Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנית הקודמת הייתה דומה, רק במקום ל60 היה צריך להגיע ל72.

חצי שנה לפני שהיו אמורים להגיע לרמת המס הזאת "פתאום" נוצר מס חדש שהקפיץ את המס חזרה ל90 אחוז.

מה שיקרה עכשיו זה שיורידו מ90 ל85, אח"כ ל80, יעלו מס על דלק.

יורידו ל75, יעלו עוד מס על דלק.

יורידו ל70, יעלו מס על חנייה.

יורידו ל65, יעלו מס על חלקי חילוף.

ואז, קצת לפני שיורידו ל60- יקפיצו חזרה את המס ל90 כי יהיה צפי ל"גרעון תקציבי" - ואנחנו נתקע עם המיסוי העודף על הדלק, חנייה, חלקי חילוף וכו'.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

ההיסטוריה מלאה בדוגמאות כאלו.

הדבר הראשון שקפץ לי לראש, מחירי הטיסות באל על שעלו פלאים כשהדלק התייקר ועדיין לא ירדו באופן פרופורצינאלי למחירי הנפט בשוק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

המס כרגע ירד מ-90% ל-85%?

אני חושב שוב שזה תוכנית טובה, אבל מה העניין אם אתה לדוגמא לא קונה לבן שלך ג'ינס ב-250 ש"ח, אבל כן תקנה לו משחק מחשב ב-250 ש"ח. כאילו, אנחנו נשלם 60 אלף שקל פחות על רכב שעולה 400 אלף, אבל נשלם על דלק פי 2 או 3 בחודש.

פורסם

לפי הכתבה, זה עשוי, אם בכלל, לקרות ב-2011. השאלה היא רק כמה ממשלות יתחלפו עד אז...

אותי הרבה יותר מדאיגות תכנית 300 המצלמות השטנית והשטויות של עמותת אור ירוק. אם השר כץ היה גונז את התכנית הזו, הייתי מתנדב לסייע לו חינם אין כסף לקראת הבחירות הבאות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ב1.1.10 אמור לרדת המס ל85% במסגרת ההסדר לשינוי תקנות חישוב שווי השימוש על הרכב.

כיוון שהתקציב ל2010 סגור (לא שזה באמת משנה למישהו בממשלה שמשנה אותו כל הזמן), התוכנית הפחתה במס אמורה להתחיל רק בתקציב 2011.

d1a1n0 - הרעיון הוא שהמכוניות הישנות (כמו סובארו DL, מיצובישי לאנסר וכו') ירדו יותר מהר מהכבישים, ובמקומם יעלו מכוניות חדישות יותר ולכן גם בטוחות יותר ומזהמות פחות.

מנגד, העלאת המס על דלקים, חלקי חילוף וכו' - אמור לגרום לכך שאנשים ישתמשו פחות ברכב הפרטי ויותר בתחבורה ציבורית.

כל זה עובד בתיאוריה.

בפועל, מה שכנראה יקרה, זה שמצד אחד המס על דלק יעלה, המס על חלפים יעלה, המס על חנייה יעלה, תוטל אגרת גודש בכניסה לערים גדולות ומרכזי עסקים

מצד שני, התחבורה הציבורית לא תשתפר ואפילו תרד ברמתה - ככה שלאנשים לא תהיה ברירה אלה לנסוע ברכב פרטי.

לבסוף, יוחלט במשרד האוצר, סמוך לסיום התוכנית (הרי העלאת המיסים תהיה במקביל) - להקפיץ את המס חזרה ל85/90 אחוז בגלל גרעון תקציבי צפוי.

אנחנו נשאר עם המיסים העודפים על דלק, חלקי חילוף, חניה ומס גודש - והממשלה תקבל בחזרה את המיליארדים של המס על רכבים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סתם הכל שטויות ועבודה בעיניים וכמו שאמרו פה יורידו מס על משהו אחד יעלו ב100 מקומות אחרים.

לא סובל ת'מדינה הזאת מחפשים רק למצוץ כסף והכל פה מתנהל בצורה בזיונית.

מילא לשלם על משהו שווה את כל מה שמבקשים מאיתנו אבל לשלם על כל השטויות שלהם זה כבר מוגזם.

פורסם

אני אשית כבר נשברתי ולא מחכה שיעלו עוד את מחירי הדלק ומיום ראשון עובר לאוטובוס נמאס לי לשלם כ 700-800 ש"ח דלק כל חודש ועוד עלויות אחזקה (עם הביטוח יוצא לי כ 1300 ש"ח בחודש לשלם על 205 מסקנה), קניתי חופשי של סטודנטים, ואת הרכב נשאיר למקרי חירום ונסיעה לסופר, בתקווה שחשבון הבנק יתחיל לתפוח בכ 600-700 ש"ח כל חודש, שאותם אשקיע בדברים מעניינים יותר (כמו טיסה לחול פעם בכמה חודשים למשל) מאשר למלא את כיסי הממשלה.

פורסם

מילא סחרחורת, אבל בינתיים נראה שהדברים באמת רק מתייקרים, לא עושה לי משהו ידיעות כאלה לצערי...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מילת הקסם היא "OECD".

אף טרם פרסום הדו"ח, גם מי שלא מומחה הבין שבמידה וישראל רוצה להצטרף לארגון אזי המיסוי על הרכבים החדשים חייב להיות מופחת (אין כאן ממש שר יוזם). כמו כן, לעומת מספר חברי פורום בשרשור אינני חושב שהמס על קניית רכב חדש יעלה לאחר ההפחתה כיוון שההפחתה היא "תנאי" כחלק מהחברות בארגון. השאלה היחידה שנותרה היא איפה המקל ומהו מקור ההכנסה החלופי אשר המדינה מתכוונת להשלים בעזרתו את ההכנסה (שימוש כאמור בידיעה או מקור אחר?) :roll:.

• תוכן חדש...