Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל מזה שאני מאד קשור לרכב הזה ,מי שמכיר אותי יודע את רמת הפדנטיות שלי ,מוכר את הרכב בגלל אילוצים כלכליים והתחלת לימודים בקרוב שבתקופה הזו לא אוכל להרשות לעצמי להמשיך להחזיק להנות ולפנק את הבובה שלי ,ולכן אעדיף להעביר את הכבוד לבעלים אחרים שימשיכו להנות מהאקסמפלר ולשמור עליו כמו שעד כה עשו.

מדובר על 20VT בין השמורות שאני מכיר .הרכב שנת 2002 ,יד 03 ברישיון,צבע כסוף במצב מצויין !

הרכב סה"כ נסע 118K שזה יוצא יוצא פחות או יותר כ11.5K לשנה בממוצע שזה כלום!

לרכב יש טסט ארוך עד ה5.8.2010!הרכב מתודלק רק באוקטן 98!

קשה למצוא איביזה כזו בלי שאסי -אבל לרכב שלי אין פגיעות שאסי!מתחייב בבדיקה[יש לי תוצאות בדיקה גם שלי ]

הרכב שמור מאוד, מטופל בקפידה אצל גבי לשעבר GI DUB עם חלקים מקוריים.

הכול תקין ברכב, הכול עובד בין היתר מזגן וחימום, אין שום נורות אזהרה.

הרכב עובר טיפול ווקס אחת לחודשיים, לרוב חונה מכוסה.

הפלסטיקה שלמה, המושבים ללא קרעים.

בכל הנוגע לטיפולים ,לא חסכתי שקל !

טיפולים שבוצעו בזמן האחרון:לפני 5K

.טיפול החלפת שמן גיר מקורי ,שמן מנוע LM5W40 סינטטי מלא.פילטר דלק ,פילטר שמן מקורי.נוזל קירור G12+, רצועת טיימינג מקורי ,משאבת מים מחוזקת ,מותחן מקורי,רפידות חדשות מקדימה של רמסה

לרכבי מצבר חדש שנפ בין 7 חודש עם אחריות לעוד 12 חודשים.

תוספות פנימיות:

פוד קורה+שעון גדישה של שיפט-גלו,פלסטיקה של דלתות בצבע הרכב ,ידית הילוכים ספורטיבית,סאנרוף חשמלי.

שיפורים:

ציפ אפסולוט -הרכב גודש 19.5PSI /1.3BAR

פילטר פתוח K&N INBOX

פורק לחץ חיצוני מלא FORGE 004

אינלט סיליקון 5 שכבות איכותי של אוטובאן

ברכב הורד הממיר קטליטי,ויש דוד בניה עצמית איכותי ושקט מקביל לסופרספרינט.

צלחות מחורצות מקדימה,קליפרים צבועים באדום.

ג'אנטים 17 אינץ מקוריים של LENSO במידת צמיגים 17/40/205 של KUMHO אקסטרה סופרה,במצב מעולה,מאושרים ברישיון!!!

הרכב מוערך ב205 כוח סוס.נוסע בריא וחזק !

לא מעשן,לא שורף מים,מוסיף שמן כ300 גרם בחודש[שזה צריכת שמן תקינה]

בין היתר,הרכב היה בעברו שייך למעיין ממסלולים /מועדון אלפא,ככה שמי שמכיר יודע שמדובר באמת ברכב שמור מכל הבחינות.

ולסיכום:

כמו שהבנתם מדובר באקסמפלר שמור למישעי שנינהג באחריות ,ולכן גם המחיר בהתאם ,מחירון לא מעניין אותי,לא קניתי את הרכב במחיר שקרוב למחירון ובטח שגם לא אמכור במחירון,אין מה לעשות-על דברים טובים משלמים בהתאם!

אני יודע מה יש לי בחניה וממש לא לחוץ למכור את הבובה הכסופה שלי,ועל כך לא אתפשר במחיר!

*הרכב לא ימכר לצעירים שזה עתה הוציאו רישיון ומעוניינים לעלות לכביש ולפרוק אדרנלין!

המחיר הנידרש לתענוג הוא 53.5K [במילים: חמישים ושלושה וחצי אלף שקלים חדשים!]

אנשים בוגרים ורציניים עם כסף ביד שלא באו "לעשות סיבוב" יפנו אליי בהודעה פרטית ומשם נמשיך את ההתקשרות ,תודה מראש!

[שמי אסף ,ואני מתגורר באיזור השרון]

שיהיה בהצלחה 8)

כמה תמונות:

DSC00502.jpg

DSC00500.jpg

DSC00503.jpg

DSC00555.jpg

DSC00494.jpg

DSC00496.jpg

DSC00498.jpg

DSC00506.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry: