Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני רכישה של מגבר הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין ה100.4 c ל100.4d

האם יש הבדלים משמעותים

יורכב על המגבר

היבוריד או פוקאל kp2 או אולי ביכלל קרלוס

תודה

פורסם

התשובה לא השתנתה בחודשיים האחרונים.

שאלת את זה כבר וקיבלת תשובה.

האות בסוף מס' הדגם מציינת את מס' הרוויזיה. A, B, C, ועכשיו D.

ברוויזיה D הקרוס משוכלל יותר, דבר שנותן לך גמישות רבה יותר בחיתוך האלמנטים וכן הספקים מחוזקים יותר.

אם כעת או בעתיד לא יהיה לך צורך ב'תוספות' הללו, קח את הC וחסוך את כמה מאות הש"חים הללו.

בהצלחה.

פורסם

לא בדיוק מישהו הוסיף לי בפרטי את התשובה הבאה

לגבי הסאנדאון, ההבדל זה בקרוס ובספקי כח, היו בהתחלה המון מגברים שהיו מתקלקלים ולכן יצאו רוויזיות אחרות שוב ושוב עד שהגיעו לנוכחית, והיד עוד נטויה.

פורסם

"גמישות רבה יותר בחיתוך האלמנטים וכן הספקים מחוזקים יותר" שכתבתי, זה בדיוק "ההבדל בקרוס [גמישות רבה בחיתוכים] ובספקי כח [הספקים מחוזקים]" אז זה כן בדיוק.

לגבי הסיפא בהודעה שקיבלת, אני מניח ממתחרה עיסקי, זה קשקוש מוחלט. אחרת הוא לא היה שולח את זה בפרטי. סתם נסיון עלוב ואווילי להציג באור רע את המוצר המצוין הזה.

Sundown מחדשת, משפרת ומשכללת תדיר את מוצריה. לא בכדי מדובר נכון להיום ברכישה המשתלמת ביותר והמומלצת ביותר ברמה ובטווח המחירים הללו.

"הקנאה, התאווה והכבוד – מוציאים את האדם מן העולם"

מסכת אבות ד', כ"ח.

פורסם

לגבי הסאנדאון, ההבדל זה בקרוס ובספקי כח, היו בהתחלה המון מגברים שהיו מתקלקלים ולכן יצאו רוויזיות אחרות שוב ושוב עד שהגיעו לנוכחית, והיד עוד נטויה.

ומי הגאון שרשם את זה?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

מה שהזוי, שתאחלס לרוב חברי הפורום יש את סידרה C ולא סידרה D,

ואני לא רואה שמישהו התלונן על תקלה, למעשה מעולם לא שמעתי בישראל על SUNDOWN מקולקל :shock:

פורסם

אוקי קיבלתי אני קונה השבוע עוד משהו מערכת חשמל פשוטה של מאזדה לנטיס תוכל להחזיק

סאב 12 אבקו

סאנדאון100.4+1500ג

+קומפונט כמו היבוריד קרלוס או kp2

לא יודע עם קשור אבל ר"ד 9887

אני יצטרך קבל לדבר כזה איזה חיוט יתאים?..

פורסם
מה שהזוי, שתאחלס לרוב חברי הפורום יש את סידרה C ולא סידרה D,

ואני לא רואה שמישהו התלונן על תקלה, למעשה מעולם לא שמעתי בישראל על SUNDOWN מקולקל :shock:

דווקה אני כן שמעתי על סאנדון מקולקל ואפילו על כזה שנישרף... תריץ חיפוש בפורום פתחו על זה שישור בהתקנה של רוני

פורסם

אפשר קישור לאשכול שאתה מדבר עליו?

ומי ששלח לך את ההודעה הפרטית הזאת בטח לא יודע איך סאנדאון נראה בכלל או שבחיים לא היה לו מגבר כזה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תיתפלא שיש לו כמה מוצרים +מונו שרכש מאלי ורוני(שאגב אותם הוא שיבח כאנשים ניפלאים ושהשרות מעולה ושאר הרכיבים שם טובים כגון הקרלוס והמונו +יש עוד סוגים של מגברין מה שעכשו במצבע )אבל את הדגם הזה ספציפי הוא אורמ שעדיף לא לקנות

בקשר לשירשור על המגבר שנרשף הנה לינק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=232637

אבל לאחר בדיקה הבנתי שכתוב שהוא נישרף ביגלל הסאב אאסנארל

אז טעות שלי וסליחה

פורסם

"על הדרך "הצלחנו" לשרוף מגבר סאנדאון אחד (הראשון לדברי רוני), אבל לא למהר להאשים את המגבר! אחרי בדיקות חוזרות ונשנות הגענו למסקנה שהסאב עצמו היה תקול,"

חוכמה גדולה, הרכיבו סאב שמקצר על המגבר, ונשרף המגבר.

זה כמו להגיד שיש סאנדאון שנשרף - כי האוטו עלה באש.

*ערכת לפני שהגבתי :)

פורסם

:roflmao:

העיקר המון מגברים היו מתקלקלים והיד עוד נטויה.

תשלח לאיש הסודי ששלח לך את הה"פ הזו את התמונה הזו:

%D7%A0%D7%A2%D7%9C%20%D7%97%D7%95%D7%9D.jpg

אתה יודע מה? עדיף שתשלח לו את התמונה הזו:

346235.jpg

פורסם

וגם אם נשרף, אז מה? אם אני לא טועה המדיניות היא להחליף את המגבר בחדש, לא מתקנים אותו.

עד היום כל המגברים הוכיחו את עצמם כאמינים בצורה מוחלטת ובעלי תמורה נהדרת למחיר. זה שיש אנשים צרי עין ובעלי אינטרסים כאלה ואחרים זה משהו אחר, הישראלי המכוער במלוא הדרו :roll:

אגב לעניין הרויזיות, זהו מהלך תקין המתרחש בכל מוצר לאורך חייו. גם רכב עובר אי-אילו שינויים, אפילו כמה עשרות באותה שנה. כאן משנים ערך של קפיץ ושם מחליפים חיישן X בחיישן תוצרת Y וכו'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה לי מי ששלח לך את ההודעה הפרטית משקר ובכלל אין לו ציוד כזה אחרת הוא היה מגיב באשכול הזה ולא מתחבא כמו ילדה בת שתיים בעילום שם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...