Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש פה מישהו שמבין בתוכנת DC++?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בערב הורדתי את תוכנת הDC++ בגרסא הישראלית, התחברתי לשרת אחד והתחלתי להוריד, לאחר 5 שעות השרת התנתק לבד ומאז אני לא מצליח להתחבר לשום שרת בשום רשימה.

כבר הפכתי את כל גוגל בנסיונות לפתור את העניין, האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

פורסם

התעסקתי בזה פעם,קראו לזה סבבהDC או משהו בסגנון.

על פניו הגרסה הישראלית לא הכי תקינה שבעולם. ובכלל להוריד תוכן ישראלי משם זה כמו לחזור לעבוד עם קאזה - לא יעיל בעליל ;)

אם זה לא מתחבר לך לאף שרת בדוק הגדרות של ה FW שלך (אם קיים ו/או עובד).

לחילופין,תוריד את REVCONNECT.

זה DC++ רק שמאפשר להוריד את אותו קובץ שאתה מחפש,ממספר מקורות בו זמנית - מקסום רוחב הפס שלך :)

אם שם זה כן יתחבר לך ל HUBS אז יש לך בעיה בגרסה הקודמת.

אם גם בזה לא יתחבר לאף HUB אז זאת כבר בעיה במערכת הפעלה.

תעדכן :)

שבוע טוב

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אכן SABABADC זאת הגרסא הישראלית.

ניסיתי את סבבה DC בגרסאות 0.690 ו-1.02S. ובהן אני לא מצליח להתחבר להאבים אבל כן מוריד רשימות האבים וגולש דרך דפדפן התוכנה.

DC++ הרגיל (המקורי) והREVCONNECT. בהן אני מצליח לגלוש דרך דפדפן התוכנה אבל לא מצליח להוריד רשימות האבים.

אני לא משתמש בשום פיירוול, גם המקורי של הווינדואוס מכובה. אין לי שום ראוטר.

עצות?

• תוכן חדש...