Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

איפה אפשר להשיג סטים כאלה בארץ? מקוריים ושלא יעבדו עלי ?

חוץ מההרץ או ההיבריד עוד סטים מעניינים של שני חלקים?

זאפ זה לא מקום לחפש בו דברים כאלה...

אז איפה ? :-)

תודה מראש,

ערן

פורסם

בשביל לקבל מחיר לגבי המילה גש לחנות "תומקאר" במושב רנתיה , או שתיכנס לאתר האינטרנט שלה .

בעל החנות עובד ישירות מול היבואן , תוכל לקבל הצעת מחיר .

בהצלחה !

פורסם

הרץ-TOMCAR

מורל-סע ישר למפעל בנס ציונה, יש טוב מזה?:confused:

קלארוס- eliko חבר הפורום.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מוראל לא מוכרים במפעל שלהם.

הם מפנים לחנויות שמוכרות את הציוד שלהם או למפצים מורשים.

אני עובד דקה מהם כך שאני יודע... ניסיתי כבר לקנות ישירות.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מבחינת רמות, איך ההשוואה בין הקלרוס לK2P ?

טווחי המחירים מרמזים שK2P יותר טוב, אבך כמו במערכות לבית , אני לא בוחן רמקולים לפי השם אלה לפי האוזן...

שמעתי את הK2P והם טובים מאוד אבל איך הקלרוס או המילה בהשוואה עד כמה שאפשר להסביר כאן במילים ... ?

פורסם

מחיר זה לא תמיד מדד לאיכות

חוץ מזה גם רמקולים של 1000 שקל יכולים להישמע לך יותר טוב מסט של 3000 ש"ח רצוי שתישמע את כל הסטים שאתה מיתלבט לגביהם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן אין מנוס מלשמוע את כל הסטים ... אז חוץ מהמפגש יש מישהו שיכול לעזור לי בהשמעה קלה של הקלרוס\מילה\אוביישן ??

אני מניח שזה מקובל :-)

תודה לכולם!

ערן

פורסם

לגבי אם זה מקובל כן רק תימצא את האנשים הנכונים באותם תנאים שאתה הולך לעבוד עם הסט {אקטיבי/פאסיבי סט קומפלט לא בנוי מרכיבים שונים}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אז ככה, אני מחפש לשמוע ולהתרשם מכמה סטים

MILLE

OVATION

CLARUS

בהגברה אקטיבית ולא אקטיבית

בבקשה, אם מישהו יכול לעזור

תודה

פורסם

איך לעזור? לי יש קלארוס+L1 ואני מבת ים. אם אתה רוצה לשמוע אתה מוזמן

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מנדב את ההיבריד אוביישן שלי

מנתניה / הרצליה / רעננה. :]

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תוכן חדש...