Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם !

הלילה , לפני כחצי שעה בערך , הייתי עם מישהי בביתי .

המוזיקה פועלת על ווליום מעט גבוה , אלכוהול .. את השאר תדמיינו בכיף .

לפתע - הפסקת חשמל !

ולפתע - החשמל חוזר !

בדיקו 30 או 60 שניות לאחר מכן - דפיקה בדלת , עוד דפיקה .. בחירה שלא לענות מניבה עוד דפיקה בליווי המילה "משטרה" .

פתחתי את הדלת , שם עמד השוטר .

תחילה , התנצלתי על הרעש , מסרתי ת.ז לבקשתו ושם מלא ומיד לאחר מכן , הטחתי בפניו את "האשמה" :

אני : ואולי תוכל לענות ולהגיד לי מי כיבה לי את מפסק החשמל בדיוק דקה לפני שדפקת לי בדלת ?

השוטר , מגמגם : הממ .. אה .. אולי נפל לך המפסק .. המממ .. אהה ..

אני : אה באמת ? אני רוצה בבקשה מספר אישי , אדון ***** *****

הוא : מוסר את המס' האישי , מאיים בדו"ח שיגיע מאוחר יותר ולאחר שאני מודיע לו שאבא שלי עורך דין ושהוא אחראי לכל התוצאות באשר יהיו , הוא ממשיך לאיים בדו"ח .

ושאלותיי הן :

1. האם במקרה רעש חריג , מותר למשטרה לנתק את החשמל לדירה ?

אם אני אביא הוכחות באמצעות טביעות אצבע מהמפסק , האם זה יעזור לי ?

2. האם יש באפשרות השוטר לקנוס אותי שלא במקום ? מדובר בדציבל רעש נמוך , המערכת הייתה על ווליום 20-25 לכל היותר . לטענתו , את המערכת "שומעים מקצה הרחוב" אך הרעש היה נמוך מכדי שישמעו אותו מתחת לבניין וגם אם כן , זה רק מתחת לבניין .

מה החוק אומר בנושא ?

הדבר מאוד עיצבן אותי , לכן בחרתי לבוא ולכתוב כאן במיידי , כי אין לו שום זכות חוקית לנתק לי את החשמל בבית ואני - אני מאלה שלא מוותרים , אני מאלה שיכולים להילחם שנים על גבי שנים רק שהבן-אדם השפל הזה ייענש ויקבל את המגיע לו .

מה אתם אומרים ?

נ.ב

והבחורה עם המשקפיים ? היא הייתה עם השוטר ובחנה אותי מהרגליים , למעלה עד הבוקסר וחזרה לחולצה שזרקתי עליי . נראה היה כי התחרטה שלידה יש שוטר ערס שחש גבר לנתק לי את המפסק .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אתם אומרים ?

אני אומר שבשעה 1 בלילה לא צריך להיות פרזיט ולשמוע מוזיקה בווליום גבוה מבלי להתחשב בשכנים.

אני מקווה שבמקום לעשות מעצמך צחוק אתה תפנים את המקרה ותלמד ממנו להבא.

פורסם

תראה , ברור לי שהווליום היה גבוה וששגיתי - זה לא קורה בדרך כלל וזו הפעם הראשונה , אך בכל זאת - למה לעאזעל לנתק את המפסק של החשמל ? באיזו רשות ?!

פרזיט או לא , זה לא חוקי !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

לך תוכיח שהוא הוריד לך את המפסק!

טביעות אצבעות? הצחקת את משטרת ישראל.

בקיצור רד מזה, שכח מזה ותעבור לאוזניות.

תהנה מהעובדה שלא קיבלת דו"ח.

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא לא קיבל דו"ח - דו"חות חטאים נהוג לשלוח אח"כ בדואר.

בנוגע לחשמל - לך תוכיח. אם תוכיח בעיקרון אסור.

ואני מסכים ומחזק, לא מכובד לשמוע מוזיקה חזק בשעה 1 בלילה.

פורסם

ניתן לשמוע על ווליום גבוהה ללא בעיה כלל באוטו במקום מרוחק מבניינים ובתים :roll:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לפותח השרשור,

אתה קצת סותר את עצמך,מצד אחד אתה מודה שהווליום היה גבוה ומצד שני אתה אומר שה"דציבלים היו נמוכים".

מעבר לזה,

מה בדיוק אתה מנסה להשיג בזה שתוכיח שהשוטר הוריד לך את המפסק ? מכתב התנצלות ? התנצלות בע"פ ?

שיעשו לשוטר "נו נו נו" ?

על הנייר אולי השוטר שגה כשהוריד לך את ה"שלטר" (אם זה באמת היה הוא),בתכל'ס, יצחקו עלייך כשתבוא להתלונן על כזה דבר.

ובכלל,מי ישמע איזו עבירה חמורה על החוק בוצעה כנגדך,כולה הורידו לך את המפסק, אוי אוי אוי.....

נעשה לך נזק לאיזשהו מוצר חשמלי ?

אם כן אז תדרוש פיצוי (שוב,לאחר שתוכיח מעל לכל ספק שאכן השוטר היה זה שהוריד את המפסק,כן?).

לא נעשה לך נזק ?

שכח מהעניין ותפסיק להיות פרזיט,אתה גר בבית משותף.

כשתגור בוילה עם 20 דונם אדמה מסביב תשים מוזיקה באיזו עוצמה שאתה רוצה עד שתקרע לעצמך את עור התוף, כל עוד אתה גר בבניין משותף אל תתפלא שמופיע לך שוטר ב-2:00 בלילה ושהחשמל "נכבה מעצמו".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

להוכיח את זה לא יהיה קל. האם ייתכן שאחד השכנים שיחק עם השלטר?. בכל אופן ואיך שלא תסתכל על זה אם השוטר הוריד את השלטר הוא אידיוט.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

יש לך שכנים נחמדים, הזמינו שוטר ובלאגנים, איפה אתה גר?

אם היית שכן שלי בנתניה זה היה נגמר אחרת :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עזוב רגע את השוטר , הבחורה במשקפיים סתם עמדה שם באחת הלילה ?

או שהיא שכנה שלך ?

שוטרת שהיית איתו בתפקיד?

בכל מקרה , יש לך משימה הרבה יותר חשובה ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני חושב שאתה אדיוט גמור...

.

.

.

.

היית מזמין אותם אליך הביתה, הרי ידוע ששוטרים מגיעים בזוגות (יש לזה הסבר הגיוני -ועל זה בפעם אחרת), וברור שהוא לא היה שוטר אלא החבר של השכנה מלמטה שקנה תחפושת של שוטר במיוחד בשביל זה...

עוד אפשרות היא ששניהם הם חברים של הבחורה המתארחת אצלך, וזו היתה "בחינה" לראות אם אתה ספונטני.

בקיצור, פספסת הזדמנות :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
להוכיח את זה לא יהיה קל. האם ייתכן שאחד השכנים שיחק עם השלטר?. בכל אופן ואיך שלא תסתכל על זה אם השוטר הוריד את השלטר הוא אידיוט.

ירון

השוטר ממש לא אדיוט, להערכתי הוא הוריד את השלטר כדי לוודא שהרעש אכן בוקע מהדירה הזו.

תאר לך איך היית מגיב אם באמצע הלילה היה מעיר אותך שוטר רק כי טעה לחשוב שמקור הרעש הוא מאצלך.

הפעם לשם שינוי אני מצדיק את כחולי המדים.

פורסם
הדבר מאוד עיצבן אותי , לכן בחרתי לבוא ולכתוב כאן במיידי , כי אין לו שום זכות חוקית לנתק לי את החשמל בבית ואני - אני מאלה שלא מוותרים , אני מאלה שיכולים להילחם שנים על גבי שנים רק שהבן-אדם השפל הזה ייענש ויקבל את המגיע לו .

תגיש תלונה במשטרה ובמח"ש.

בהצלחה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על איזה חוק בדיוק השוטר עבר כשהוא הוריד לך את השלטר?

על מה בדיוק אתה רוצה להעניש אותו? על זה שמשטרת ישראל (לשם שינוי) עוזרת לתושבים?

אני מעריך שלפני שהוא הוריד לך את השלטר הוא ניסה לדפוק בדלת, אבל כנראה שהמוזיקה היתה כל כך חזקה שאפילו לא שמעת.

• תוכן חדש...