Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אומר שבשעה 1 בלילה לא צריך להיות פרזיט ולשמוע מוזיקה בווליום גבוה מבלי להתחשב בשכנים.

אני מקווה שבמקום לעשות מעצמך צחוק אתה תפנים את המקרה ותלמד ממנו להבא.

תקרא את מה שכתבו לך כאן (ובמקום לחשוב על תלונה מול שוטר שעושה את העבודה שלו) ותפסיק להפריע לשכנים

פורסם

אני מעריך שלפני שהוא הוריד לך את השלטר הוא ניסה לדפוק בדלת, אבל כנראה שהמוזיקה היתה כל כך חזקה שאפילו לא שמעת.

בדיוק אותה המחשבה שעלתה לי לראש.

SeazeR אני בטוחה שכל המקרה הזה לא קרה בכוונה, אבל כדאי להתחשב בשכנים גם אם אתה נמצא עם בחורה או בכל אירוע אחר.

יש אנשים שעובדים ומתעוררים לעבודה, בשעה שאתה בדיוק מתהפך מצד ימין של המיטה לכיוון צד שמאל והשעה 01:00 בלילה היא שעת השינה שלהם.

*במח"ש לא יטפלו באירוע הזה מכיוון שאין כאן עילה לפלילים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סקרן לדעת אם השלמת את מה שהתחלת עם הבחורה אח"כ.

כל הבילבולי מוח על שוטרים ומוסיקה מפריעים לך להתרכז בזה כנראה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם אם השוטר הוריד אז מה קרה? לפחות הוא בדק מאיפה הרעש ולא דפק והעיר אנשים סתם. השוטר לא שמע מוסיקה באחד בלילה והפריע לשכנים, ההתנהגות הגרועה היא של פותח השרשור כי הוא זה שהקפיץ שוטר בגלל שבא לו לשמוע מוסיקה חזק.

פורסם

הכל טוב ויפה ואכן פותח השרשור אחראי לתחילתם של האירועים וסיומם בהתנהגותו.

אך זה מעלה שאלה מעניינת באם (אם) השוטר הוריד את השלטר היכן עובר הגבול שלו אל מול "הסכנה" הניצבת מולו.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

למה אתם קטנונים לגבי השוטר? עדיף ששוטר יהיה חכם ויוריד את השלטר ולא יעיר אותי סתם בגלל שכן דביל ששומע מוסיקה חזקה ב1 בלילה.

פורסם
גם אם השוטר הוריד אז מה קרה? לפחות הוא בדק מאיפה הרעש ולא דפק והעיר אנשים סתם.

ואולי אחד השכנים הזמין משטרה, והראה לשוטר בדיוק מאיפה הרעש, ואיפה השלטר?

בכל מקרה, לשמוע מוזיקה בווליום גבוה באחד בלילה זה באמת לא יפה.

אגב, מה זה 20-25? יש מערכות שטווח הווליום שלהם נע בין -25 ל+25.

נ.ב. תגיד תודה שאין לך שכן מהנדס אלקטרוניקה רוסי מופרע שיכול לבנות תותח EMP מתנור מיקרוגל ביתי ולשרוף לך בבית כל מה שיש בו מיקרוצ'יפ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם היה נגרם נזק לאחד מאביזרי החשמל שיש בדירה בגלל ניתוק החשמל והדלקתו המהירה?

מחשב? רסיבר? מקרר? כל דבר שיכול להנזק מנפילת מתח והדלקה מהירים שכאלה

מה אז?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...