Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל חבר יש גולף GTI 2000 מנוע דגם AGU עם מגדש K03 (מקורי)

המגדש המקורי גוסס והוא צריך להחליף אותו. היות והרכב משופר בצנרת, צ'יפ, בוסט קונטרול, אינטרקולר חזית מוגדל, ופורק חיצוני, הצעתי לו להחליף לדגם מגדש יותר מתקדם.

השאלה היא כזאת: האם צריך משהו מיוחד על מנת להתקין K03S או K04 ?

שאלה נוספת היא בנושא הייבוא מ-EBAY: מישהו התנסה עם הבאת מגדש מדגמים אלו דרך EBAY ? יהיו בעיות מעבר ל-50% מסים במקסימום ?

תודה לעונים

ליאור

• אהבתי 1

Veni Vidi Vici

פורסם
האם K04 יתאים בלי שינויים ?

יתאים בלי בעיה

תזמין K04- 0.0.1

אחרת תצטרך להתאים

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אולי אני קצת לא מבין גדול, אבל שאלה דבילית ברשותכם -

לגביי ה K04 הטורבו מאד זמין, אז ככל שעולה הזמינות רוב הסיכויים שישבר טלטל או משהו אחר.

אז מכאן נובעת השאלה, לא צריך ליגוע במנוע כלל ? בוכנות + טלטלים ?

לגביי K03S אני יודע בוודאות שלא צריך לשנות כלום.

בברכה אסף.

פורסם
אולי אני קצת לא מבין גדול, אבל שאלה דבילית ברשותכם -

לגביי ה K04 הטורבו מאד זמין, אז ככל שעולה הזמינות רוב הסיכויים שישבר טלטל או משהו אחר.

לגביי K03S אני יודע בוודאות שלא צריך לשנות כלום.

בברכה אסף.

טלטלים??? למה??? זה עדיין טורבו קטן זה לא כמו gt28a71

פורסם

בברכה אסף.

אסף,מדובר ב-K04-001,ולא K04-022/3 או דומיו.אין צורך בחיזוקים כלשהם.גם יושב אחד על אחד,ללא צורך בהחלפת סעפת.

בלי קשר,גם אם מדובר בגרסת ה-022 או 023 של K04 אין צורך להחליף בוכנות.

כמובן שמומלץ להחליף כהכנה לטורבו זה טלטלים.כידוע הם מהווים נקודת טורפה במנועי 1.8T

Eldor,אל תזלזל ב-K04-022/3.אני מכיר כמה אנשים "ששברו" מנועים עם הטורבו הזה.

הוא כמעט זהה ל-GT28RS של גארט.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...