Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כידוע יש היום ברשותי דימקס 2004 מנוע 3000 131כ"ס 2X4 .

הרכב משמש כרכב עבודה והוא תמיד עמוס כלים ומשקל כבד,

רציתי לשדרג לטנד יותר חדיש אז אני הולך לכיוון הדימקס החדש מנוע 3.0 גיר רגיל 163כ"ס 4X4,

אז רציתי לדעת האם באמת הדגם החדש יותר זריז משלי?

האם סובל משקל יותר?

רמת כוח יותר גבוהה?

תודה לעונים.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יוסי, יש לבן דוד שלי את הרכב מביקור שהייתי אצלו במושב ליד נתיבות יש לו את הגרסה החזקה ברמה המפוארת 4X4 ואני אומר לך הדימקס חייה שאין לתאר מדביק את הדוושה לרצפה והמנוע טס בשטח נכנסתי איתו לבוץ קצת פירפורים מעביר את הכפתור של הLOH והוא חוגג בבוץ בלי שום מאמץ לפי דעתי הייתה חוויה שחבל על הזמן אני ממליך לך מאוד.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אני נוהג בצבא על אחת כזאת ובהשוואה למיצובישי אנטר, מזדה BT50 וכל אחויתיה האיסוזו באמת מפתיעה.

כח זמין, הרכב עמוס ולא מרגישים בזה כמעט עד בכלל. באמת כמו שקודמיי אמרו חייה. רעה אם אפשר לציין.

אם תשתדרג אז שיהיה במזל :] לילה טוב

פורסם

אז אם אני הולך על הדגם החדש ואעמיס עליו משקל כבד אני לא אתאכזב?

סליחה שאני שואל הרבה ,אבל זה חתיכת השקעה ואני לא רוצה לקנות ככה סתם ואחרכך להתחיל להתלונן.

תודה.

פורסם
אז אם אני הולך על הדגם החדש ואעמיס עליו משקל כבד אני לא אתאכזב?

סליחה שאני שואל הרבה ,אבל זה חתיכת השקעה ואני לא רוצה לקנות ככה סתם ואחרכך להתחיל להתלונן.

תודה.

יוסי, שאני נהגתי על הרכב הוא לא היה עמוס או עם סחורה מאחורה והרכב הרגיש מאוד נמרץ אני לא יודע איך הוא עם דברים בארגז אבל אם בן דוד שלי בחר בינו לבין טנדרים אחרים, אז אני סומך על הבחירה שלו אגב הוא בקרוב מחליף לפורד F350 שאני רק מחכה לנהוג עליה כי היא כזאת מפלצת :twisted:.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אה הפורד זה אחלה מפלצת,

אבל אני לא יכול להסתדר איתו בעבודה שלי, אז הדימקס הוא הכי מתאים לי מבין הטנדרים.

בכל אופן תודה לך.

• תוכן חדש...