Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן עברתי למודיעין ואני רוצה להירשם לחדר כושר.

ביקרתי בשניהם, ההבדל ברור אבל המחיר בהולמס פלייס לא נראה לי שפוי.

אם יש פה כאלה שמכירים את שניהם אני אשמח לשמוע את דעתכם, יש משהו להיזהר ממנו או לקחת בחשבון לגבי האגו בקניון?

אני לא יכול להתפשר על המנוי החלקי בהולמס פלייס כי אני רוצה גם בוקר וגם ערב, על הבריכה לעומת זאת אני יכול בקלות לוותר אם כי היה יכול להיות נחמד מדי פעם.

המטרה היא אך ורק לחזור לכושר אחרי כמה שנים של קפה/מחשב/עוגיות במשרד

תודה!

פורסם

אני מתאמן בהולמס פלייס בקריון, מחיר פי מיליון בערך ממה שהיה עולה לי בקאנטרי קלאב קרית ביאליק ממול, אבל שווה כל שקל.

הבדלים של שמים וארץ כמו שאמרת, ההולמס פלייס יש אווירה, עיצוב, מכשירים ונוחות שגורמים לך לרצות לחזור לשם.

על מכשירי האירובי יש טלוויזיה אישית שמעבירה את הזמן בטירוף, המלתחות תמיד נקיות ומצוחצחות, קולרים עם מים טעימים וכל הזמן קרים, פשוט כיף.

את המכון כושר השני שיש במודיעין אני לא מכיר, אבל האם הוא גורם לרצות לחזור אליו? או שהוא נראה כמו מכון כושר מכלא אמריקאי?

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...