Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן לכולם.

ברשותי גולף 1600 ידנית שנת 99 שעברה 74 אלף עד היום,עד כאן הכול בסדר.

לפני חודשיים התחילו לי בעיות בהנעה:ריח חזק של דלק,האוטו קרטע ולפעמים אף נכבה. כול אלו חשוב לציין קראו לא רק כשהיה קר אלא גם כשהיה בחוץ 33 מעלות לקח לאוטו המון זמן להתחמם.

כאשר הוא התחמם ריח הדלק פסק אך הקרטועים נמשכו אומנם לא באותה עוצמה כמו בהנעה אבל ללא ספק קרטועים מורגשים.

הלכתי לצ'מפיוון מוטורס ושם האוטו נשאר יומיים וחצי,ועכשיו אני יסביר למה:

קודם כול חשוב לציין שהידע שלי במכניקה של רכבים לא גבוהה אז אנא סלחו לי,נאמר לי שברכבי 4 צילנדרים,ושכל אחד מהם מספק 210 אפ פי אס (לא נראה לי שזה השם...) זאת אומרת שארבעתם יחד מספקים 840.

אצלי באוטו שניים מספקים 210 ושניים 130-140,לפי הקול של המוסכניק בטלפון כשהוא בישר לי את הבשורה הבנתי שהמצב חמור.

בצ'מפיון (שזה המוסך שכול הנ"ל טופל,למי שלא הבין) אמרו לי שהמנוע לא ישרוד בצורה הזאת לאורך זמן ושטיפול כזה יכול להגיע ל-15 אלף ש"ח שזה אומר מנוע חדש.

רק לציין שבעיות הקרטועים נפסקו ובדיוק כשחשבתי שואוו סופסוף סיימתי עם התקלות אז באה לי הכי גדולה ואני באמת בבעיה,אני חולה על הגולף שלי ואני שומר עליה מאוד וקשה לי כי אמרו לי להפטר ממנה מהר לפני שאני ידפק עם מנוע אבוד.

שאלתי היא כזאת, אם יש פה מישהו שנתקל בבעיה כזו פעם,או מישהו שמכיר או אפילו שחושב שהוא יודע אני אשמח ואקשיב לכול עזרה שתבוא,בתודה אליה.

פורסם

החדשות הרעות הם שהמנוע שלך גוסס וזמנו יבוא מוקדם או מאוחר.

החדשות הטובות הם שזה בסך הכל בעיה מכאנית והכל ניתן לתיקון.

לפי דעתי ההערכה של 15K ש"ח היא מנופחת ברמות מטורפות. אפשר לסגור את הסיפור קצת צפונית ל-5K ש"ח ע"י אוברול למנוע הקיים או להתקין מנוע מייבוא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תנסה להחליף חוטי הצתה. סביר להניח שהם המקור לבעיה. אם לא נסעת הרבה זמן עם הקרטועים, סביר להניח שלא נגרם נזק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תנסה להחליף חוטי הצתה. סביר להניח שהם המקור לבעיה. אם לא נסעת הרבה זמן עם הקרטועים, סביר להניח שלא נגרם נזק.

ותמצא מוסך נורמלי...

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מה הקשר בין חוטי הצתה לקומפרסיה נמוכה ?

מה שכן , אני ממליץ לגשת לעוד מוסך כדי לקבל חוו"ד נוסף .

• תוכן חדש...