Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לעשות טסט לאוטו (פיאט בראבו) הכל היה תקין חוץ מהבדיקה האחורנה, זוג צמיגים קדמים גמורים(במילים אלה השתמש הבוחן). אני היתי בהלם הצמיגים נקנו באפריל 2008,נכון אני אוהב לפנות מהר וכל פניה בשבילי היא אתגר אבל עדין. האם שימוש מוגבר בצמיגים מעל הממוצע ככל שיהיה יכול לגמור ככה צמיג מאפריל 2008 עד נובמבר 2009? הצמיגים היו פאלקן דגם 512.

המחליפים הם רביעת צמיגי פאלקן 912 ב1300 שקל עם כיוון פורנט. האם המחיר נישמע בסדר?(תאריך:3309) כי אני ממש לא מבין במחירי צמיגים וכל מחיר מעל ה1000 נישמע כאילו עבדו עלי.

תודה.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

א. זה שכל פניה בשבילך היא אתגר - עם פיאט בראבו בכביש ציבורי - זה עצוב (ולא בגלל סוג האוטו , אלא בגלל הניסיון שלך "לאתגר" את עצמך בכביש ציבורי).

ב. זה תלוי, השנה (וחצי!) הזו - נסעת 5 אלף קילומטר? או אולי 50 אלף קילומטר?

ג. כל כמה זמן אתה מקפיד על לחץ אוויר?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האוטו נסע על הצמיג משהו כמו 20 אלף קילומטר להחץ האוויר מקפיד משהו כמו כל שבועיים. למישהו יש משהו להגיד על המחיר של ה912?

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

אני נוסע עם דנלופ SPSPORT 720 כבר 60K ק"מ ועכשיו אני מחליף אותם בגלל השחיקה בצד (כיוון פרונט לקוי) ובגלל שיש סדקים. הם עדיין אוחזים טוב למרות הכל.

*אומנם הם על קיה קרניבל אבל עדיין מופעל עליהם לחץ ומשקל בסיבובים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

סביר בהחלט.

אני חיסלתי זוג צמיגים בתקופה של כחצי שנה ו-10K...

חוסלו במהרה אחרי מספר גיחות למנחת בערד :oops:

בקיצור, זה תלוי בעיקר באופי הנהיגה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ככל הנראה הצמיגים נאכלו בגלל כיוון פרונט לקוי.

האם הצמיגים, שירדו מהרכב היו שחוקים רק בצד פנימי/חיצוני ?

פורסם

שבת שלום.

גיל ממה בדיוק אתה בהלם ? אם לטענתך כל פנייה היא אתגר.

מילא היה מדובר בצמיג מישלין,ניחא הייתי מבין.

אבל פלקן ? ze512 ? שהדגם הנ"ל ז"ל היה רק "איכות" בינונית ולמטה ממנה.(אם בכלל אפשר לומר את המילה איכות)

מצטער הייתי חייב.

גם אצלי נגרסו בכייף תוך פחות משנה וחצי רבעייה כזו.ולמרות שאופי הנהיגה שלי רגוע מאוד.

מה לעשות זבל=צמיג שלדעתי,כבר לאחר חצי שנת שימוש איבד כל קשר עם הכביש,וגם שנוטה להתייבש ולפתח סדקים בכל מקום אפשרי,

והאמת היא שלא הבנתי את הקטע לייצר צמיג שפורמט הסולייה שלו נראה מראש עגול נמוך ושחוק כמו רכב שנסע על 45 מעלות.

מקווה בשבילך שבדגם החדש שרכשת תוקנו הליקויים הזוועתיים.

בהצלחה.

פורסם

+1.

אצלי גם הלכו זוג פאלקן אחרי שנה וקצת ו 20K ק"מ של נהיגה בינעירונית סופר רגועה בגלל כיוון פרונט לקוי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן היו שחוקים בצד הפנימי חיצוני, באמצע היו נראים דווקא בסדר גמור.

זה אומר שזה נטו כיוון פרונט לקווי?

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
שבת שלום.

מילא היה מדובר בצמיג מישלין,ניחא הייתי מבין.

אבל פלקן ? ze512 ? שהדגם הנ"ל ז"ל היה רק "איכות" בינונית ולמטה ממנה.(אם בכלל אפשר לומר את המילה איכות)

מה בדיוק הקשר?

אם הצמיג לא מחזיק הרבה זמן - הוא לא איכותי?

אז כל הסמי סליקס והלאה הם חרא של צמיגים לא איכותיים? (לא שהפאלקן ספורטיבים או קרובים לכך - אני מסכים שהם לא משהו אבל עדיין)

אתה חושב שמישלין יחזיקו יותר מפאלקן - רק כי הם מישלין?

אתה חושב שאריכות חיים הם סימן לאיכות הצמיג?

אם כן - אתה טועה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה חושב שמישלין יחזיקו יותר מפאלקן - רק כי הם מישלין? בוודאי,ללא ספק.

אתה חושב שאריכות חיים הם סימן לאיכות הצמיג? גם,אבל לא רק.קרא שוב מה כתבתי.

• תוכן חדש...