Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב מתכנן להשתדרג לאיזה סאט איביזה 2000, אני מראש מכין את עצמי שהסאונד יהיה בסיסי בקושי אז אני מתכנן לשדרג הכל, השאלה שלי היא כזאת, אני אוהב מוזיקה, יש לי קצת ניסיון בתחום מרקע גיטרות חשמליות ומגברים ולכן אני יודע להעריך מוזיקה באיכות טובה ומחש משהו מעבר לסטוק של סיאט או כל רכב קופה קטן, השאלה שלי מה אני צריך בשביל זה (מגבר, סאב, כמה רמקולים קומפוננט לא קומפוננט) וכמה יעלה לי סט טוב כולל הרכבה כולל הכל.

תודה מראש.

פורסם

כל תקציב יתן לך אופציות שונות, חלקן טובות יותר וחלקן פחות.

כדי שיהיה אפשר להתחיל, חייב שתתן תקציב למערכת העתידית, על מנת שיהיה אפשר לדעת איזה רכיבים אפשר להציע.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

יש אנשים שמסתפקים במערכות BUILD-IN,ויש שמשקיעים עשרות אלפי שקלים ועדיין לא מגיעים לתוצאות הרצויות

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

שלום וברוך הבא.

ראשית, אתה צריך לדעת מה התקציב שלך לשם כך.

עקרונית, אם אתה לא מכוון להשקעה מאד גדולה ו/או לא מעוניין בבניות פיבר והתאמות שדרושות בד"כ לסט קומפ' של 3 חלקים, אתה צריך סט קומפ' 2 חלקים איכותי, סאב קטן-בתיבה לא גדולה אך תואמת וייעודית עבורו, ומגבר 4 ערוצים טוב. זוג אחד עבור סט הקומפ' ובגישור הזוג השני - את הסאב.

לחלופין, מגבר 2 ערוצים טוב עבור הסט ומגבר מונו עבור הסאב.

היית מציע וממליץ לך לבוא ביום שישי למפגש האודיו של הפורום ברמת גן, להתרשם ממערכות שונות, מסטים שונים, הגברות שונות וכו' ולגבש כוון כללי.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה רוצה אז כדאי לקנות יד2 ( יש בפורום דברים טובים שנמכרים בזול יחסית לחדש) ואז תהיה לך מערכת טובה יותר מהתקציב ששילמת.

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה,

עכשיו סט כמו פרטתם פה, מגבר 4 ערעוצים סאב קטן ו2 קומפוננטים, לא היי אדג' אבל שלא יהיה של שופרסל, כמה עולה + - ?

פורסם

ה3000 כולל התקנה וחיווט?

אם כן אז תלך על מורל דווטק אוביישן. מגבר jbl 1004 יד שניה ואם אתה רוצה גם רמקולים אחוריים אז תלך על טמפו קוקסיאלים.

סאב יכול להיות p2/c12/סרווין וגה הד יד שניה ומה שנישאר להתקנה וחיווט.

לדעתי.

• תוכן חדש...