Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי לא עו"ד , זה מה שאמרתי לשוטר .

בכל מקרה , יש לי משפחה חורגת שבה יש עורך-דין , אך זה לא הקייס .

הקייס הוא ששגיתי , שמעתי מוזיקה בקול גבוה מדי , גרמתי לאי נעימות השכנים והתנצלתי בפני השוטר על כך .

אך טרם הנגיעה במפסק , לא נשמעה כל דפיקה על דלתי .

ולא , המוזיקה לא הייתה כל-כך גבוהה , כי המיקום שלי היה מאוד קרוב לדלת , גם עם מוזיקה, הייתי עדיין שומע את הזמזם של הדלת .

לא קשה לשמוע שהרעש בוקע מדירתי שלי , שכן אם היה דופק על הדלת או מצלצל הייתי מנמיך במיידי , מתנצל בפניו וגם בפני כל השכנים - כי אני לא פרזיט כמו שרובכם כנראה חושבים , פשוט טעיתי כמו כל אדם אחר .

לצערי , השוטר בחר בדרך אחרת - לכבות את השלטר .

בפעם האחרונה שניתקו לנו את החשמל בבית , הייתה כשאימי ז"ל הייתה מונשמת עם חמצן ואבי היקר שכח לשלם את חשבון החשמל .

את החשמל ניתקו והמנתק - נעלם .

את הנשימה , אף אחד לא הצליח להחזיר לאימא שלי , רק במזל היא שרדה עד להחזרת זרם החשמל .

אז אולי זה נראה לכם מטומטם להתלונן על כזה דבר , אבל מעבר לנזק חשמלי - יכול להיגרם נזק בלתי הפיך לאדם ואולי אף מוות כתוצאה מחוסר הגעת חמצן למוח כשהוא מונשם באופן סיסטמטי על ידי מכונה\בלון חמצן .

תחשבו שוב .

יש ? .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכם !

הלילה , לפני כחצי שעה בערך , הייתי עם מישהי בביתי .

המוזיקה פועלת על ווליום מעט גבוה , אלכוהול .. את השאר תדמיינו בכיף .

לפתע - הפסקת חשמל !

ולפתע - החשמל חוזר !

בדיקו 30 או 60 שניות לאחר מכן - דפיקה בדלת , עוד דפיקה .. בחירה שלא לענות מניבה עוד דפיקה בליווי המילה "משטרה" .

אז אולי זה נראה לכם מטומטם להתלונן על כזה דבר , אבל מעבר לנזק חשמלי - יכול להיגרם נזק בלתי הפיך לאדם ואולי אף מוות כתוצאה מחוסר הגעת חמצן למוח כשהוא מונשם באופן סיסטמטי על ידי מכונה\בלון חמצן .

תחשבו שוב .

יש ? .

גם לפי התיאור שלך הניתוק היה לזמן קצר ביותר.

אני מבין את הטראומה שעברת עם אימך ז"ל, אבל להשליך את העניין הזה בכל כובד משמעותו הסימבולית דווקא על השוטר - ניראה לי שזה מוגזם משהו.

טעית, הפרעת לשכנים (עובדה שהוזמנה משטרה), למד מזה וסע הלאה, חבל על האנרגיה השלילית שיש לך בשל עניין שולי כל כך.

• תוכן חדש...