Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צירפתי תוצאות הבדיקה שבוצעה במכון אלן, אשמח מאד לקבל עזרה כדי שאוכל להבין מה חשוב יותר ומה פחות, ממה אפשר להתעלם ובמה דחוף לטפל.

תודה רבה.

בדיקת מכון.jpg

פורסם

זה בכל פעם מדהים אותי מחדש שמשלמים כל-כך הרבה כסף ולא מקבלים תמורה.

הדו"ח הנ"ל הוא בעיקר כסת"ח.

אין לרכב פגיעות בשילדה, לא הוחלפו לו חלקי פח.

אם הרכב נראה שמור, הק"מ שלו סביר לשנת 2003 (סביב ה 100000) הרי שתוצאות הבדיקה סבירות.

תעשה סיבוב על הרכב, תראה איך הוא נוסע, איך העברת ההילוכים וזהו.

צמיגים אולי כדאי להחליף...

וטאסות!!! הכי חשוב (בציניות)

ספר לנו על ההתרשמות שלך מהרכב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה!

הרכב נראה במצב טוב מאד עם 90,000 ק"מ, הצמיגים באמת נראים יבשים וסדוקים, אבל חוץ מזה נראה פיקס.

אם אכן כל הבדיקה הזאת היא בעיקר כסת"ח ואין פגיעה בשלדה או בעייה חמורה אחרת כמו שאתה אומר, נסגרה הפינה.

תודה רבה.

פורסם

אם אתה מאזור השרון/מרכז אני יכול להמליץ לך על מוסך מורשה דיהטסו.

תוכל לקבל שם גם חוות דעת מקצועית יותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבדיקה סבירה לחלוטין.

חשוב לבדוק את תקינות מערכת הקירור (משום מה הבוחן בחר להדגיש סעיף זה בשלושה סימני קריאה) וכן לוודא שהתקלה במערכת הקירור לא גרמה לנזק גדול יותר במנוע.

חוץ מזה, אין לי מה להוסיף על מה שסולל כתב. תוריד למוכר כמה שקלים על רביעיית צמיגים חדשה (ואל תתפשר על זבל סיני!).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבדיקה נראית סבירה מאוד כמו שאמרו מעלי ואם זה מה שאתה מחפש נראה שיש לאן להמשיך..

(המלצה שלי תנהג קצת ברכב לפני הקנייה ,הרכב ממש לא נוח לנסיעה שלא נדבר על פסי האטה)

• תוכן חדש...