Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MT-12 מול MT-22

shibby
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רום, לא היתה בכוונתי לשדל אותך לקנות שום דבר.

אם הייתי יורד לסוף דעתי היית מבין שאני ממליץ על ה MT12 הזול יותר מכיוון שבתשתית הקיימת אתה לא צריך יותר מזה.

אם היה לך מגבר טוב יותר וסביבה יותר אקוסטית ור"ד באיכות גבוהה יותר, אז הייתי ממליץ לך על ה- MT22, כי הוא באמת יותר טוב, אבל במערכת הנוכחית שלך, ההבדל בין השניים מתמזער.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על העצה, אני חושב שלפחות לבינתיים זה יהיה אחלה פיתרון.

שיהיה אחלה יום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

רום - יש עוד דבר שלפי דעתי הוא מאוד חשוב :

המון חברה חדשים אם דרישות צנועות יחסית למערכת יכולים למצוא את התשובות לשאלות שלהם פשוט ע"י ביצוע חיפוס ,

בין אם זה בפורום עצמו ובין אם זה במקורות אחרים . פשוט נוצר מצב שיש המון שאלות חוזרות\דומות וזה די מתיש כל יום יומיים

לענות על אותם השאלות . יש דברים בסיסים שכל בן אדם שמכבד את עצמו יכול לעשות לבד ולא לחכות שיתנו לו הכל על כפית לתוך הפה .

אין לי שום כוונה לפגוע במישהו אך זה מה שאני (ולא רק אני ) חושב . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אתה גם צודק במאה אחוז!

אבל יש דברים שהחיפוש לא ממש עוזר בהם.

רוב התראדים מדברים על MT-23 וMT-22. ואולי כמה ישנים יותר על ה 11.

לא מצאתי לא פה ולא באף מקור אחד מידע רלוונטי על מה שרציתי לשאול.

אופל קורסה 2003

פורסם

רק למען לא אצא חמור - לא כתבתי שום דבר בכדי לפגוע

ולהפך - אני חושב שבמידה מסויימת לוקחים מגברי מדבקה הרבה פעמים בפרופורציות מאוד לא נכונות.

כל המוצרים היום, כולל מגברי המדבקה הסיניים - סה"כ עושים את העבודה

מגבר - מגביר... אז יש יחס אות לרעש לא טוב, אז יש אחוז עיוות גבוה ואולי גם חוסר לינאריות בין תחומי תדרים וגם השליטה באלמנטים היא פחותה

אבל כל הדברים האלה הם במידה מסויימת ובסופו של יום גם המגברים הפשוטים ביותר היום עושים עבודה טובה סה"כ.

גם הMT12 וגם הMT22 הם עדיין טוויטרים עם רמת פירוט מוגבלת, הם עדיין טוויטרים קצת חדים (ממש קצת אבל) וכן - הם עדיין טוויטרים

אתה לא צריך להביא את המגבר שלך הרבה מעבר למינימום שלו אם בכלל בכדי שהוא יצליח להגביר טוויטרים וסביר להניח שיש לו מספיק עתודות בכדי לשלוט בהם.

הדיעה שלי היא שאפילו שיש הבדל מורגש בין ה12 ל22 - מדובר בהבדלים ובפערים זניחים יחסית ואין סיבה שתתאמץ לקנות את ה22

כי כשיבוא הרגע ובו באמת תרצה להשתדרג לטוויטר ברמה הרבה יותר גבוהה - גם את ה22 אתה היית משדרג, אז למה לקנות אותו מלחתכילה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף להמלצה על ה23

שמעתי אותו כמה פעמים כאקטיבי - ונשמע טוב!

עדיף למתוח עוד טיפה מאשר לקנות ולהצטער אח"כ :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הרלוונטיות של דגם זה כרגע אפסית מכיוון והיא מצריכה גם רכישה של קרוס אובר (טוב) ועוד מגבר בגלל הפרשי העכבות.

ובאופן כללי, אלו בדיוק ההמלצות שדיברתי עליהן קודם לכן...

אופל קורסה 2003

פורסם

מה שאתה צריך זה לא לדבר או לקרוא את זה על גבי הפורום אלה ללכת ולשמוע בעצמך את ההבדלים

מנסיון שלי

הMT-12 נשמע פחות טוב מMT-22 וMT-23 נשמע הרבה יותר טוב משניהם.

לדעתי בכול קרוס יהיה לך הבדל דיי משמעותי בין הטוויטרים.

שווה לך לחסוך קצת ולהביא רדיו דיסק עם אופציה לבייאפינג, ביד 2 פה יש מלא דברים טובים למכירה(אני לא מבין איך אנשים עדיין משקיעים רק במערכות חדשות ומסיים עם מערכת ברמה בינונית מינוס חדשה במקום לסיים עם מערכת ברמה גובה פלוס יד 2 לדעתי זה כניראה מחסור במקצועיות והבנה בתחום וניהול תקציבי שגוי).

לסיכום לך תשמע טוויטרים ותחליט,המלצות הפורום נעדו לכוון אותך לרכיב שאתה צריך.

אדי.

• תוכן חדש...