לא משקר,כי, שוב, הוא לא מכיר את התקנה.

הוא לא גונב כסף מהאזרח, כי הכסף לא נכנס לכיס שלו.

הוא (כנראה) יקבל נזיפה או ינקטו נגדו אמצעי ענישה אחר, אם התלונה תגיעה למפקד התחנה.

אני לא מבין, למה אתה חושב, שיש לשוטר עיניין לחלק דוח"ת כאלו.

פורסם

שים לב למה שכתוב בדוח, רכב פרטי+8 (איפה 8 ואיפה גולף?), רכב שהוא מונית\אוטובוס וכ"ו, גולף עונה על אחת מההגדרות?

עושה רושם שהשוטר מכיר מצויין את התקנה אבל בחר לעשות שיטת מצליח על אזרחים.

ולמה? כי שוטר שמחלק דוחות זה שוטר יעיל (גם אם נגיד ולא קיימת מכסה כמו שנטען בעבר).

זאת לא טעות קטנה, זאת טעות ענקית, הוא גנב בשם המדינה כסף, הוא גרם לאזרחים שומרי חוק לצבור נקודות לרעתם, וזה שוטר שמקומו בכלא.

לך תסביר לכל העשרות שקיבלו דוחות דומים באותו היום שזאת רק טעות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה זה "8" לא אני ולא אתה יודעים.

לדעתך פרטי + 8 = מונית/אוטובוס? למה? מה הקשר בכלל?

פורסם

האם אני יכול לבטל את כל הדוחות שהוא נתן באותו רחוב?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ה 8 לא ברור מהו, אך בהחלט לא מדובר על +8.

התיבות בצד מיועדות לקודים, כך לדוגמא 80 הוא עבור צבע (רכב) לבן ו- 110 הוא עבור רכב פרטי.

הצילום שצורף כאן באתר באיכות לא מדהימה מה גם שבדרך כלל דפי הדו"חות הם באיכות מזעזת עוד מראש. אך ממה שניתן לראות אני מתרשם שהשוטר בלבל בין הקודים וכוונתו הייתה לרשום קוד 110 ליד תיבת סוג הרכב וקוד 80 בתיבה ליד צבע הרכב. התיבות בצד מיועדות עבור המשטרה על מנת לתייג את הדו"חות לצורך סטיסטיקה ושליפה מהירה של נתונים, מספרים אלה הם לא אמורים לעניין את כלל הציבור.

לחינם מנסים להיתלות במספר 8 כאילו עליו ייבנה או ייפול עולם. השאלה היא מה היה מזג אוויר באותו יום. אם מזג אוויר היה יפה ובהיר ניתן לבטל את הדו"ח, אם היה מעונן סגרירי וכו' הדו"ח חוקי ותקף.

פורסם

אז אני צריך להביא מכתב מדני רופ כדי לבטל את הדוח? מה המשטרה תדרוש ממני כדי להוכיח שהיה יום "יפה"?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב יש חדשות טובות . הדו"ח בוטל (לקח הרבה זמן) אז לכל מי שמכיר מישהו שקיבל דו"ח באותו יום או בסיטואציה דומה , אני ממליץ לשלוח מכתב בקשה לביטול.

אני מקווה שזה יעזור לעוד מישהו.

פורסם

זהו ,בוטל?

מה עם קצת סיפורים?

איך בוטל,מה עם אותו שוטר אידיוט,איך התייחסו אליכם...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

טלפונים לא עזרו (תחשוב לבד מי יושב בצד שני) , שלחנו מכתב ולאחר המון זמן הגיעה תשובה שהדו"ח בוטל.

את האמת לא ציפיתי ליותר.

• תוכן חדש...