Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתאום כולם נהיו כתבי רכב (GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לתאם נסיעת מבחן לרכב הזה. כל מיני "חברים של" וכתבים מטעם עצמם, כנראה קודמים בסדר העדיפויות על פני אלה שיש להם באמת את הרצון (והיכולת מידי פעם) לרכוש את הרכב. מבחינתי - מצוין; ככל שהמועד יתקרב למועד הגעת הרנו ואלפא החדשות - יותר טוב.

לפי מחלקת נסיעות המבחן יש - שימו לב: יותר מ- 20 (!) מגזיני רכב בארץ שחייבים לתת להם נסיעת מבחן (של יום-יומיים). תודו שלא ידעתם. נניח שיש עשרה רציניים (כולל עיתונות רכב, עיתונים יומיים ועוד איזה אתר או שניים), מי זה העשרה פלוס האחרים? ואם זה לא מספיק מקשה על תיאום נסיעת מבחן, הרי שנסיעת המבחן שלי להיום בוטלה, משום ש"עיתונאי רכב החזיר את הרכב בצורה שלא מאפשרת לקיים בו נסיעת מבחן". הפירוט שקיבלתי היה "חייבים לטפל ברכב ולהחליף צמיגים קדמיים". לא פלא שוולבו הציעו לי את ה- S40T נסיעות מבחן שלהם ב- 100K ש"ח פחות מהמחירון...

יודעים מה צ'מפיון? תמשיכו ככה. אולי באמת כשקונים רכב ספורט עדיפה תקופת אחריות ארוכה יותר. תמשיכו להעדיף "כתבי" רכב שהורסים את הרכב על פני רוכשים פוטנציאליים. מצויין. ידוע מה קרה לשירוקו נסיעת מבחן, לא?

ואני שואל - מה עם מגזין "מוטורי" שלנו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשכתב רכב מקבל את הרכב לסופ"ש או לכתבה אתה לא צופה שהוא יחזיר לך אותו תקול\דפוק מתאונה\צמיגים גמורים ברמה שאי אפשר לנהוג על הרכב ..

ורק בשביל להבין במה מדובר - ככה חזרה הGTI החדשה שבקושי גמעה קילומטרים אחרי סופ"ש אצל כתב מעיתון מוכר (לא "אוטו" ולא "הגה") ואני אישית נתתי מבט על הצמיגים בשישי לפני שהכתב לקח את הרכב , הם היו במצב מצוין!

אף אחד לא שמח לבטל לך נסיעת מבחן ואתה יודע את זה..

***עריכת הנהלה: לבקשת עומר התמונות של הצמיגים הגמורים של ה-GTI נמחקו***

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני מבין שאתם חייבים לתת להם את הרכב כדי לקבל סיקור, ואני מבין שלא כדאי להיות "לא נחמד" לכתבי הרכב.

אבל רבעק - תחייבו אותו על פעם אחת (אולי כהחלטה משותפת של כל היבואנים) ותראו איך באורך פלא אפשר לכתוב כתבות על רכבים גם בלי לגמור להם את הצורה.

פורסם

כתבי "הרכב" בארץ רואים יותר מדי TOP GEAR...

כתב רכב אשר מכבד את המקצוע בו הוא עוסק לא היה מחזיר רכב בצורה הזו, הרי ברור שמדובר על התעללות נטו ברכב, אין שום צידוק להחזיר רכב בצורה כזו.

חבלה מעין זו לדעתי מחייבת הוצאת חיוב כספי לבוחן אשר בחר להשחית את הרכב בצורה כזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה לא סוד שכתבי הרכב במגזינים הבכירים (ולא ננקוב בשמות-למען לא נעשה להם פירסומת) מתעללים במכוניות "עד זוב דם".

לא פעם החזירו מכוניות מרוסקות, צמיגים גמורים, שדרשו החלפה מיידית מתלים,בולמים. ידוע גם על STI שחזרה כמה פעמים על גרר, ובקשר לצ'מפיון כפי שהוזכר כאן השירוקו האדומה חזרה לבני- ברק מרוסקת, והמפיק מהתכנית טסט ראשון , מר ז'ק מזרחי שגרם לנזק, עוד אמר לצ'מפיון-ציטוט: "תנו לי רכב אחר במקומה" :?.

יבואני הרכב בישראל מכניסים את עניין מכונית המבחן לתחשיב הוצאות תקציב הפירסום שלהם, ואפילו לוקחים בחשבון שהרכב יחזור אליהם עם נזקים (אמרתי תקציב פרסום), כך שהמגזינים הנחשבים מובילים בארץ מודעים לכך, ומכאן הפתח להתעללות מצד כתבי הרכב קצרה. בכלל זה נהפך אצלם למובן מאליו ש"נקרע את האוטו".

ובכלל הכתבות שלהם רדודות וניכר כי הם "משומנים" בעצמם מהיבואנים - אז מגיע לכם יבואנים במקרה זה צ'מפיון מוטורס, אתם לא לומדים לקח, וכך הורסים כתבי הרכב מכוניות מבחן בישראל-נקודה.

פורסם
אותו הדבר קורה בכל העולם

תן לטופ גיר רנו לוגאן והיא תחזור כאילו סיימה סטייג' בוולס.

אל תשווה את ה"לייצנים" (כתבי הרכב) שלנו ל טופ גיר. שם ההפקה מודעת להוצאה

ותאמין לי שאין להם בעיה לשלם על נזקים. לעומת מגזיני הרכב בארץ שהמוטו שלהם זה התעללות נטו.

פורסם

תתנחם בעובדה שאתה הולך לקבל את הרכב עם צמיגים חדשים.

למתי קבעו לך את הנסיעה הבאה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תתנחם בעובדה שאתה הולך לקבל את הרכב עם צמיגים חדשים.

למתי קבעו לך את הנסיעה הבאה?

עוד לא קבעו. התקשרו ב- 09:45 כדי להודיע שהנסיעה של 10:00 התבטלה, הבטיחו להתקשר תוך שעה לקבוע חדשה, ומאז אני ממתין... כבר ציינתי בעבר שחבל שצ'מפיון מייבאים את המותגים האלה?

פורסם
אל תשווה את ה"לייצנים" (כתבי הרכב) שלנו ל טופ גיר. שם ההפקה מודעת להוצאה

ותאמין לי שאין להם בעיה לשלם על נזקים. לעומת מגזיני הרכב בארץ שהמוטו שלהם זה התעללות נטו.

ראית את הפרק הראשון של טופ גיר העונה?

ראית במוו 760 ומרצדס S AMG בדריפטים?

נראה לך שטופ גיר ישלמו על הצמיגים?

מה שאתה טוען מנותק מהמציאות.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אותו הדבר קורה בכל העולם

תן לטופ גיר רנו לוגאן והיא תחזור כאילו סיימה סטייג' בוולס.

ההבדל הוא שלפני שהורסים רכב בטופ גיר הם צריכים למלא המון טפסים ולהסביר מה הם עושים בדיוק.

הם לא עושים דברים סתם והכל שם מתוכנן עד הפרט האחרון.

אגב, בשבוע שעבר הם הרסו רנו סנדרו, שזה מספיק קרוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...