Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית טנדר עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי חקלאי המחפש טנדר 4*4 דבל קבינה לצורך עבודה. הכי חשוב זה טנדר שיהיה אמין ויוכל לסחוב עליות עמוס.

התקציב עד 110K. האידאל היה טנדר טויוטה 4*4 אולם אין להשיג במחיר הגיוני (אנשים דורשים 10-20K מעל המחירון ללא סיבה). מה הטנדר שאתם מציעים? ההאנטר עושה רושם כרכב עדין מדי..מה לגבי נבארה 2007 (אני יודע שקצת מעל התקציב, יתכן ונוכל להתגמש)? שמעתי שכבר מתגלות תקלות והוא יקר מאד לאחזקה...

אשמח לשמוע עצות מבעלי טנדרים רלוונטיים או אם מישהו מוכר טויוטה 4*4 שמור בתקציב הנ"ל

בתודה מראש

קובי

פורסם

אני לא יודע למה אתה בודק את ההילקס, לדעתי הוא לא רכב שמצדיק את המחיר שמשלמים עליו.

מה שאתה צריך זה איסוזו DMAX, כמו כן לא יצא לי להיות בנבארה אבל הניסן ווינר חזק יותר מהDMAX ובעל כושר העמסה גדול יותר.

קובי

• תוכן חדש...