Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש דיליי בלחיצה על הגז ב-DSG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

נסעתי על 3 סוגי גירים, רובוטי, ידני, ואוטומטי.

מבחינת זמן תגובה של האוטו אחרי שלוחצים על הגז, הידני מגיב מיד, איך שלוחצים האוטו ישר מאיץ.

באוטומט יש דיליי קצר, שאותי אישית זה ממש מעצבן.

על רובוטי נסעתי רק נסיעה של איזה 20 דקות אז אולי לא הרגשתי אותו מספיק אבל הדיליי היה יותר גרוע מהאוטומטי אפילו, למרות שהקלאץ' אמור להיות נעול.

השאלה איך זה בדי אס ג'י?

האם זה מגיב מיד כמו ידני?

או עם דיליי קצר כמו אוטומט?

או אולי משהו ביניהם?

תודה.

פורסם

אני לא מרגיש שום דיליי. יוצא לי להרגיש דיליי רק כשאני מעביר מ-D ל-R ממש מהר כשהרכב עדיין לא עצר לגמרי ואז מרגישים מכה כזאת ויש טיפה דיליי.

פורסם
אני לא מרגיש שום דיליי. יוצא לי להרגיש דיליי רק כשאני מעביר מ-D ל-R ממש מהר כשהרכב עדיין לא עצר לגמרי ואז מרגישים מכה כזאת ויש טיפה דיליי.

אני לא מצליח להבין את האנשים שאוהבים להרוס את המכוניות שלהם:evil:

פורסם

מן הסתם יש דיליי כשאתה על מצב "אוטומט", נותן מכת גז והגיר מוריד הילוך (או שניים, או שלושה, או ארבעה, או חמישה - גם זה קרה לי...). בשאר הזמן הדיליי הוא כמו בידני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לזה סיבה הגיונית או שאתה פשוט נהנה להרוס את הרכב שלך?

V5

פורסם

זה קורה רק במקרים שאני ממש ממהר ברמות או שאני לא שם לב. ותאמינו לי שאחרי כל פעם כזו אני מצטער ובקושי נוגע בגז כדי "לכפר" על מה שעשיתי(זה נשמע מפגר אבל ככה זה כואב על רכב חדש..) וזה קרה לי רק פעם אחת ומאז אני עוצר עצירה מוחלטת ואז מעביר הילוך.

פורסם

אם זה קורה לך רק במקרים שאתה ממהר, ואחרי כל פעם כואב לך, איך זה קרה לך רק פעם אחת ? 8)

בתוכנית כולם אוהבים את ריימונד נאמר פעם "It is like your mouth is falling down the stairs"

!AWDSOME

פורסם

דווקא הדי אס ג'י מחליף מהר יותר מאוטומט ממוצע.לי זה נשמע כאילו נסעת על רכב דיזל ובדיזל יש דיליי.

פורסם
ברור שידני יגיב לך מהר יותר,זה דבר ידוע-לא סתם הפתיחות של הידני טובות יותר מהאוטומט.

יוסי, מכללי הפורום:

לא יודעים את התשובה בוודאות, אל תענו !

אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון ;

בד"כ, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים וגורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.

DSG איננה תיבה אוטומטית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש טיפה דיליי ביציאה מהמקום, במיוחד אם אתה ממהר - הרבה גז והתיבה משתהה קצת. בנסיעה רגילה אין דיליי רציני. בתפעול ידני אין בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...