Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המךתות\תובנות לגבי פיגו 307 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרות לרכוש פגו 307, שמורה, הבעלים מוכרים, 12500 ק"מ, מנוע 2000, מהבעלים אני מבין ומאמין שאין שום בעיות מיוחדות.

קצת ביאס אותי הק"מ הגבוה, תצרוכת דלק 1:9 , ותהיתי לגבי המלצות תובנות לגבי הרכב מחברי הפורום,

תודה

פורסם

תצרוכת דלק זה פונקציה של צורת הנהיגה, אם הרכב שמור, גם 250K וגם יותר הוא יוכל לנסוע בלי בעיה, מנוע 2000 עושה רק טוב לרכב הזה, אתה יכול לעשות חיפוש קצר בפורום. אחזקה לא יקרה, מרווח טיפולים גדול בין טיפול לטיפול, אוטו שנותן תמורה טובה מאד לכסף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא הבנתי ,מה גבוה בקילומטראז'?

אפילו אם שכחת 0, ולרכב משנת 2002 יש 125ו אלף ק"מ, זה עדיין לא גבוה, בסך הכל ממוצע.

307 עם מנוע 2000 סמ"ק זה רכב מצויין, נוח, בטיחותי, חזק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתוך העיר עם נסיעות קצרות אתה יכול לשכוח מ 1:9 (ועוד ממנוע 2 ליטר...), יותר לכיוון 1:7-1:8 במקרה הטוב.

מה המחיר הנדרש ומהן הדרישות שלך מהרכב ?

איציק

- להבא כבד את עצמך ואותנו ובדוק שגיאות הקלדה לפני שאתה מפרסם הודעה (גם בכותרת וגם בגוף ההודעה ישנן טעויות קריטיות).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...