Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתאום כולם נהיו כתבי רכב (GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לבנה? אם כן,באמת תהיתי כשרכשתי את הגולף למה היא "מתייבשת" באתר ;)

אני בזמנו לקחתי נסיעת מבחן על GTI דור 5 לבנה ידנית 5 דלתות,אז יש מצב.

אם מישהו מנציגי צ'מפיון שומע על GTI MK5 עם נתונים משובחים שמתפנה או מגיעה לטרייד אין עקב לקוח ששידרג,

אני אשמח לשמוע על כך (עדיפות למודל 2006 ידנית)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי רכב של נסיעת מבחן עולה ליבואן כסף, מאבד מערכו ברמות היסטריות, וגם ככה עוד כמה חודשים הוא יצא לנסיעת מבחן פעם ב...

כמה כבר עולה להעמיד רכב מבחן נוסף? נניח 100K (מבלי להתייחס להיבטי מס כגון הוצאה מוכרת וכיוב') שזה לא סכום אסטרונומי בנסיבות העניין. מספיק שצ'מפיון איבדה 3-4 לקוחות בשל העובדה שלא עמד לרשותם רכב מבחן כדי להצדיק את העלות הנוספת הזו.

פורסם

אני מקווה מאוד (לפי דבריו של עומר ) כי החל מהיום רכבי הדגמה שיצאו למגזינים יצאו עם נציג וע"י כך יסורס כל ההתגרזנות כי יש דרך לבחון רכב ולדעת איך הוא ויש את הדרך של בעלי הז..ן הקטן .

אתה הרי מכיר גם את הצד השני כשהשתתפת במבחני דרכים...

זאת נראית לך דרישה הגיונית שכל רכב יצא למגזין עם נציג?

יצמידו את הנציג לאוטו ל-48 שעות?

אתה הרי יודע טוב מאוד שזה לא יקרה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה הרי מכיר גם את הצד השני כשהשתתפת במבחני דרכים...

זאת נראית לך דרישה הגיונית שכל רכב יצא למגזין עם נציג?

יצמידו את הנציג לאוטו ל-48 שעות?

אתה הרי יודע טוב מאוד שזה לא יקרה.

היי,

אכן זה לא הגיוני ואילו היו שואלים אותי אז אני הייתי מחייב כל מגזין או אתר אינטרנט שצץ (ויש כאלה שצצים) ושעושה נזק שהוא לא הגיוני (שריפת צמיגים וכד') ואז הדברים היו נראים אחרת לגמרי .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אגב, בזמנו כשלקחתי נסיעת מבחן צ'מפיון הציעו דיל מפוקפק ללקוחות:

להעמיד את רכבם לאחר הרכישה (GTI MK5) לנסיעות מבחן מפעם לפעם תמורת הנחה במחיר (נדמה לי 10-15 אחוז) וכמה טיפולים חינם.

את הצחוק שלי כשהנציג הציע את זה, כנראה שמעו בכל גוש דן והסביבה.

אני זוכר ששאלתי את הנציג איך היה מגיב אם היה צריך להעמיד את חברה שלו / אשתו ל"נסיעת מבחן" עם גברים אחרים מפעם לפעם :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אגב, בזמנו כשלקחתי נסיעת מבחן צ'מפיון הציעו דיל מפוקפק ללקוחות:

להעמיד את רכבם לאחר הרכישה (GTI MK5) לנסיעות מבחן מפעם לפעם תמורת הנחה במחיר (נדמה לי 10-15 אחוז) וכמה טיפולים חינם.

את הצחוק שלי כשהנציג הציע את זה, כנראה שמעו בכל גוש דן והסביבה.

אני זוכר ששאלתי את הנציג איך היה מגיב אם היה צריך להעמיד את חברה שלו / אשתו ל"נסיעת מבחן" עם גברים אחרים מפעם לפעם :)

תתפלא אך יש כאלה שכן הסכימו וזאת כי הרכב הנ"ל מיועד לנסיעות מיוחדות בלבד ותו לא (לא כתבים וכד') .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אני לא לא מסכים, אבל אני חושב שגם במגזינים כאלה צריך לדאוג לרמה מספקת. אם מגזין הלייף-סטייל לא מתייחס ברצינות להשקות כאלה, אז התוצאה תהיה בהתאם והמשמעות עבור היבואן תהיה מועטה מאוד. אם הקוראים יתייחסו לכתבה כזו כאל כתבת תיירות שהיה בה במקרה גם אוטו ושהם לא למדו עליו שום דבר חדש - היבואן לא ירוויח מזה כלום.

רוני

רוני,

מבלי לזלזל חו"ח בהשפעה של עיתונות הרכב, ברור לך שהידיעה הקטנה במדור רכילות שאיזה אלפרון נוהג ב X6 מוכרת הרבה יותר X6 מכל הכתבות על הדגם, בכל עיתוני הרכב ביחד?

כנ"ל לגבי איזה אוטו יש לפנינה רוזנבלום,נינט, יהודה לוי ושאר מפורסתמים.

אם איזה כתבת לייף סטייל קיקיונית מקבלת רכב של חצי מיליון ש"ח לנסוע לחוות ספא בצפת ולדווח על מנעמי החיים, תאמין לי שהיבואן יודע בדיוק מה הכח של פרסום שכזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברי הפורום,

שמי שי גרינברג ואני הדובר של קבוצת צ'מפיון מוטורס.

מעבר לעבודת הדוברות השוטפת אני אחראי גם על תאום נסיעות המבחן לעיתונאים.

איזה מכונית להוציא למבחן, האם השוואתי, מול מכונית נוספת או מבחן בודד, מתי להוציא את המכונית, למי להוציא, כמה זמן יימשך המבחן וכיו"ב.

אני עובד בתחום 11 שנה מתוכן 9 שנים עם יבואני רכב ומול כתבי הרכב.

קראתי את מרבית התגובות לנושא ה- GTI וברצוני להגיב:

ראשית, כל כתבי הרכב שכותבים בעיתונות היומית, באתרים המובילים והכתבים הבכירים במגזינים הנפוצים מחזירים את המכוניות במצב תקין.

לעיתים רחוקות מאד (3-4 בשנה) כתב מחזיר את הרכב עם תאונה, צמיגים משופשפים, דו"ח תנועה/חניה, עקבות של כלב על הריפודים וכיו"ב.

למקרים אלו קיים אצלנו נוהל מסודר לטיפול מול הכתב ובמידת הצורך מול המערכת שלו.

הנוהל מסתבר כמוצלח שכן לא קיימים מקרים שחוזרים על עצמם.חשוב לציין כי אני לא אומר לכתב איך לנהוג, איפה לנהוג ומה לא לעשות אני רק מבקש ממנו לבדוק את המכונית בגבול הטעם הטוב בהתאם ליכולת הנהיגה שלו ולשימוש של הרכב.

שנית, ל-GTI קיימנו השקה לעיתונאים באילת שבה השתתפו מספר כתבים (אחד מהם אף היה חבר בפורום ודיווח לכם מההשקה).

כל העיתונאים נסעו על ה-GTI וקיבלו טעימה ראשונה מהיכולות שלה על מנת שנוכל לאחר מכן להעביר אליהם (למי שיחפוץ) את המכונית לתקופה קצרה יותר שלא על חשבון הלקוחות.

מתום השקה ועד היום (חודש ימים) נסעו על ה- GTI חמישה כתבים בלבד! מרביתם נסעו יוםו חצי ורק אחד קיבל את ה-GTI ל-48 שעות על מנת להשלים צילומי וידאו. אף כתב לא קיבל את המכונית לסופ"ש.

אני לא מבין את ההצהרות כאילו יש לפחות 20 כתבי רכב שצריכים לנסוע על המכונית ושכל אחד מקבל עליה 48 שעות. שטויות.

אני גם לא מבין מדוע אתם מלינים על אופן הסיקור שלהם. מי שמעוניין בסיקור תמציתי יש את המדיה הרלוונטית ולמי שמעוניין בסיקור על הברגים של המתלים יש את המדיה הרלוונטית.כל כתב רכב בודק את המכונית בהתאם לאישיות ולניסיון שלו וכמובן המדיה שאליה הוא כותב.

חשוב לציין שמהרגע שהכתב לוקח את הרכב ועד לפרסום הכתבה שלו אין לו כל קשר עם מנהל החטיבה הרלוונטי ואף אחד לא משפיע על הביקורת שהוא כותב. אגב, גם אם הכתב עשה מבחן השוואתי והמכונית שלנו הפסידה, זה לא ימנע ממני לתת לו מכונית לבדיקה בפעם הבאה שיבקש.

לגבי השירוקו, הבחור לא קיבל מכונית מאז. לגבי הכתב ששרף את צמיגי ה-GTI - הנושא נמצא בתהליך בדיקה מול הגורמים הרלוונטים.

מקווה שהצלחתי להבהיר את רוח הדברים.

סעו בזהירות.

שי.

פורסם

אני לא מבין על מה הבכיינות.

יש מערכת יחסים מאוד בסיסית ומאוד אינטרסנטית בין יבואן לבין גופי תקשורת שונים.

היבואן נותן לגוף התקשורת את רכב כדי שזה ייצור תוכן. גוף התקשורת יוצר תוכן שיחשוף את המוצר של היבואן.

כל עוד אין התערבות בתכנים הכול לגיטימי.

אם היבואן צריך לשלם כמה שקלים פעם ב... על צמיגים או על בלאי לגיטימי אחר, תאמינו לי שזה ממש בקטנה בשבילו. הוא ישלם הרבה (הרבה) יותר בשביל לחשוף את המוצר בצורה אחרת של פירסום.

הבעיה מתחילה בעובדה שכל מיני גופים קיקיונים משקרים לגבי כמות התנועה שיש אצלהם באתר או במגזין ומוכרים לוקשים ליבואנים.

טוב יעשו היבואנים אם הם יבדקו ויבקשו הוכחות על נתוני תנועה\חשיפה של מגזינים כאלה ואחרים לפני או כשהם עושים סדר עדיפויות.

בכל מקרה, אסור שזה יבוא על חשבון הלקוח כי בסופו של דבר, זכותו של מי שמחפש GTI לקבל עליה נסיעת מבחן.

פורסם

2. אין לי ספק שיבואן רכב בעל ניסיון רב כצ'מפיון עושה את השיקולים שלו כשהוא מוסר רכבים לכתבי רכב ולוקח בחשבון שיהיו לכך עלויות מסוימות.

מי שהביא את התמונה כבר כתב שלהחזיר רכב במצב כזה זה לא מקובל וצעדים ננקטים ע"י היבואן, כך שוונדליזם כזה לא נלקח בחשבון, וגם לא צריך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בר,

אני מתבאס אתך על זה שלא הביאו לך נסיעת מבחן,אבל תאר לעצמך שהמצב הצמיגים היה פחות גרוע ויותר למצב סביר,אבל עדיין לא ממש תקין?

א. היית כועס על צ'מפיון ואומר שקשה להבין מה הרכב מסוגל עם צמיגים במצב כזה.

ב. השלב השני היה לפרסם הודעה בפורום (מוצדק!)

ג. הפורום היה משתולל על כך שהרכב הנ"ל סיכון חיי אדם, ויש לתבוע את צ'מפיון.

אז אני שמח שזה נגמר ככה, ואולי נדחה לך הנסיעת מבחן אבל אתה תקבל אותה על רכב מצב תקין.

ולי אישית,לא כואב אף פעם על תאגיד גדול, כמו צ'מפיון למשל - לא אישי!

פשוט אני לא מצליח להתחבר מבחינה רגשית להוצאה כספית של סמל עם כמה עיגולים...

וזה למה אני לא מבין איך כל הפורום פה משתולל על אותו כתב, זה כבר חזירות מצידו....

אגב,אם הייתי אותו כתב! בחיי שהייתי נכנס לפנצ'ריה ומחליף 4 צמיגים ודופק חרטה לצ'מפיון שקרעו לי את הצמיגים....

פורסם
אז חזרו אליך או לא?

לא, אני הייתי צריך לחזור אליהם אחרי הצהריים משום שאף אחד לא טרח להרים לי טלפון.

רוצה לדעת למתי קבעו לי? לעוד שלושה שבועות.

מהסוכנות הבטיחו לנסות ולקצר, אני עוד ממתין...

מה אומר, כנראה באמת יש להם יותר מידי לקוחות. חבל שהמילאנו (או רנו מעניינת) עוד לא פה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...